Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט ריטמו קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. יש ריטמו בר"ג 81 בשימוש יום יומי?

2. יש פה ריטמו חדשה בניילון, יש לציין שראיתי שוב את המודעה מתי שהוא ב2010, אולי זה אקטואלי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134887

אני פחות מעוניין בדור 2 - הוא איבד בעיני את הייחוד - וגם אין לי שום קשר רגשי אליו.

לגבי הרכב בר"ג - לא הבנתי אם הכוונה לשאול או להאיר את עיני?

בכל מקרה אני עדיין מיישר קו של האלפא (שלא תלך לשום מקום) - אני צריך להחליט שיש לי תעצומות נפש ונכונות של בת זוגי (בנוסף לעוד חניה...) לעוד פרויקט.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
יש פתרון שעשוי להגדיל את כמות הרכבים הפשוטים הנשמרת אבל זה דורש שמועדון ה-5 יסכים סוף כל סוף להיות אקטיבי.

לפני 25 שנה נקבע שרכב אספנות יהיה בן 30 . כל מה שצריך לעשות זה לקבוע שרכב אספנות יהיה בן 25 או אפילו בן 20.

הורדת הגיל תאפשר למכוניות שנראות סביר להפוך לאספנות ולא להמתין בתנאים שהם לא תנאים עוד עשור מיותר.

תחשבו כמה מכוניות שנת 93 או 88 אתם רואים בכביש כיום .... האם היה קורה אסון אם היו מאפשרים לרכבים אלו להפוך לאספנות ? הרי מדובר על מאות או אלפים בודדים של רכבים.

אפילו גריתת רכב מותרת לפני גיל 30 ... זה פשוט אבסורד

20 שנה זה כבר מוגזם, אין שום סיבה להפוך רכב מודל 93' לאספנות אחרת הייתה רואה מלא 205, אפלאוז או מזדה 323 עם לוחית זיהוי "אספנות"

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

קודם כל תודה לכל העונים,

לדעתי הרעיון שsls הציע דווקא טוב בדיוק חשבתי עליו גם . אולי לא להוריד ל20 שנה אבל ל25 כן. תחשבו איך תרבות הרכבים תתרחב בארץ . נראה רכבים מאוד מיוחדים וחשוב שהיא תיתפתח . אולי אפשר לעשות משהו בנידון לארגן את כל חובבי הרכב בארץ ולעשות משהו. ( אני רציני בנוגע לרעיון הזה )

פורסם
אני שותף מלא לתקווה, למרות שאני לא אופטימי.

ה- 156 דורדרה שלא בטובתה לנישת "הרבה אוטו - מעט כסף", מה שאומר שהקהל שקונה אותה, למעט מעט אלפיסטים אדוקים ואוהבים, הוא קהל שקונה אוטו גדול, יפה, מהיר וזול, אבל אז מגלה שלמרות שהקניה זולה, האחזקה היא של אוטו גדול ויוקרתי (גם מורכבות וגם תמחור החלפים) היא ממש לא והדרך להזנחת אחזקה ודרדור לגריטה היא קצרה.

לא בטוח שהגורל של פיג'ו שונה, למרות שפלח ההתחלתי הינו מעט נמוך יותר.

156 זה רכב ששווה להשקיע בו ואם נתקעים בלי כסף לאחזקה שלו, צריך להעביר אותו לבית חם ואוהב תמיד יהיו אנשים שישמחו לקנות.

וגורל של פיג'ו 406\405 לצערי לא טוב, כי אם יש תיקון כמו מנוע או גיר אנשים כבר מורדים אותו מהכביש ומוכרים לפירוק\ברזל, כי לא משתלם כללית לתקן ואין לה מעריצים כמו לאלפא.

