Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מטורף על הפביה , הוריי אומרים שהיא ה"בייבי" שלי , למרות שאין לי עדיין רישיון.

אני דואג לאוטו יותר מאשר לעצמי. אחרי כל נסיעה אני בודק שהסמלים במקומם , שהטאסות במקומן.

אני זה שרוחץ אותה , ששואב , שמורח ווקס וכו' (ומאוד נהנה מזה).

יש פה כמה אנשים שיכולים להעיד על רמת הטירוף שלי , שראו את האוטו וכמה שהוא מטופח.

בקיצור , אני משוגע וזה לא חדש :wink: .

ד"א , לאחרונה נתקלנו בתופעה מאוד מרתיחה. אנשים מסיימים להעמיס את הסחורה על רכבם ומשליכים את העגלה אל עבר מכוניות אחרות החונות בסביבה. אנחנו כבר אכלנו אותה (לצערי הרב) , כאשר איזה בהמה השליך לנו עגלה על הפגוש האחורי וגרם לסדקון :cry::2gunfire:

צרי עין עלובים. אני לא הייתי מקנא בחרא שעשה זאת אם הייתי תופס אותו.. לבהמות כאלה צריך להוריד ידיים ורגליים..

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני הייתי עובר דירה, אבל לאו דווקא בגלל האוטו.

שכונה שיש בה אנשים ואנדליסטים, צרי עין, שפוגעים ברכוש, לא צריך לחיות בה ולא בגלל

האוטו. הפגיעה באוטו זה רק סימפטום לכל התרבות והאופי של אותה שכונה, ואני

לא הייתי רוצה לחיות במקום כזה.

לפעמים אין ברירה ואי אפשר לעבור למקום אחר .

הרבה אנשים לא היו רוצים לחיות במקום בו הם גרים - בשלל ה"שכונות"

לדעתי בשכונות כאלו , שאתה וותיק וגר מספיק זמן בהן ומכיר את "הנפשות הפועלות"

הראש שלך להשאיר את האוטו הוא יותר שקט מאשר שכונה יוקרתית שהיא פגיעה יותר לגניבות

ופריצות בגלל הנכסים והמכוניות היקרות יותר מאשר בשכונה .

בכל מקרה אני בעבר הייתי פאנט כמוהו , יורד לבדוק את האוטו וכו' - ואני גר בשכונה ( איפה ליביו

שיתחיל לצחוק על ה project's ) אבל זה קצת עבר לי , אני אמנם שם לב למה קורה עם האוטו ואיפה אני חונה , אני לרוב לא יוצא למקומות צפופים כמו תל אביב בלילות עם האוטו ומעדיף לנסוע עם חברים

ובקניונים משתדל לחנות ליד או בין עמודים .

מה שכן כל שריטה הכי קטנה מוציאה אותי מדעתי ולכן אם גם אראה מישהו מתעסק עם רכבי

התגובה תיהיה בהתאם.

פורסם
כל כך מקיר את זה....

החניתי עכשיו את הרכב ליד חברים שלי כדי שאם הגנבים מקודם (מי שקרא את השירשור) יחזרו לחפש אותו ליד הבית הם לא ימצאו.

בינתיים הרכב לפני כמה שיפורים שאני יעשה כנראה (להתקין את הרדיו דיסק בתא כפפות ולהשאיר חלל במקום המקורי, להחביא את הטוויטרים, לבטל את פתיחת תא המטען מכיסא הנהג) אז אני כרגע ממש מפחד שיפרצו לי.. אני לא יודע איך אני אישן הלילה, יש לי הרגשה רעה...

נותנים אגוזים למי שאין שיניים...

(no offence..)

לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי מזמן אי אפשר לפתוח את התא מטען מתא הנהג (בא עם האוטו, כנראה משהו מקולקל) אבל רעיון טוב להשאיר את זה ככה. שלא כל מי שיפתח חלון יוכל לפתוח גם את הבגאז'.

אני ממש חושש כל משחק שאני הולך לבלומפילד כשאני צריך להשאיר את האוטו בחניה לא מוכרת למשך כשעתיים וחצי ללא השגחה עם כל הגנבים שמסתובבים ביפו.

כשקניתי את האוטו והתרגשתי ממנו, מכל פיפס קטן הייתי יוצא מהחלון לבדוק שהכל בסדר.

מכל שריטה הייתי מתרגש. אבל זה עובר. הרדיו דיסק שלי בכלל לא פירמה, הרמקולים הקדמיים שלי אין מה לדבר והאחוריים מכוסים. את האוטו לא פשוט להניע כשיש אמבולייזר ורב בריח אז אני לא ממש דואג.

