Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המקררים של teka?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנו יש "אמנה" SBS מזה כ7-8 שנים.

המקרר למעשה הוא דייהו בתחפושת.

הפלסטיקה חרא, החלפנו מדפים כבר כמה פעמים. הייתה לו איזה תקלה בלוח או משהו אבל היא סודרה במסגרת האחריות.

אם אתה קונה אמנה תבדוק שזה באמת אמנה ולא איזו מדבקה על מקרר זול.

פורסם

דווקא ליבהר יצא זבל של סחורה שלא צריך לגעת במקל.

יש לנו במשפחה שניים כאלה מדגמים שונים ולשניהם יש בעיות שונות ומשונות, אחריות של שנה בלבד ועלות תיקונים אסטרונומית.

פורסם

יש לי מקרר סמסונג (SBS, כ-659 ליטר) כבן 9 שנים, פרט להחלפת לוח בקרה פעם אחת פועל מצויין.

מקפיא עמוק 6 מגירות של ליבהר - מצויין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לנו בבית מקרר SBS של LG.

פועל מצויין כבר 9 שנים, מעבר של דירה ברזומה. יש בר למים, קרח וקרח גרוס.

הדבר היחיד שעשה בעיות אי פעם זה המגש של הקוביות קרח, שהצליח להגיע למצב בלתי אפשרי כלשהו ולההרס.

לא מכיר כ"כ את שאר המוצרים של TEKA, ועד לפני שלוש שנים בכלל לא שמעתי עליהם.

יש לנו כיריים שלהם, אי אפשר להגיד שהן מושלמות.

הכי מעצבן בהם זה שאי אפשר להצית את הלהבה המרכזית עם המצת המובנה בלבד, חייב להוסיף איזה גפרור. כאילו אף אחד לא השתמש במוצר לפני שהעבירו אותו לייצור המוני.

לא יודע מה זה אומר על שאר המוצרים של החברה הזאת.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
יש לנו בבית מקרר SBS של LG.

פועל מצויין כבר 9 שנים, מעבר של דירה ברזומה. יש בר למים, קרח וקרח גרוס.

הדבר היחיד שעשה בעיות אי פעם זה המגש של הקוביות קרח, שהצליח להגיע למצב בלתי אפשרי כלשהו ולההרס.

כנראה שיש לנו אותו דגם, אותו פרק זמן ועם אותה בעיה. גם אצלי בדירה קודמת היה LG SBS שנקנה ב2004 וגם שם נשבר מגש הקרח. דרך אגב הפטנט של קרח בבלומרג הוא גאוני מבחינה זו.

לא מכיר כ"כ את שאר המוצרים של TEKA, ועד לפני שלוש שנים בכלל לא שמעתי עליהם.

יש לנו כיריים שלהם, אי אפשר להגיד שהן מושלמות.

דווקא כריים שיש לי עובדים ללא דופי וטכנאי שחיבר אותן אמר שזה לא מילה, אבל קרוב, מבחינת איכות וגימור.

הבעיה שרק שתי להבות מתוך 5 שימושית בגודל לצורת וכמויות הבישול שלנו.

מבחינה זו בוש בבית הישן היה יותר שימושי.

פורסם
דווקא ליבהר יצא זבל של סחורה שלא צריך לגעת במקל.

למה ציפית מחברה שרוב עיסוקה הוא בייצור טרקטורים ועגורנים?

פורסם

יש לי SBS של בקו כבר 7 שנים.

הנירוסטה התחילה להחליד (!) אחרי שנה, הפלסטיקים נשברו ברובם, אבל לפחות מבחינת קירור הוא עושה את העבודה בלי תקלות (טפו טפו).

:turn-l:
פורסם

אני קניתי בלומבר באוגוסט האחרון

הדגם עם ה 4 דלתות שעש לו אח דיי זהה בדגמים של תקה (רק הבפנים שונה)

בובלהה

חפש אשכול שפתחתי בנושא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש לי SBS של בקו כבר 7 שנים.

הנירוסטה התחילה להחליד (!) אחרי שנה, הפלסטיקים נשברו ברובם, אבל לפחות מבחינת קירור הוא עושה את העבודה בלי תקלות (טפו טפו).

יש הודעות שפשוט אסור לכתוב! אתמול, חגיגית, הבקו ימ"ש הפך רשמית למקרר יינות בנפח 600 ליטר. של מי היה הרעיון להתנצל בפני הטורקים? יש להם כמה אלפי בקו להתנצל עליהם בפנינו!

פורסם
הפואנטה של החברה זה למכור עיצוב יוקרתי במחיר עממי. אם אתה רוצה מקרר טוב רק שארפ lg או סמסונג. גם מבחינת תמיכה של היבואן. ( עבדתי בטרקלין חשמל)

בזמנו, לפני כ-5 שנים, כשקניתי מקרר, שארפ וסמסונג היו יצרנים (דגמים יחודיים מיוצרים בבתי חרושת בבעלות החברה). מקררים של LG היו (אולי גם) OEM (כמו מה שקוראים בארץ "אמנה המזרח הרחוק"). כלומר, אותו מקרר LG נמכר גם תחת מותג אחר, בשינויים קלים (אולי הרכיבים שונים, אבל אותה קופסא).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
באתר הבית שלהם הישראלי כן מופיע המקרר ואכן בעולם לא, יצא לנו לבדוק את הבלומברג, הוא לא הרגיש לי איכותי לעומת הטקה,גם הביקורות שקראתי עליו לא טובות, מנגד יש לנו מכונת כביסה של בלומברג כבר 15 שנה ולא נראה שהיא הולכת להפסיק לעבוד בקרוב.

איך המקררים של אמנה? גם הם נכנסים בתקציב

בגדול- אמנה זה טוב. יש לנו מקרר שלהם בבית והוא מעולה אבל!

אתה צריך לבדוק שהוא באמת מיוצר כולו באמריקה ולא הדגמים שמיוצרים במקסיקו ואז מעבירים לארה"ב להרכבת 2 חלקים קטנים ושוליים אבל אז זה אמריקאי. הדגמים המקסיקנים מתפרקים הרבה ומהר. אז תבדוק את זה.

פורסם

אחרי החלפת טרמוסטט ומאוורר, הטורקי שלי, ימח שמו, חזר לחיים.

לפחות היה זול יחסית לתיקון. חבל שבדרך, הפלסטיקים של הדופן האחורית במקפיא התפוררו במקום להפתח.

• תוכן חדש...