Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש עשיתי כמה גיחות בעיר, אחרי שכיביתי את האוטו וחזרתי אליו, הוא לא התניע. המצבר חדש (חצי שנה) ואני לא חושב שהבעיה בו, הייתי מכניס את המפתח, היו שומעים את משאבת הדלק אבל המפתח לא היה ממשיך קדימה.

התנעתי בדרדור ומאז האוטו נסע והתניע בלי בעיה במשך חודש.

עד לפני שבוע, באתי לנסוע בבוקר לאנשהוא וקרה אותו דבר, הייתי צריך לדרדר שוב בשביל להתניע.

האוטו נסע גם בערך שבוע, עד היום, נסעתי כמה עשרות קילומרים (מצפון לתל אביב) והתנעתי וכיביתי בערך 5-6 פעמים כל הערב (נסיעות ארוכות) עד שפעם אחת הוא פשוט לא התניע, עשה את אותה הבעיה.

היינו צריכים לדרדר, ואז בערך עוד 3 פעמים באותו ערב.

מה שקורה זה שמכניסים מפתח, הכל עובד (אורות, חשמל) אבל האוטו פשוט מסרב להתניע. אני לא חושב ששומעים משהו מהסטרטר, שומעים רק ציק אחד כזה וזהו.

כמו שכבר הסברתי בפורום, יש 3 מצבים לסוויץ', אחד זה הרדיו והאורות, השני זה חלונות ומצבר והכל, והשלישי זה כבר התנעה והוא חוזר לשני אחרי שהוא מותנע.

אני לא יכול לעבור את השני, רק בדרדור.

אני חושב שאין בעיה עם הטורים (אין לי מד טורים) ואחרי התנעה לא צריך בקושי לפמפם אפילו עם הגז - הוא לא מתכבה או משהו.

מה עושים, האם זה סטרטר, סוויץ'? מה זה יכול להיות וכמה עולה שיפוץ או חדש?

מדובר בפיאסטה ידנית 97

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

לפי התיאור שלך, התקלה הינה בסטרטר או בעיית מתח נמוך שמגיעה אליו.

לצורך כך, יש לבדוק את עצמת הפקודה שמגיעה אליו בחיוט מס' 50 לנפילת מתח סבירה ולא קיצונית, כמו גם חיבורי המצבר והזנת המתח הראשית לסטרטר.

פחות סביר שהבעיה במצבר, אולם לא בלתי נמנעת.

אין תשובה חד משמעית ללא בדיקת מתחים בפועל.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כשאתה אומר ש"אתה לא יכול לעבור את המצב השני" אתה מתכוון שפיזית המפתח לא זז למצב 3?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אכן כן. הסוויץ' עצמו לא מגיע למצב השלישי, ובעצם נתקע על המצב השני.

רק אחרי כמה שעות אולי, אפשר להתניע שוב עם הסוויץ'.

היום זה קרה שוב, בתחנת דלק, אחרי שתדלקתי.

אז מה יכולה להיות הבעיה? האוטו היה במוסך והמצבר תקין.

הבן אדם לא רצה לפרק לי את הסטרטר או את הסוויץ' כי הכל עבד, הוא התניע, חיכה 10 דקות, כיבה, התניע, חיכה, כיבה. לא היה שום סימן לבעיה.

למזלי היום הייתי עם אחי ככה שהוא עזר לי לדחוף אבל אם הייתי לבד כנראה שהייתי צריך לדחוף לבד ולחכות למישהו שיעזור לי..

איך אני יכול לדעת האם זה סטרטר או סוויץ'?

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

• תוכן חדש...