Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לנו פיזו 407 , יד ראשונה עם 55.000 קמ פרטית במצב מכני מדהים ופנים הרכב גם הוא במצב מעולה. הרכב מטופל בחלפים מקוריים בלבד , שמנים יקרים .עבר טיפול 60 לפני חודשיים כפי שפירטתי בפורום הטכני. רכב תענוג שדיי מיוחד מהשאר. מלבד צריכת דלק עירונית גבוהה שזה רוב הנסועה, אין תלונות מרוצים מאוד.

אנחנו בעשור האחרון עם שתי 206 cc ו407, נהנים מהייחוד וסובלים מהתדמית בשוק

לענייננו,

הציעו מפיזו לקחת 508 פרימיום ב183,000, פחות מחיר המחירון של הרכב שלנו( סביבות 67, אנחנו לא מקבלים 55)

הקאצ-" רכבים מבעלות קודמת חברה בהגדרת אפס ק׳מ"

מחיר המחירון שלה כחדשה הוא 195,000

מה דעתכם?

פורסם

אתה יכול לעשות את החישוב הכלכלי לבד:

תבדוק כמה היית יכול להוריד אם היית מביא מזומן בלי עסקת טרייד אין.

תפנה לאחת מחברות הליסינג ותראה איזו עסקה אתה מקבל על מזומן. אולי תגלה שמדובר בהנחה נוספת של 20 אלף ש"ח.

בפועל זה אומר שאתה מקבל על הרכב שלך מחירון מינוס 20 אלף ש"ח.

אני מציע לך קודם כל לנסות למכור לבד, לראות איזה הצעות אתה מקבל. אח"כ תדע אם ההצעה שאתה מקבל משתלמת או לא.

פורסם

אם הבנתי נכון, הוא רשם שבניסיון "למכור לבד", הוא לא מקבל הצעה גבוהה מ-55K ש"ח.

ההצעה שווה מחשבה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לדעתי מדובר ברכבים שהם "יד יבואן".

מדובר ברכבים שיובאו לארץ לפני שנה, לא נמכרו מסיבה כלשהיא, וקיבלו "יד יבואן" - משמע, יש ראשונה על שם היבואן, כאשר בפועל הרכב מעולם לא נסע ולא נמכר לאף אחד.

אם לוקחים רכב כזה, נסה לפחות לדרוש החלפה של הצמיגים.

רכבים כאלה, אמורים להימכר ב8% מתחת למחירון שלהם, כך לפי לוי יצחק.

דרך אגב, העניין הזה שרכבים מקבלים יד שנה לאחר ייצורם הוא חוק ואי אפשר להתחמק ממנו.

שים לב, מדובר על שנה מיום הייצור ולא מיום הגעת הרכב לארץ.

195K פחות 8 אחוז, שווה 179,400 ש"ח, ונהוג להוריד אפילו יותר.

לדוגמה, בסוכנות שבה אני עובד (BMW) יש לנו איזה 2 רכבים כאלה, שניהם באזור ה390K ש"ח, מוצעים ללקוחות בערך ב320K ש"ח, כאשר אם היינו מורידים רק את ה8% כנדרש, היינו עומדים על 358K. סתם דוגמה...

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב מספר שנים אז זה יכול להשתלם לך, אבל אם אתה מחליף רכבים מהר, אז עניין היד יהיה לך בעיה בזמן המכירה.

תעשה את השיקולים שלך.

בהצלחה, ואל תשכח לעדכן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לפי מה שאתה רושם,ההצעה לא משתלמת כי צריך להוריד שמונה אחוז ,והם הורידו פחות.

אני לא מעוניין ברכב ליסינג..

אני יודע שיד יבואן זה לא נוראי,השאלה אם הורדה כזו במחיר וקבלת מחיר מחירון( בחלום אקבל 10 מתחת כשהרכב במצב מושלם עם נתונים מעולים.) שווה בשבילי

אשמח לדעות נוספות ותודה רבה לכל המגיבים,עדיין לא הבנתי אם זה משתלם או לא מאלו שהגיבו,אשמח שתפרטו

שוב תודה

פורסם

מה לא הבנת?

