Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20-25 אלף. רכב אמין וחסכוני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

החלטתי לקנות רכב

התקציב שלי הוא באזור ה-25-20 אלף לרכב.

הרכב לנסיעות בתוך העיר ולנסיעות בין ת״א - ירושלים.

מחפש שהרכב יהיה אמין, "לא רואה" מוסך, עם טיפולים וחלקי חילוף זולים.

אוטומטי / ידני - עדיפות למה שיותר אמין וחסכוני.

הבנתי מהרבה פה שפיאט פונטו ספייס/פנדה זו הבחירה בשבילי - האם זה נכון? מה ההבדל בניהם?

האם הם יכולים לסחוב עליות לירושלים?

אם כן, לפיאט יש הרבה דגמים ונפחי מנוע משתנים ואני לא הכי מבין בזה. ELX SX וכו'..

אגב, עד איזה ק"מ כדאי לקנות?

אשמח להבהרה ועזרה. תודה רבה.

פורסם

ברשותי פולו 2001

ממליץ על רכב כזה בחום.

אמינות גבוהה במיוחד (טפו טפו טפו לא רואה מוסך מלבד טיפולים)

אך מנגד החלקים אכן יקרים.

מניסיוני האישי עם פיאט פונטו פעם בשנה הרכב אהב להפתיע אותי עם משהו גדול כמו חלקים בגיר, מפלג וכל מיני שטויות. וכל זאת גם לאחר שקיבל ממני תמיד יחס עדין וטיפולים בזמן במוסך המורשה (והלא זול בכלל)

פורסם

לדעתי הפנדה אופציה טובה,היא עונה על הדרישןת של אמינות וחלפים זולים,כמו כן הביטוח.

לפנדה אין רמות איבזור אלא יש רק אחת דינמיק.

לספייס ברמת איבזור sx יש 60 כס לעומת 80 בelx,אבל היא תהיה קצת יותר זולה בדברים כמו טיימינג למשל כי המנוע שונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא תסחב, בעליות קשות יהיה לה קצת יותר קשה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברשותי ספייס אני נוסע בו לא מעט דגם אקטואל מנוע עם 60 כח סוס בחרתי במנוע בגלל מה שקראתי פה בפורום לפייס יש גם מנוע עם 80 כח סוס אבל קצת פחות אמין בכל מיקרה אצלי בעליות אני ועוד שתי מבוגרים מזגן פועל הרכב לא סוחב לדעתי הפנדה סוחבת יותר לא נהגתי פשוט זה הגיוני רכב קטן משקל נמוך..

בקשר לכמה קילומטרים מקסימום אז לדעתי תחפש יד ראשונה ורוב הסיכויים שהרכב יהיה עם קילומטרז' נמוך חשוב מאוד שיהיה מטופל במורשה כי כל האיטלקיות והצרפתיות רגישות יותר להזנחה או טיפול לא נכון לדוגמא בפיאט יש את הנוזל קירור המאוחד שצריך להקפיד להישתמש רק בו.

אתה יכול לבדוק גם סוזוקי איגניס רכב נחמד זריז. http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=28&SubModelID=246&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

דגמי פונטו יש לך פה

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2739

בהצלחה.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

יש לה רמת איבזור אחת דינמיק עם מנוע 1.25 ו 60 כס.

• תוכן חדש...