Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי אחי שעוד לא קיבלתי את הרכב ... אני מקבל אותו כנראה מחר בערב או שישי בוקר ואז אני אוכל

להגיד לך איזה רדיו דיסק יש לי, וגם להגיד לכם פה איזה רמקולים אחוריים יש לי ברכב כדי לדעת אם הם טובים

ואם הם שמישים.

אגב, אם אני קונה את הפוקאל הקידמיים ווהאחוריים שלי די סבבה, כשאני יגביר את הווליום ישמעו רעשים ??

בידוד יעזור (במידה ואין) אם זה רק רמקולים כרגע בלי מגבר או סאב ??

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה דיון פתחנו פה בשביל רמקולים ב700 שקל.

תקבל את האוטו תגיד מה מותקן שם , תגדיר מה אתה מחפש(מה אתה מתכנן בהמשך וכו'ו ) והדיון פה יתקצר פי 10.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אל דאגות ליאור.

תקבל מחר את האוטו ותגיד לנו מה יש שמה ככה נוכל לעזור לך יותר.

לא ניראה יהיה טעם להשקיע על איטום זה עסק יקר מאוד .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

אל תקנה 9*6 אין לך מה לעשות איתם.

בבלאנו מאחורה "על המגש" נכנס 5.25 במקורי, 6.5 בכוח, עם 9*6 אין לך מה לעשות, אל תבזבז כסף סתם.

חברים, להמליץ לאנשים שלא יודעים ומכירים רכיבים זה אחלה,

אבל תבדקו קודם את הרכב, בבלאנו הוא לא ישים 9*6, כי אי אפשר במצב מקורי, ולחתוך ובלאגן לא יקרה,

המגש בבלאנו הוא ברזל עם חיפוי של עץ מעל, וזה הרבה עבודה שלא תהיה שווה את זה.

לסיכום, 9*6 יורד מהפרק, 5.25 לא יתן כלום מאחורה,

אז המלצה לסט קידמי.

פורסם

למה לפחד מקצת עבודה .

גם לי היה ככה בקורדובה הישנה , מספרי פח והכול סודר .

לדעתם רמקולים אחורים מאוד תורמים לסאונד ברכב .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

יש לי 2 רמקולים אחוריים ... מחר בוקר בע"ה אני מקבל את הרכב ואני אוכל לבדוק אותם ולרשום לכם

פה את הסוג ואת החברה וגם את הגודל שלהם.

פורסם

אוקיי אז ככה קיבלתי את האוטו. המערכת נראית ונשמעת אחלה היא של פנסוניק.

2 הרמקוליים האחוריים נשמעים טוב מאוד הם של JBL אני חושב שבסביבות ה - 5" וקצת .. 6X9 בטוח זה לא.

עכשיו, אני רוצה סט קימדי כנראה focal 165 A או משהו בסגנון הזה (קומפוננט).

אני יודע שפתחתי עוד אשכול בנוגע לזה אבל זה פשוט מתחבר לפה כרגע שאני לא יודע איך לבדוק

אם הקומפוננט שאני רוצה מתאים לי מבחינת הגודל שלו. אמרו לי לבדוק ולמדוד את הקוטר אבל אני

לא יודע בדיוק איך אני פותח את הדלת בשביל להגיע למקום של המדידה. אני אשמח להסבר קצרצר.

תודה רבה !!! על כל העזרה ....

• תוכן חדש...