תבדוק כמה היו מורידים על הרכב שמוכרים לך בעסקת מזומן. אולי תגלה שהרכב שלך שהם קונים "במחירון" הוא בפועל רכב שגורם לך להפסד של 20K שיכלת לקבל אם היית מביא מזומן לשולחן ולא עסקת טרייד אין.

לא אמרת לנו כמה נותנים על הרכב שלך בשוק החופשי.

פורסם

זאת הצעה סבירה מאוד לטרייד אין על 407, רכב שבלובינסקי טרייד כנראה ״יתקעו״ איתו להרבה זמן. אני די בטוח שאם תשלם הכל במזומן תקבל עוד כמה אלפי שקלים הנחה, השאלה היא אם תוכל לקבל את אותם אלפי השקלים בחזרה במכירת ה 407. לדעתי לא, כי מי מחפש בימנו מכונית מנהלים גדולה ועוד של פיג׳ו?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דיברתי עם אחת מסוכניות לובינסקי. הערתי לגבי 8 אחוז והם טענו שאקבל אותם ואף יותר.

כרגע אנחנו עוד מהרהרים על רכישת פיגו שוב, רכב בכמעט 190000 בלי קסנון, DRL או חלון גג שדיי חסרים.

אני מחכה כרגע להצעת מחיר עבור ה508 פרימיום, 508 אקסס הפשוטה יותר שתיהן יד יבואן וביקשתי שיבדקו גם RCZ. אם תנוחת הנהיגה תתאים לאמא שלי שנוהגת 1000 ק"מ בשנה אז הוא יכול להיות עסקה טובה בשבלינו, במיוחד אם יש כזו שהיא ידי יבואן או יד שנייה שמורה.

כן, ההרמת גבה בנוגע לRCZ מול רכב מנהלים כזה בטח כבר קפצה לחלקכם, פשוט המראה קורץ לאמא שלי ואין לנו שום צורך ברכב גדול, פשוט ההיצע הנותר של פיגו לא תפס את עינינו

אעדכן

פורסם

, FITCH- הרכב לא מפורסם כבר מעל חצי שנה. כשכל שיחה התחיל ב"תשמע זה פיגו אתה רוצה 15 מתחת למחירון " הורדתי את המודעה.

המחירון כיום סביבות ה57.

הRCZ יפיפייה, הרבה יותר מהסיטרואן.

הדרישה היא לא עבור רכב ספורט כפי שבטח שמתם לב.

תודה רבה על התגובות

פורסם

א. אם כך, לא הבנתי את ה-67 שרשמת בהודעה הראשונה שלך.

ב. הכי זולה אצל לובינסקי היא 56:

http://www.lubinskitrade.co.il/?pg=cars&CategoryID=0&postback=1&fld_adv_open=&make=%D7%A4%D7%99%D7%92%27%D7%95&model=407+2.0&designation=-1&gear=-1&fromyear=2008&toyear=2008&pricefrom=-1&priceto=-1&odofrom=60000&odoto=-1&location=-1&ownership=-1&enginefrom=-1&engineto=-1&enginetype=-1&handfrom=-1&handto=-1&freetext=

ג. תפרסם באופן פרטי ב-50K~

ד. אני הייתי נמנע מלקנות כל 508. חכה להצעה על ה-RCZ.

משכנתא זה קל

פורסם

א- דיברתי על התקופה שבה היא כן הייתה מפורסמת.

ב- מחר אבקש פירוט של אותו רכב ספציפי שהוא דיבר עליו .

ג- אפרסם מחר

ד- גם אני מחכה לה, אשמח לדעת למה לא לקנות כל 508?

הם מוכנים לתת לי על הרכב 40 אלף.

• תוכן חדש...