Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העבודה הראשונה שלי בחיים הייתה בבית קפה בשם "הוריזון" בחוף הקשתות.

הייתי בן 15 וקיבלתי 10 ₪ לשעה. הייתי שוטף כלים.

כשתפסתי את השיטה אז התחלתי לעשות חלטורות בעוד בתי קפה שם,

"הפי דייז" היה עוד אחד. בוא נאמר שמה שאכלתי ושתיתי שם במשמרת

היה פי 2 מהשכר היומי שלי. וגם דפקתי לו סיגריות.

אבל אז התחילה העלייה הצרפתית. אחת הסיבות לכך שברחתי מהעיר המסריחה הזו.

Gn'f'R

פורסם (נערך)

דניקס, עבדתי במטבחים של כל בתי הקפה שם, עזוב אותך בחייך,

לך תאכל בנאפיס.

אם אתה מחפש חוף ל"שיגולים ועניינים", תקח את הגברת לחוף של חברת החשמל.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם (נערך)

[ATTACH=CONFIG]372980[/ATTACH]

טעים הזבל הזה.

מה זה הפצפון הזה? אני שואב אותו ב2 כפיות

body_500.jpg

בעבודה הייתי שואב אחד כזה כל יום בבוקר,ב8:30,פק"ל (לא כתחליף לארוחת צהריים או משו,סתם שיהיה בבטן עד אז)

אם היה יום שלא שתיתי אחד כזה,פתאום היית רואה משטחים נופלים מסטנד (7מ') מעצמו,אוטו נוסע לבד,ושאר דברים הזויים :)

יפה שכולם נהנו במפגש :) מחכה למפגש גיבוב מתישהו..(מורזליקה\גוסטבסטרד,יש מפגש משפשפים בקרוב? האחרון היה מוי כיף! הפעם אני אפילו יבוא עם אוטו נקי...לא שמישהו ראה את שלי כי החנתי ברחוב המקביל :p)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מוזר שרופני לא הגיב לגבי ה205. הוא כנראה עסוק בלאכול.

אני אוהב את הפונט. מצטער.

זד-אקס, שמח שאהבת.

מצאתם את המקום בקלות? הגברת גם אהבה?

אכלנו שם כל כך הרבה פעמים, השארנו שם לאורך זמן הרבה מאוד כסף.

פעם הבאה נמליץ לך על מקום אחר, גם כמובן עם המבורגר איכותי.

אגב לגבע הפעם הבאה, תנסה לגרור איתך את דניקס הסמרטוט הזה איתך :)

לוקו, אין לי על מה להגיב לך, אז אני סתם אומר לך סתם ככה, שום דבר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

יפה שכולם נהנו במפגש :) מחכה למפגש גיבוב מתישהו..(מורזליקה\גוסטבסטרד,יש מפגש משפשפים בקרוב? האחרון היה מוי כיף! הפעם אני אפילו יבוא עם אוטו נקי...לא שמישהו ראה את שלי כי החנתי ברחוב המקביל :p)

דניקס מאיים לבוא שבוע הבא.

לגבי מפגשפשוף, לא שידוע לי. בקשר למשפט האחרון, הגזמת. אי אפשר לא לשים לב לפאביה, למרות שניסית להסתיר אותה.

*פה הייתה אמורה להיות תמונה של גולדסטאר unfiltered וקירבולית* אבל הטאפאטוק מתעקש להעלות אותה הפוכה על הצד.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בחוף של תחנת חשמל היינו מלא, וזה כיף שם.

גיבובון, חזרנו מאשדוד עכשיו, פתאום אני רואה פוקוס חדשה תקועה במאמצע הכביש, האטתי וראיתי משפחה שהרכב נקתע, שאלי מה קרה לרכב, אמר זה לא משנה הזמנו גרר ושאלתי לאן הם צריכים, אמרו חצב, אמרתי להם יש לכם מזל היום כי אני נוסע לכיווון.

לקחתי את אישתו ו2 בנות, שמתי אותם עד לבית, והאמא היתה נחמדה ואמרה מקווה שלא הרסתי לכם תערב, היו אסירי תודה.

תאכלס סתם תפסו אותי במצב רוח טוב.

לילה טוב :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שמת לב שהחנתי על המדרכה? יש לי מרווח גחון מקדימה כל כך גבוה,רק חסר שיזמינו אותי לטיולי ג'יפים :)

דניקס - אתה עשר אתה!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מורזילקה הזכירה פאביה אז נזכרתי- רבותיי ליד הפונטו של מורזילקה ומכסה השדים חנתה לא אחרת מאשר פאביה! כבוד גדול נפל היום בחלקה של הפונטו!

מכסח, כן מצאנו בקלות. שנייה של חיפוש בגוגל כתובת ודקה אחרי אנחנו בכיוון שהוויז מכוון. הגברת אהבה מאוד. הבשר עם הגבינה בפנים זה משהו!

דניקס הנקניק אמר ששבוע הבא יוציא מאבא שלו רכב יאסוף אותי ונבוא. נראה.

