Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה בעיות יש במנועי 1.6 HDI?

בעיות מיוחדות אני לא מכיר, לא היה לי כזה, אבל לצערי הרב אני מכיר את מחירי החלפים של סיטרואן (היו לי zx וקסנטיה), כדי לא לרצות להתעסק עם הרכבים האלה יותר.

בדיוק כמו סלואורייד והשווארמה בחדרה. הוא בחר לאכול בשווארמה הכי מחורבנת של חדרה, ומאז הוא לא אוכל שווארמה יותר.

עם מיצובישי גיליתי שאוטו יכול גם לנסוע בלי להתקלקל כל שני וחמישי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי אני טועה, והם השתפרו, אבל לא בא לי לנסות את מזלי שוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הלכתי בעקבות סלואו ופתחתי יוזר פיקטיבי. תשמעו, זה כיף.

אני מטריל גם באנגלית ב9GAG וכאלה. זה פשוט כיף.

אני לגמרי מבין למה דפני גפני נהנית מזה כל כך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אומר לך, עוד כמה שנים זה יהיה מקצוע ואנשים יעשו בזה תואר.

זה מכרה זהב, המטומטמים לא יגמרו לעולם.

Untitled-3.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"יש אנשים טובים", זו ההחלטה שלי לשנה החדשה.

קצת הסבר, אני יודע שזה צ'יזי וכ"כ אמריקאי, אבל אצלי זאת מסורת, כבר 21 שנים, אחד הפסיכולוגים שטיפלו בי בילדותי הטביע בי את המנהג הזה, זאת לא חייבת להיות "החלטה", זה יכול להיות כל דבר אחד שאני רוצה לשנות באישיות שלי או בתפיסת עולמי, והוא יהווה עבורי את הפילטר דרכו אני הולך לחוות את המציאות בשנה הקרובה, בתקווה שחלק ממנו ישאיר חותם לעתיד.

כל שנה זה נעשה בשיתוף פעולה עם הפסיכולוג, מקדישים 2-3 פגישות לנושא הזה, אבל השנה זה מגיע לגמרי ממני.

זה מתחיל שהכל מתחיל ונגמר אצלי באמון, אירועים מסויימים שקרו בילדותי הותירו אותי חסר כל יכולת לתת אמון באנשים, אמון מכל סוג, זה, מן הסתם, גורם לי לברוח היכן שאמון כזה נדרש.

זה הגיע לרמה שאפילו קשר רומנטי קשה לי מאוד לפתח כי אני לא יכול להתמסר לאותו בנאדם ולתת את ליבי.

ברמה הפרקטית אני לא יכול להרדם כשיש מישהו זר בבית, אז מגורים ואפילו לינה משותפת יורדת מהפרק לחלוטין.

אז נושא האמון זה נושא רוחבי שמקיף ונוגע בכל תחום ותחום בחיי, מהחברים ועבודה, ועד קשר רומנטי ונישואין, והחלטתי ש"יש אנשים טובים" זה מקום טוב להתחיל ולנסות לפתח משהו כלפי החברה שבחוץ, כל דבר.

אז זאת המנטרה שלי עד ה-1.1.2017.

PICT1045.JPG

פורסם (נערך)

לא לגמרי, מבחינתם זאת הפרנסה שלהם, וזה לא יהיה באינטרס שלהם לחבל בה, וגם אמרתי את זה בטיפול.

חלק מהעניין זה לעשות "ארס פואטיקה" לטיפול, ולדבר על הטיפול בטיפול, אז נושא האמון, או יותר נכון, חוסר האמון שלי בהם, עולה לא מעט במהלך השיחות.

אז המטפלת שלי יודעת שאני לא סומך עליה, אבל אני גם לא מתבייש ממנה, אני חייב להיות יכול להגיד לה שאין לי בה אמון, רק ככה זה יכול לעבוד, אחרת אנחנו סתם 2 אנשים שיושבים ומדברים בתוך חדר.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן יש אנשים טובים. מעבר לזה, יש אנשים שטובים למישהו אחד ורעים למישהו אחר. אני מאמין בתאוריית הראי, תהיה טוב לאנשים והם יהיו טובים איתך באותה המידה וההפך.

יש לכם יוזרים להטרלות גם בפורום?

בשביל מה? פרצוף ספר זה המשחק של הגדולים.

כשהצל חוסם אותך מלהגיב בדף שלו כי אמרת לו שזה מטומטם ללכת עם כובע בתוך הבית, זה סיפור לנכדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם תעזור למישהו, הוא ייזכר בך כשיצטרך עזרה שוב.

יש אנשים שהייתי תמיד שם בשבילם בעת צרה, וידעו שיש חבר שתמיד יעזור להם, אבל כנראה התבלבלו בין מושג "חבר" לבין "פראייר תורן".

אז גיליתי שאולי להם יש חברים שאפשר לפנות אליהם עם כל שאלה או בקשה, אבל לי אישית אין חברים כאלה, ואין מישהו שאני יכול לפנות אליו.

אז עם הזמן ראיתי שאין לי חברים, יש לי רק אנשים שפונים אליי רק כשהם צריכים משהו ממני.

לכן גיליתי שאין לי כל צורך בקשר עם האנשים האלה, וניתקתי אותו.

אין לך על מי לסמוך, אלא על עצמך.

פורסם

מהשרשור הזה תצא דפני גפני הבאה.

ממזר, פשוט תמצא אנשים שעושים לך טוב. זה כל הסיפור באמת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בשביל מה? פרצוף ספר זה המשחק של הגדולים.

כשהצל חוסם אותך מלהגיב בדף שלו כי אמרת לו שזה מטומטם ללכת עם כובע בתוך הבית, זה סיפור לנכדים.

כי לפעמים אני אוהב לראות איך אנשים משתגעים כאן בפורום.

לבחור מעליי - עדיף לפעמים פשוט לא להגיב את כמות השטויות שאתה כותב כאן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה מוציא את העוקץ מהגיבוב. רק שטויות!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...