Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור שבebay ,מה רושמים בחיפוש

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

תודה רבה מר ספגטי מעופף!

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

גיבובון מהיום בצהריים:

רקע- אני בעצבים מטורפים מהתקופת מבחנים הלא נגמרת הזאת.

מקבל טלפון ממספר שאני לא מזהה באמצע הלמידה למבחן. עונה כמו ילד טוב ומתחילה השיחה הכי הזויה בחיים שלי, במשפט הרביעי כבר התחלתי לשמוע צחקוקים ברקע והבנתי שמישהו מסתלבט עלי.

כמו שציינתי בהתחלה, אין לי ממש עצבים וסבלנות ואני לא הולך להתחיל עם כל ה"די נו מי זה" כמו איזה עומו (שימו לב, לא "הומו" --> עומו.)

ניתקתי את השיחה ועשיתי בירור קטן על המספר, קיבלתי שם. חיפוש קטן בפייסבוק וראיתי שיש לנו חבר משותף שהוא אחד החברים הכי טובים שלי.

ניסה להריץ עלי קטע, אפילו די חזק. בכל יום אחר הייתי מתקשר ונותן לו ח"ח אבל לא היום, היום אני מתנקם.

פתחתי את יד 2 ופירסמתי למכירה כבשה, באזור באר שבע עם הטלפון של החבר.

שיהיה לו בהצלחה עם מבול הטלפונים מבדואים שהוא הולך לקבל בימים הקרובים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בהמשך לרשימת בנצי:

חזיר בר, כריש, צב, ארנב, סרטנים (שאני מכין בעצמי), לובסטרים, שבלולים, מדוזות, חמור, צרצרים, שפמנונים, אליגטור, צבי, יונים, שלווים, קיפודי ים, תמנונים, דיונונים, חסילונים, אוייסטרים, מולים, קוקי סן ז'אק, צדפות. היות וגרתי בהונג קונג שמייבאת הרבה מסין, אני בטוח שאכלתי עוד כמה דברים שלא ברשימה אבל אני לא יודע מזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לוקו אתה חסר תקנה (אבל זה בסדר, תישאר ככה).

שומי נו מי הוולוסטרן הנחבא?

שכחתי שלדוויד אין כבר וולוסטר, יצאתי עוד יותר נשנש :lol:

הכי חשוב - אכלתם חצ'פורי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדוזה היא די חסרת טעם, מוסיפים רוטב לטעם. היא דווקא יותר קשה ממה שהייתי מצפה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עכשיו סיימתי לראות את "הכל אבוד", אחד הטובים בתקופה האחרונה, סרט איטי מאוד (מאוד!) אז אם אתם צריכים קצב ותנועות מצלמה כל 3 שניות, זה לא הסרט בשבילכם.

בכל הסרט נאמרות אולי 7 מילים, אז הוא יכול להתאים גם לי שלא מבין אנגלית.

אם אתם עוד יכולים לשבת שעתיים ולצפות בסרט אנושי (בסרט יש רק דמות אחת) ללא אפקטים בכלל, אני ממליץ בחום.

http://www.haaretz.co.il/gallery/cinema/movie-reviews/.premium-1.2187229

פורסם

בשבוע הבא, הרפתקאותי אצל הבורסקאי, הנפח ושוטה הכפר.

:lol: אחח, גלב. איזו מילה יפה שנעלמה לה.

ההודעות הפרטיות האלה פשוט מכה. אני עדיין מנסה לפענח את ההודעה ההזויה של ברווז.

גם שלחתי עותק שלה לגרפולוג-אין מצב שהיצור הזה אמיתי. :shock:::lol:

יש. תאמין.

השערות על הגב לא עבות, הן עדינות ונעימות אבל יש כ"כ הרבה מהן שלפעמים בא לי לפרוש כנף.

roflcopter_gif_by_solaris_92-d6h7qbu.jpg

:lol::lol::lol::lol:

סיגריה אלקטקונית לדעתי. ברווז המומחה בעניין

"מומחה"

dr-evil-bunny-quotes.jpg

מישהו יודע איפה אפשר למצוא צעצועים/שטויות כאלה לשולחן בעבודה?

בדיחה על צעצוע מין כזה או אחר עוד 3 2 1 ......

ועכשיו ברצינות איפה יש כאלה?

אתה יכול להתחיל לחפש כאן.

סאוחתו, כבר 3 שבועות שאני נקרע עם עבודות משוגעות למדיי, ולקוחות מעכבים כספים סתם. אחד מעכב כמעט 7K בגלל שטות, אחד סתם מתעכב, אחד מתמהמה, וכך הלאה.

השיא אבל היה השבוע.

אם שאר העבודות יצרו עומס מצטבר של עייפות, העבודה הזו לוקחת את העוגה, ואת כל העוגה- כי צריך את הקלוריות כדי לשרוד את הפרוייקט עד הסוף.

יום ראשון חזרתי הבייתה בערך 2 דקות לפני חצות, אתמול סביב 23:00, היום בלגאן אחר אבל שוב, רק לקראת 22:00, יום חמישי צפוי להיות הכי ארוך ועבה עד עכשיו, אני צפוי לחזור הרבה אחרי שישתנה כבר התאריך ליום שישי... וצריך לחזור למקום לסיים ביום ראשון.

פרוייקט של 2 משרדים, כמות מטורפת של זכוכיות, עבות וכבדות. כבר לא יכול להרים כלום בידיים. כואב. לא הרגשתי ככה מאז שעברתי דירה (בלי הובלה, מן הסתם...). למזלי, מחר יום ריק, שאפשר לנוח קצת. צריך את זה.

בעסה, דווקא יום חמישי זה יום שאני מאד משתדל לשמור לעצמי (שעות הערב).

אני שמח שלפחות יש הרבה עבודה, זה מעולה.

וזו גם הסיבה למה לא הייתי פה כמה ימים... היה לי הרבה חומר לעבור עליו.

אנלוגי, אם כבר התחלת לשחרר על ניו זילנד, שחרר את הרסן עוד קצת. זרוק עוד סיפור או 700.

לפחות היום התחדשתי עם סוג חדש של ראש לאלקטרונית, שעובד בצורה מרשימה למדיי. בינתיים מרוצה. נראה מה ילד יום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בוקר טוב, אם אפשר לקרוא לזה טוב כאשר אתה מתחיל אותו עם ריצה לכיוון האוטובוס ובסופו של דבר מפספס. הילדה חולה ולכן הבשורה הראשונה שאני מקבל על הבוקר זה שאני צריך שוב להשתמש בתחבורה ציבורית.

אנלוגי הבאת לי גיבוביישן על הטיול למחנות השמדה בפולין.

הסיפור בפולין מחולק לשתיים כאשר הראשון זה "התחזקות לחזרה בשאלה" והשני " 48 שעות עם בלונדינית במדים לבנים".

נכון שאתם מעדיפים את הגיבוב הראשון?!

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...