Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב חדש מהחברה .

לא הורידו לי מחיר , אבל יתנו אבזור ב 1000 ש"ח .

מה האבזור שהם יכולים לתת ?

ןהאם אפשר להשיג מהם יותר ?

לפני שתשאלו באיזה רכב מדובר . אז רנו קנגו חדשה ( דגם נוסעים) אקספרסיון

תודה .

פורסם

אני מהמר שיציעו לך מרימי שמשות + חיישני רוורס בעסקה הנ"ל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה מאוד משתנה.

יש רכבים שבהם לא נותנים כלום, יש רכבים שבהם נותנים פרט להנחה כספית גם הטבות אבזור שמתחילות בחיישני רוורס, קודנית, מרימי שמשות, מערכות מיגון ועד למערכת מולטימדיה וטיפולים חינם. כמו כן יש חברות שמציעות טרייד אין בתנאים מועדפים/מימון וכו' - גם זה שווה כסף.

הדרך הכי טובה לדעת היא ללכת ל2-3 סוכנויות של רנו ולבדוק האם ישנה יותר גמישות בסוכנות אחרת.

פורסם

בקיה צ'יפרו ונתנו לי קודנית, מרימי שמשות, מגיני רוח, חיישני רוורס - מתנה.

אבא שלי קיבל מטויוטה שנת אחריות נוספת, מצלמת רוורס וחיישני רוורס.

לעומת זאת חבר קנה סקודה פאביה לא מזמן וקיבל פחות או יותר בעיטה בתחת, ממש כלום, אז כמו שאמרו, יש ויש.

פורסם

אפרופו סקודה - כשקניתי מהם את הייטי והפאביה זה היה במבצעים בהנחה מאוד משמעותית.

("מחיר רצפה" אם תרצו לקרוא לזה ככה)

ושום הנחה/מתנה נוספת לא יכלו לתת. רק בגלל שהייתי לקוח חוזר ובאישור חריג הציעו לי דיבורית מקורית וחיישנים מקוריים ב900שח סה"כ במקום 1800שח. אבל בזה זה נגמר..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קום ולך.

יום למחרת תקבל טלפון ומשם המחיר רק ירד.

כשחיפשתי רכב, התעניינתי ברבה רכבים, חוויתי הרבה נסיעות מבחן וקיבלתי הרבה שיחות טלפון שלאחר מכן שמודיעים על כך שלאחר שיחה עם "המנהל" הם "הצליחו" להוריד עוד קצת את המחיר.

ההנחות וההטבות מאוד גדולים, הרבה יותר מדיבורית חינם או חיישני רוורס על חשבון הבית.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
קרסו מאד מאד קשים,ולא נוטים לצ'פר את הלקוחות.

כנ"ל אצל פורד . זו כנראה מחלת יבואנים מדבקת , בצורת ווירוס , שנקרא: " קמצנות , וחיסכון על חשבון הלקוח , בשיטת המצליח " .

פורסם

תזכיר להם שכבר הוצגה מתיחת פנים לדגם (לפני 3 חודשים). מכיוון שאתה רוכש את הגרסה המאובזרת יותר, אז יש למשל מערכת שמע מחודשת (כמו בפלואנס/מגאן) יש כניסת USB+AUX וכו'. לא מהפכה, אך יש שדרוג. בקיצור, תגיד להם שאתה מעדיף להמתין למתיחת הפנים, תמתין מספר ימים והמחיר ירד או שתקבל יותר אבזור. בתכלס, אני באמת הייתי ממתין למתיחת הפנים, אלא אם יציעו לך שדרוג משמעותי יותר לעסקה.

kangoo-2013-home.jpg

2013-Renault-Kangoo-Facelift-interior_11.jpg

תתעלם מהמסך (R-LINK) את זה כמובן שלא יהיה

פורסם

טוב ,

קיבלתי חיישני ריוורס אחרי הרבה ויכוחים , וגם קודנית .

אני עושה טריידין וקיבלתי מחיר טוב לרכב הישן , לכן לא "איימתי " לבטל עסקה

הרי כל חודש שעובר מחיר הרכב שלי רק צונח .

מאוד רציתי לחקות לדגם החדש , אבל זה רכב שהחברה קונה לכן יש לוח זמנים לעמוד בהם .

תודה .

• תוכן חדש...