פורסם

חזרתי מהמילואים יום חמישי אחה״צ. היה אינטנסיבי, שזה מפתיע ביחס למילואים. לא ישנו הרבה, ככה שמצאתי את עצמי נרדם בתשע (לא משהו חריג) וקם בתשע בשישי (חריג ומהנה). קצת סידורים, הרבה מנוחה, והרבה נגינה על הצעצוע החדש! פרטים בהמשך. וגם הרבה בירה. ככה יצא שבשמונה בערב נפלתי לשינה מתוקה, אבל היא לא החזיקה מעמד, אז קמתי לגיבוב.

מילואים. שנים רבות כך סתם החלקתי, בלי להפריע לאיש. הייתי בא כשהתחשק לי, מתחמק כשלא. כל פעם כשהחלטתי ללכת לא הצטערתי. בסופו של עניין אנחנו גברים, לשחק בחיילים זה כיף (הרמה להנחתה, ויתור על הנחתה, המשך). קצת אבק, קצת שמן, קצת נשק, קצת מפות, המון קפה, ריח של ברזנטים ונאדים. והאמר. הרבה האמר. אני פשוט מת על הכלי הזה. בשנים האחרונות אני לא מתחמק, הולך בשמחה, אופי היחידה שלי מבטיח הרבה צחוקים והחבר׳ה אחלה.

הפעם זה היה אימון רציני. יום ראשון ירדנו לשטח וחמישי חזרנו. הרבה עבודה, מעט מאוד מנוחה. אימון מתגלגל, הרבה נהיגה, הרבה ניווטים. הגדוד מתנהל בקצב אחד, אנחנו (הסיור) בקצב אחר. עצמאיים, מאורגנים, יכולים לעבור שעות בלי להיתקל בשאר. כמו תמיד אנחנו עם התמהיל המדוייק של מקצועיות וסתלבט. מצד אחד עושים את העבודה, מצד שני המון גמישות שמאפשרת עצירות רביצה בצל. וקפה. המון קפה. לפנות בוקר אחד מצאתי עצמי יושב ליד המדורה עם שלוש גזיות, מכין שני סוגי קפה ותה, שהחבר׳ה ירגישו בית מלון. בכלל, אני הבריסטה הלא רשמי של הצוות, תמיד עם פק״ל קפה, תמיד נכון להכין.

בא לי נורא לפרט כאן עוד, אבל אני שומר על עמימות. יש לי עוד גיבוב המשך על ניתוח אנתרופולוגי של מילואמניקים, אבל אין לי כח כרגע. מוזמנים להניע, אני אצטרף.

חדי הזיכרון בינכם בטח זוכרים איך לפני שבועיים היה יום הגיטרות, בו בלי ממש להתכוון קניתי שתיים. ה-12 מיתרים בתיקון, היא הולכת להיות מטורפת. ההיא מארה״ב הייתה אמורה לנחות ביום שבת, יום לפני המילואים. דיברתי עם שירות השליחויות, קבעתי שיגיעו ביום חמישי. פינוק לסוף המילואים. ביקשתי שיגיעו כמה שיותר מאוחר. בזמן הזיכויים מתקשר השליח, אני אומר לו שתיקח לי איזו שעה לצאת. הוא כבר לא יהיה באיזור. אני קצת מנגן על מיתרי הרגש שלו, ומבטיח לבוא לאן שהוא נמצא, רק שישאר באיזור. הוא מסכים. יוצא מהבסיס, מתקשר אליו. הוא 10 דקות ממני. נוסע בציפיה רבה, חותם, מקבל קופסה גדולה. את חצי השעה עד הבית אני נוסע באיפוק וציפייה.

בבית פותח הקופסה. בפנים - הטיילור שלי! כן כן, קניתי לי טיילור. משנות ה-90, מצב מעולה, הרבה יותר טוב ממה שתואר במכירה. מכוון ביד רועדת, פורט. מלאכים מסתובבים מעל, הדבר הזה פשוט מטורף. המיתרים לא לטעמי, אבל זה לא גורע. אני מנגן במין חרדת קודש ששמורה לגיטרות יקרות אינן שלי, ואז נזכר - היא שלי. משתחרר ומתחרע קצת. היא אוהבת את זה. אני אוהב את זה. חיוך מטופש שרק צעצוע חדש ויקר יכול להביא.

יש בי איזה דיסוננס, מצד אחד נגמר החיפוש הסיזיפי אחרי אקוסטית טובה, מצד שני פתרתי אותו בדרך הפשוטה - קניתי בהרבה כסף גיטרה חדשה (טוב נו, לא ממש חדשה אבל לא ענתיקה כמו שאני אוהב). מצד אחד אני מאושר עד הגג מלנגן על כלי מקצועי ורציני, זה עולם אחר. מצד שני חסר בי הסיפוק של לקנות איזה פגר של גיטרה ולהפוך אותו לכלי נגינה. לפחות ההרגשה הזו תהיה קצרת מועד, עד שהגרמניה 12 מיתרים תחזור מתיקון. הו כן, היא תהיה הדבר האמיתי, מציאה אמיתית בגרושים. אני בעננים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם אתה מחפש חוף ל"שיגולים ועניינים", תקח את הגברת לחוף של חברת החשמל.

מפוצץ מכוניות כל הזמן, מלא דייגים במיוחד בסוף שבוע.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...