Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש מידע שמשום מה קשה מאד למצוא תשובה אחידה לגביו, גם בפורום וגם באינטרנט בכלל.

בגדול השאלה היא - אם מייבאים רכב אספנות ארצה, האם אפשר לשנות את הרישוי שלו ל"רכב מיושן"?

עד כה אני רואה מידע סותר בלי סוף (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3791524#post3791524)

האם יש אנשים שעשו את זה כאן?

ביצים ביצים ביצים ביצים לאן אתם רצים?

פורסם

ראיתי את מה שמצורף למה שכתבת, אני לא חושב שזה אפשרי הרבה ניסו ולא הצליחו. אבל אם זה מה שאתה צריך, אז גש למשרד הרישוי ותנסה הבחור טוען שזה לקח לו 5 דקות יכול להיות שדברים ישתנו.

מה שכן התנאים לרישוי רכב מיושן מאד לא נוחים ויקרים ביחס לרכב אספנות. טסט כל חצי שנה, ואגרת רישוי בתעריף גבוהה, ביטוח הרבה יותר יקר.

בהצלחה טל

פורסם

גם אם ניתן לשנות סטטוס של "אספנות" ל"מיושן" (גם בזה אינני בטוח, אך יש כאלה הטוענים שעשו זאת...), לא סביר כי ניתן לבצע זאת לרכב שיובא כ"אספנות".

האישור לייבא רכב שאינו חדש (יותר מבן שנתיים) קיים רק לגבי רכב בן 30 שנה ומעלה, בתנאי מפורש שירשם כ"אספנות", על המגבלות (וביחוד על ההקלות) של סטטוס זה.

לא נראה שתהיה דרך כה פשוטה לעקוף כללים אלה (ואוסיף את דעתי: וטוב שלא....)

עודד

פורסם
גם אם ניתן לשנות סטטוס של "אספנות" ל"מיושן" (גם בזה אינני בטוח, אך יש כאלה הטוענים שעשו זאת...), לא סביר כי ניתן לבצע זאת לרכב שיובא כ"אספנות".

האישור לייבא רכב שאינו חדש (יותר מבן שנתיים) קיים רק לגבי רכב בן 30 שנה ומעלה, בתנאי מפורש שירשם כ"אספנות", על המגבלות (וביחוד על ההקלות) של סטטוס זה.

לא נראה שתהיה דרך כה פשוטה לעקוף כללים אלה (ואוסיף את דעתי: וטוב שלא....)

נכון :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם
היי, אני מחפש מידע שמשום מה קשה מאד למצוא תשובה אחידה לגביו, גם בפורום וגם באינטרנט בכלל.

בגדול השאלה היא - אם מייבאים רכב אספנות ארצה, האם אפשר לשנות את הרישוי שלו ל"רכב מיושן"?

עד כה אני רואה מידע סותר בלי סוף (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3791524#post3791524)

האם יש אנשים שעשו את זה כאן?

התשובה היא חד משמעית --- לא!!!!

צביקה מרגלית

פורסם

כנראה שנדונו לעסוק בנושא זה עד קץ הימים, אז אני מתכבד להודיע בהזדמנות חגיגית זו, שבפעם הבאה שיפתח שרשור שעוסק בנושא זו, או בנושא איסור הנסיעה בין 7-9 ברכבי אספנות, הוא יימחק מיד ובדיעבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...