Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פורד D1210 "הובלות" שלי שרחוקה ממצב התצוגה- אבל "אוטנטית"- יכולה להשתתף? -אם כן אשמח! בא לי דווקא אותה- כי היא "מקופחת" מכל הבחינות: אף אחד מעולם לא התייחס למשאיות האלו בתור משהו מעניין- ויחד עם זאת הן היו הכי-נפוצות בתחום בשנים סוף ה-60'- תחילת/אמצע 90'!

הנה היא...:oops:

d1210.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום לכולם

לא לשכוח כל בעלי המכוניות שיוצרו

או הורכבו בארץ אסקורטים דודגים

טרנזיטים סוסיתות למינהם

גיפים סופות לארקים קונטסות

ועוד ועוד מסרו והגידו גם למי שלא חבר

כל מי שיש רכב כזה שיבא

גם משאיות וקטנועים למינהם

טריומפים וויליסים דופינים קטר שבו

מה ששכחתי שיגיע

פורסם

באירוע יהיה טליוזיה וגם עיתונות וראש העיר והיה נהאום על המכוניות שנולדו בארצנו

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

בעלי רכבים וכלי רכב דו גלגלי מתוצרת הארץ מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 15:30 ולהשתלב בתצוגה.

לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים

mailto:[email protected]

האם החניה תהיה פתוחה לכולם והכניסה תהיה חופשית ללא תשלום?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

החניה תהיה פתוחה לכל הרכבים של תוצרת הארץ בלבד אפילו לאילו שלא חברים במועדון החמש.

ראו זאת כהזמנה.

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם
הנה היא...:oops:

ידעתי!!

בפעם הראשונה שראיתי את המשאית שלך, היא נראתה לי מוכרת.

היא עמדה שנים ברחוב אבא הלל ברמת גן, סמוך לרחוב רש"י (ליד המוזיאון). הייתי רואה אותה כשהייתי נוסע לבית סבתי וכיום אני גר ממש ליד אותו מקום.

סתם סגירת מעגל מטופשת שכזאת :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש חברים שמעוניינים לנסוע לארוע ?

אם כן אפשרי לארגן שיירה ............................................. !

attachment.php?attachmentid=338169&d=1368604808

attachment.php?attachmentid=338170&d=1368604808

attachment.php?attachmentid=338168&d=1368604808

attachment.php?attachmentid=338167&d=1368604808

!BfFO2vQ!2k~$(KGrHqQH-DQErgL3O-cqBK+-mb,PFw~~_3.jpg

cleportes%20(60).jpg

c_l.jpg

F0_0244_0000_carmel.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם
ידעתי!!

בפעם הראשונה שראיתי את המשאית שלך, היא נראתה לי מוכרת.

היא עמדה שנים ברחוב אבא הלל ברמת גן, סמוך לרחוב רש"י (ליד המוזיאון). הייתי רואה אותה כשהייתי נוסע לבית סבתי וכיום אני גר ממש ליד אותו מקום.

סתם סגירת מעגל מטופשת שכזאת :-D

וודאי- ואחר-כך היא עברה לעוד כמה שנים לחניון ליד האיצטדיון- ומשם אליי. לפני שנים בודדות כשכבר הייתה אספנות- צבעתי אותה, יצא לא רע- אך אין זה שום טעם כי כבר אין מה לצבוע או לשפץ בקבינה- צריך חדשה שאין בינתיים...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...