Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כך אמרו במוסך, הם מצאו את הבעיה אני לא שמתי לב

האם זה מחיר הוגן? נשמע לי מאוד יקר

דחוף לי התשובה

תודה רבה!

מחיר הוגן.. ביחס למה? בקש הצעת מחיר כתובה שתדע על מה אתה משלם!

פורסם

הרפידה והדיסק וודאי אינם נוזלים אלא הקליפר או צינור קרוע, יש לבדוק מאיפה הנזילה, ע"י שטיפה ביצוע נסיעת מבחן ובדיקה חוזרת. לחרוץ את דינו ולתת לאדם להוציא את המזומנים נראה לי לי מגוחך.

יש תמונה של מקום איך נראה האיזור?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה למגיבים

טעות שלי

לא הבנתי נכון

זה לא בלם, אלא בולם זעזועים, מהבולם יש כנראה נזילה או משהו במערכת ההידראולית ולכן הם מחליפים את כל הבולם

רוצים על החלפת כל הבולם 2300 ש"ח

האם זה מחיר מופרז?

יש לכם אולי רעיון למוסך אחר באזור המרכז?

פורסם

פני לאורן שירותי רכב שהינו חבר הפורום. יש הבדל בין תקלה במערכת ההידראולית לבין הבולם, שימי לב שאם מחליפים בולמים הם מוחלפים בצמדים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
פני לאורן שירותי רכב שהינו חבר הפורום. יש הבדל בין תקלה במערכת ההידראולית לבין הבולם, שימי לב שאם מחליפים בולמים הם מוחלפים בצמדים.

בC5 המתלים הם הידרופנאומטיים ואפשר להחליף רק בולם אחד במידה ואכן יש צורך להחליף.

מנסיוני אין צורך להחליף את הבולם. יש לפרקו מהמכונית, להחליף אטמים וגרמושקה , לחבר את הצינורות ההידראוליים כהלכה

והנזילות נעלמו כלא היו. ניתן לקבל בחברה כל האטמים הנדרשים וכל התיקון יעלה חצי ממה שאמרו לך.

פורסם
בC5 המתלים הם הידרופנאומטיים ואפשר להחליף רק בולם אחד במידה ואכן יש צורך להחליף.

מנסיוני אין צורך להחליף את הבולם. יש לפרקו מהמכונית, להחליף אטמים וגרמושקה , לחבר את הצינורות ההידראוליים כהלכה

והנזילות נעלמו כלא היו. ניתן לקבל בחברה כל האטמים הנדרשים וכל התיקון יעלה חצי ממה שאמרו לך.

ואתם נותנים אחריות שאם הנזילה ממשיכה אתם דואגים לסיומה?

או שבעצם יש כאן סיכון שזה לא יעזור ואז יש גם העלות של החלפה כוללת פלוס התיקון אצלכם כלומר סך של קרוב ל4K...

פורסם

פניתי למוסך אורן טלפונית, והסברתי לו שהכשילו אותי על נזילת השמן מהבולם בטסט

הוא התפלא ואמר שלא מכשילים על זה בטסט

מה דעתכם?

פורסם

על נזילה מבולם כן מכשילים בטסט.

כנסי לאחד המוסכים המומלים כאן בפורום (אורן אחד מהם) ותפתרי את הבעיה.

מוסך אורן ידוע כמומחה למכוניות הללו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...