Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יניב, באמת שאין פה סטיגמות. אני מדבר על ניסיון מר עם 159 חדשה.

אצלנו תמיד היו רכבים תוצרת אירופה למעט מזדה 6 אחת, ככה שכל עניין הסטיגמות הוא בכלל לא רלוונטי אבל באמת שעם האלפא זה היה נוראי. בחצי שנה הרכב בילה יותר במוסכים מאשר על הכביש. לא סתם הוא נמכר די מהר ומתחת למחירון ובהרבה.

אני אוהב את האלפא ואת מה שהיא מציעה אבל הוא אכזבה ובענק בסעיף האמינות.

אתה יכול לקבוע שהרכב הספציפי הציג אמינות לא טובה/נוראית/מה שלא יהיה. אך אין באפשרותך (כפי שכתבת קודם לכן), על סמך מקרה בודד ועוד כמה ששמעת במוקד אלפא (שם, כפי שהוזכר, מן הסתם תשמע רק על התקלות), לקבוע כי הרכבים של אלפא רומאו הינם בעלי אמינות לא טובה. אני חושב שיש כאן מספיק אנשים שיחלקו עלייך על סמך הנסיון האישי שלהם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבא שלי קיבל גלויה שאומרת שאם הוא מביא חבר לפיאט והחבר קונה רכב כלשהו מהמבצע אז אבא שלי מקבל אייפד מיני מתנה.

אז אם מישהו מתכנן לקנות פיאט מהמבצע, יש לנו על מה לדבר 8)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אתה יכול לקבוע שהרכב הספציפי הציג אמינות לא טובה/נוראית/מה שלא יהיה. אך אין באפשרותך (כפי שכתבת קודם לכן), על סמך מקרה בודד ועוד כמה ששמעת במוקד אלפא (שם, כפי שהוזכר, מן הסתם תשמע רק על התקלות), לקבוע כי הרכבים של אלפא רומאו הינם בעלי אמינות לא טובה. אני חושב שיש כאן מספיק אנשים שיחלקו עלייך על סמך הנסיון האישי שלהם.

גם אתה לא הבנת, לא דיברתי על כמות תקלות אלא על אופי התקלות ההזוי. גם לי יש ניסיון אישי מנהיגה על ה-159. זה אוטו מדהים ומהנה, באמת שאין הרבה רכבים כאלה, מרשים, חזק, מפנק ומה לא. לצערי בסעיף האמינות הוא נכשל, התרחשו תקלות שלא תצפה מרכב שהוא חודש על הכביש. ברגע שאתה מגיע למצב שאתה חושש ממה שעלול לקרות בהנעה הבאה, אז כנראה שמשהו מאוד דפוק פה. גם לי היו 3 איטלקיות וצרפתית. כרגע יש בבית שתי צרפתיות, ככה שבאמת אין פה עניין של דעות קדומות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

^

אני לא שולל את הניסיון האישי המר שלך, הכל יכול להיות, מה שאני מנסה להגיד זה שלא ניתן לצאת בהצהרה גורפת על סמך ניסיון אישי עם רכב בודד. זה הכל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בוא נסכם שהטויוטה קורולה של אושריקו זה האוטו הכי אמין והכי טוב בשביל החלב, קורולה רוצחת!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מצד אחד אתה תוהה אם נהגתי באחת כזאת. מצד שני כבר קבעת שאני טועה.

מה לעשות שנהגתי בשלושתן - והפיאט נחותה משתי הקוריאניות. לא מפתיע, כשחושבים על כך שהיא הושקה לפני 10 שנים.

מחזק בהחלט. בהתחלה חשבתי ששלושתן זהות, ולא הבנתי את הפרשי המחירים. הפיקנטו הידנית הייתה מעולה. העדפתי אותה על פני ה-I10 והפנדה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש פער מחירים של למעלה מ-15% בין הפיקנטו לפנדה שבמבצע ולמעלה מ-10% בין ה-i10 לפנדה שבמבצע - וזה משמעותי (אלו בכוונה נתונים שמרניים כדי להקל את החישוב, בפועל הפער גדול יותר).

עם זאת, אישית, לא הייתי קונה אף אחת מהשלוש.

:idea:

• תוכן חדש...