Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 2 מודל 2013 - דפיקות בלחיצה על הגז במהירות נמוכה

tzvipper
שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הרכב אומנם לא שלי, אבל יוצא לי לנהוג אליו לאחרונה לא מאט. קילומטרז' יחסית נמוך, פחות מ30K, הרוב בבין עירוני.

בנסיעה איטית על 30קמ"ש כאשר עוזבים את הגז והרכב מאיט לאט עד 20 ולוחצים שוב על כדי להאית חזרה ל30 גז יש מכה של מתכת למתכת. זה נישמע כמו תושבות. גם לפעמים כאשר נוסעים על 60 והגיר ברבעי על מנת לצבור מהירות עד 70~80 הרכב מוריד הילוך גם נשמעת מכה כזאת, הרכב כאילו קודם עוצר מאט, יש מכה והורדת הילוך ואז הכל תקין.

הגיוני שאלה יהיו התושבות ברכב חדש? אולי משהו אחר?

אולי זאת התנהגות נורמאלית במזדה 2 ואני לא יודע?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי כדי לגשת למוסך, הרכב חדש וכנראה עדיין באחריות היצרן

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב כחצי שנה על הכביש -אמורה להיות לו אחריות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

קיבלתי תשובה: ככה זה במזדה.

מה אתם אומרים? זה באמת אמור להיות ככה ברכב חדש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הלחיצה והעזיבה של הגאז, אינן "ברוטליות", אני לא הייתי מסתפק בתשובה שנתנו לך.

ממה שאתה מתאר - זה באמת נראה כמו תושבת כלשהי.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחיצה מאוד עדינה על הגז שמעלה סלד ל1500 בהדרגה. הם אומרים שנסעו עם הרכב, בדקו עם מחשב ולא מצאו תקלות.

זה לא רכב שלי, אבל חשוב לציין שהטיפול היה לא במוסך היבואן אלא מוסך כללי למרות שהרכב באחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז צריך פשוט לגשת למוסך יבואן (אני קצת מתפלא עליך :wink: ). למה ניגשו למוסך כללי בכלל ?!

אני נסעתי עם חבר לעבודה, כברת דרך ממש לא קצרה, במאזדה 2 (קצת יותר מיושנת אמנם) והרכב נסע חלק.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה הזה אני לא זה שבוחר מוסך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע.

מוזר לי שמי שקנה רכב חדש, והרכב באחריות - ובכל זאת לא ניגש למוסך יבואן שאמור לכבד את האחריות ובמידת הצורך גם ללא עלות. מוסך "כללי" בטח לא עובד בחינם ולקרוביך גם אין חשק (וגם צורך) להוציא כספים סתם.

תסביר להם, זה הכל :)

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברת ליסינג עדיין לא הפכו לקרובים שלי.:oops:

אולי זה באמת ככה במזדה 2? אולי אני פשוט לא רגיל לנהוג ברכבים מסוג הזה.

הנסיעה חלקה, רק יש תופעה דומה לתושבות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...