Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיטרואן C4 VTR שנת 2007 שנקנתה לפני שנה ו-8 חודשים עם 75 אלף ק"מ.

לצערי לא קיבלתי היסטורית טיפולים לאוטו ונאמר לי שלא מזמן היא עברה טיפול.

כשהגעתי ל-92 אלף ק"מ עשיתי טיפול 10K ראשון (הבנתי שסיטרואן זה כל 30K).

עכשיו אני כבר ב-122K מאז אותו טיפול ואני מתלבט אם לעשות את הטיפול הרגיל הקטן או גדול.

אשמח לדעת מהמבינים פה מה ההבדל בין שתי הטיפולים והאם זה חייב לעלות הרבה כסף כפי שנאמר לי?

תודה רבה!

פורסם

לא יודע במה בדיוק זה מתבטא ברכב הספציפי שלך, אבל בכלליות - טיפול יותר גדול כולל החלפת יותר חלקים, ובדיקה יותר נרחבת - בקשר למחירים אתה יכול להתקשר למוסך ולבדוק איתם מחירים ואפילו לקבל מהם דף שאומר מה כולל טיפול 10K ודף שאומר מה כולל טיפול 30K וככה להחליט מה אתה חושב שמגיע לאוטו שלך.

אם אתה רוצה ללכת "לפי הספר" אז כדאי לעשות טיפול 30K.

פורסם

תתקשר לשירות הלקוחות של לובינסקי (1-700-071-061) ותבקש שישלחו לך שגרת טיפולים מפורטת.

אני עשיתי את אותו תהליך מול קרסו - שיחה קצרה ותוך מס' ימים קבלתי בדואר פירוט מלא של שגרת הטיפולים,מה מוחלף בכל טיפול והמחירים המפורטים שלהם לגבי הרכב שלי.

נראה שלובינסקי ימסרו לך לפחות את שגרת הטיפולים ומה מוחלף בכל טיפול.לא יודע להעריך אם גם ימסרו מחירים.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
שלום לכולם,

יש לי סיטרואן C4 VTR שנת 2007 שנקנתה לפני שנה ו-8 חודשים עם 75 אלף ק"מ.

לצערי לא קיבלתי היסטורית טיפולים לאוטו ונאמר לי שלא מזמן היא עברה טיפול.

כשהגעתי ל-92 אלף ק"מ עשיתי טיפול 10K ראשון (הבנתי שסיטרואן זה כל 30K).

עכשיו אני כבר ב-122K מאז אותו טיפול ואני מתלבט אם לעשות את הטיפול הרגיל הקטן או גדול.

אשמח לדעת מהמבינים פה מה ההבדל בין שתי הטיפולים והאם זה חייב לעלות הרבה כסף כפי שנאמר לי?

תודה רבה!

אני מצרף לך שתי תמונות שיעזרו לך: אחת מתארת את שגרת הטיפולים לפי קילומטראז והשנייה טבלת טיפולים לפי סוג רכב.

טבלת טיפולים.jpg

טיפולים בסיטרואן.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

30K זה המון,זה מתכון בטוח לצרות, אנחנו ממליצים להגיע לטיפול כל שנה או 15000 ק"מ לכל היותר.

אורן

פורסם
30K זה המון,זה מתכון בטוח לצרות, אנחנו ממליצים להגיע לטיפול כל שנה או 15000 ק"מ לכל היותר.

אורן

גם אנחנו ממליצים להגיע למוסך אחת לשנה או כל 15000 ק"מ , מנסיון רב שהצטבר אצלינו.

טיפול אחת לשנה יחסוך לך כסף בסופו של דבר.

הטיפול נועד להבטיח שהרכב תקין מבחינה בטיחותית, שלא תתקע בגלל תקלה בין טיפול לטיפול ושהוא מתוחזק היטב

למניעת בלאי. תאמין לי כשמגלים רצועה בלויה ומחליפים אותה במהלך הטיפול, זה יותר זול מאשר להתקע באמצע

הדרך בגלל שהרצועה כבר נפלה ונגרמו נזקים נוספים.

• תוכן חדש...