Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נדלקה לי נורית ה"CHECK" באוטו, לקחתי אותו למוסך מורשה, והדיאגנוסטיקה שלהם הראתה שצריך להחליף ממיר קטליטי וחיישן חמצן.

כאשר הם הראו לי את הצעת המחיר, אמרתי להם תודה רבה שילמתי על הבדיקה, לקחתי את הממצאים ויצאתי החוצה לנשום אוויר :)

הצעת המחיר לחלקים חלופיים,(כולל עבודה וכולל מע"מ) ועוד אחרי הנחה שהם עשו לי, יצאה כ3,100 ש"ח.

עד כמה קריטי לבצע את התיקון הזה בזמן הקרוב? האם אפשר לנסוע ברוגע כמה שבועות עם התקלה בחלפים האלה?(טסט עברתי לפני חודשיים)

האם אלו המחירים של החלפים האלו גם במוסכים לא מורשים?

אתם מכירים מקום טוב באיזור תל אביב(או כאלה שבאים ללקוח) שאפשר לעשות בו את התיקון הנ"ל במחיר זול יותר?

תודה!

פורסם

המלצה שלי קפוץ לאורן שירותי רכב ברחוב המרכבה בחולון . אורן מאוד מקצועי יבצע לך בדיקה ללא עלות . והמחירים שלו מאוד מינמלים .

פורסם

היום הזמנתי חיישן חמצן מחברה בגרמניה לאוטו שלי . המחיר 175 ש"ח כולל משלוח . נכון החיישן לא של בוש שעולה כאן מעל 1000 ש"ח אבל בחברה הגרמנית אמרו לי שהוא עומד בכל התקנים האירופאיים ויש עליו שנתיים אחריות.אני מניח שחברה גרמנית לא תמכור מוצר גרוע.

אחרי הבדיקה שתעשה אצל אורן, שאגב גם אני בעקבות הבדיקה וההמלצה שלו מחליף את חיישן החמצן , ותרצה עזרה אשמח לשלוח לך את הלינק.

• ספונסר פורום
פורסם

תודה על ההמלצות, ולשאלה של פותח השרשור,בהחלט יש אפשרות להוזיל את המחירים הנ"ל,וכמובן שיש צורך בבדוקה האם יש צורך בהחלפת הממיר והחיישן יחד,או רק אחד מהם.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

בעקרון לא יגרם נזק מנסיעה של כמה שבועות,אך חשוב להבין שבמידה וחיישן חמצן לא תקין יתכן והמנוע יעבוד בתערובת אוויר\דלק עשירה ויצבור פיח ומשקעים.

אורן

פורסם

סתם לסבר את האוזן....

לאחרונה רכשתי רכב, מנורת ה CHECK ENGINE היה דלוק. בבדיקה במכון לפני הקניה אמרו שהממיר לא תקין.

רכשתי את הרכב בכל זאת, במוסך שלי התחברתי לסורק, והראה שגוף החימום של חיישן חמצן לא תקין. לא היה ניתן להחליף רק את הגוף חימום, אז החלפתי את החיישן חמצן קומפלט ולמקורי, כי בעל המוסך טוען שחיליפי לא שווה. אחרי זה עשיתי בדיקת 4 גזים במסוך, ויצא תקין, וגם עבר טסט שבוע שעבר ללא קושי.

לכן אני אומר תחליף קודם את החיישן ותראה עם זה מסתדר.

וחבל שאין מוסכים כמו אורן שירותי דרך ומוסך רן בירושלים....הרבה זמן אני מחפש כאלו פה...

• תוכן חדש...