ואמרתי ששרדה ריטמו דור 1 נראת לי שבשימוש יום יומי

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
קודם כל תודה לכל העונים,

לדעתי הרעיון שsls הציע דווקא טוב בדיוק חשבתי עליו גם . אולי לא להוריד ל20 שנה אבל ל25 כן. תחשבו איך תרבות הרכבים תתרחב בארץ . נראה רכבים מאוד מיוחדים וחשוב שהיא תיתפתח . אולי אפשר לעשות משהו בנידון לארגן את כל חובבי הרכב בארץ ולעשות משהו. ( אני רציני בנוגע לרעיון הזה )

25 שנה אני גם מסכים כי רכב בן 20-22 בדר"כ עדיין לא נדיר ורכב בן 25 ומעלה כבר דיי נדיר ונוסעים בדר"כ חובבי רכב ישן

אורך חיים ממוצע של רכב זה 20 שנה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

ריטמו קבריולט לא נמכרה מעולם בישראל . יש רק 1 בארץ לפי מיטב ידיעתי . שנמצאת אצל חבר יקר ממועדון פיאט

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
20 שנה זה כבר מוגזם, אין שום סיבה להפוך רכב מודל 93' לאספנות אחרת הייתה רואה מלא 205, אפלאוז או מזדה 323 עם לוחית זיהוי "אספנות"

מה שבאמת צריך זה ליצור עוד נישה, רכבים בני 20-30, שיהיה קל יותר לשמור עליהם

עם הגבלות קשות, כמו נסיעה רק בסופי שבוע וכדומה

לשמור על רכב בשנים האלה נוסע זה מבצע לא פשוט....

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
1. יש ריטמו בר"ג 81 בשימוש יום יומי?

2. יש פה ריטמו חדשה בניילון, יש לציין שראיתי שוב את המודעה מתי שהוא ב2010, אולי זה אקטואלי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134887

הריטמו ה"חדשה" עדיין אקטואלית....במקום מקורה עטופה בברזנט ,אפשרי כבר להפוך לרכב אספנות - היזדמנות נדירה לחובבי הפיאט במחיר הוגן!

מ'ס טלפון מעודכן - 0529469646

פורסם

Mustang

הפירט ריטמו, יש לה בגריל שני פנסים בגריל מקדימה?

ומה דעתכם לגבי הנושא של לאחד את כל חובבי הרכב ולהציע הצעה להוריד את גיל רכבי האספנות 25? רוצים לארגן כזה דבר ? לפתוח קבוצה בפייסבוק? לאסוף חתימות?

פורסם
Mustang

הפירט ריטמו, יש לה בגריל שני פנסים בגריל מקדימה?

ומה דעתכם לגבי הנושא של לאחד את כל חובבי הרכב ולהציע הצעה להוריד את גיל רכבי האספנות 25? רוצים לארגן כזה דבר ? לפתוח קבוצה בפייסבוק? לאסוף חתימות?

1. כן( 2 בכל צד..).

2. כן.

פורסם
הריטמו ה"חדשה" עדיין אקטואלית....במקום מקורה עטופה בברזנט ,אפשרי כבר להפוך לרכב אספנות - היזדמנות נדירה לחובבי הפיאט במחיר הוגן!

מ'ס טלפון מעודכן - 0529469646

נימכרה..(זה היה זריז)...:-o:lol:

פורסם

Mustang

איזה מרכב הקטינו 4 דלתות או 3 כלומר הצבק?

ולגבי כי האספנות (25) תוכל לפתוח קבוצה בפייסבוק או לפתוח שירשור או שאפשר ללכת למפגשי רכב ולהחתים אנשים , למשל אני הולך למפגש של מועדון החמש בנשר אתה הולך למפגשים? בן כמה אתה ? כי יכול להיות שאלי לא התייחסו ברצינות בגלל גילי חחח (-:

פורסם
נימכרה..(זה היה זריז)...:-o:lol:

כל כך מהר?

האם אפשר לפחות לראות תמונות של האוטו? לשטוף את העיינים

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...