היום גם אכפת לי מהרכב אבל אני יותר שקול ומחושב וחושב בהגיון ולא בהיסטריה.

אני לא חושב שזה חוק מרפי. אפשר לחשוב על זה כך, כשאתה מזלזל באוטו אתה לא שם לב לכל המכות שאתה מקבל ואתה לא מתקן כ"כ תאונות וזה בכלל לא מזיז לך. אבל כשהאוטו ממש ממש חשוב לך כל שריטה מעלה נידף בולטת לעין. אז זו בעצם יותר דרך חשיבה.

היום אני יוצא מהחלון רק כשאני שומע קול ניפוץ או איזה טראח קטן לראות שאף אחד לא מתעסק לי עם האוטו\נוגע בו\מנסה לפגום בו.

יוסי.

עריכה: לאחר שגנבו ממני 2 טאסות, העדפתי להוציא 2 אחרות ולהשאיר את הרכב ערום מצלחות נוי. נמאס לי לשחק בכלבים וגנבים עם ילדים חמדנים בני 14.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
נגיד ואתם גרים בשכונה שבוא נגיד שאתם הבן אדם הכי לא נכון לאותה שכונה והיא ממש לא לרמתכם ויש לכם רכב נדיר יקר ומושקע(NISSAN 240SX )(מקרה של חבר) הייתם עוברים לגור בשכירות במקום בטוח יותר עם תנאים יותר טובים ויותר בטוח ?

אני למשל גר בבית פרטי מצוייד באזעקה עם איזה 5-7 חיישנים אימובילייזר, הולך לבדוק גם את האוטו איזה 3 פעמים בלילה...למרות שיש לי ביטוח מקיף ב 8K..:roll: ,שלא היה לי ביטוח אמרתי לעזאזל למה אין לי ביטוח מקיף הייתי ישן טוב בלילה..

אבל המצב פשוט הפוך! ובעצם זה אותו דבר לא נרדמים שמישהו לא יגע ישרוט יהרוס,לפעמים אני מעדיף לקחת את ההורים ברכב שלהם לאן שהם צריכים במקום בשלי...למשל קניות הפתיחות דלתות האכזריות שיש לאנשים בארץ עדיף שהאוטו ישאר בבית.

לפעמים אומרים לי חברים בוא נה אתה אידיוט למה קנית רכב כזה שכל הזמן תפחד עליו ותלקק אותו..

מצחיק ששכן שלי סיפר איך שהוא טיפח את הג'אסטי שלו שהיה סטודנט ג'אסטי יד ראשונה עם צבע חדש ככה שנתיים עד בא מישהו וריסק לו את הרכב..מין חוק מרפי כזה.

האם גם לכם יש פראנויה בקשר לרכב שלכם ? או שמא אני הטמבל היחיד פה..שבודק את האוטו כל היום.

חבר,אתה עוד במצב טוב....

אם הרכב שלי לא נימצא במקום שאני אוכל ליראות אותו מהחלון,אני לא נירדם בלילה...

ואם אני יכול ליראות אותו מהחלון,אני גם לא נירדם...כי אני חייב לבדוק אותו כל 10

דקות בערך...:lol:

אם אמא שלי (שגרה בחו"ל) מבקשת מימני לבוא לאסוף אותה מהשדה,

אני מעדיף לשלם לה את המונית...

שתבין עד כמה המצב שלי גרוע...

בקיצור בוא נסכם שאני יותר דפוק ממך...:roll:

פורסם

בואו אני אספר לכם את המקרה ההפוך....

כשהייתי גר אצל ההורים בנתניה, אף אחד לא היה מתקרב לאוטו, הרכב היה שם שנה שלמה ללא סריטה

מהרגע שעברתי לגור באזור יוקרתי בצפון תל אביב, הרכב חוטף על בסיס יומי , דלתות, פגושים ומה שלא תרצו...

דווקא אנשים שיש להם הרבה כסף לא יודעים לתת כבוד לרכוש של אחרים, כי בשבילם עוד 100 אלף , פחות 100 אלף , פשוט לא משחק תפקיד !

נ.ב. אני מצלם את הרכב עם מצלמת אינטרנט מהחלון.

תקראו לי פנאט אם אתם רוצים :-)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בואו אני אספר לכם את המקרה ההפוך....

כשהייתי גר אצל ההורים בנתניה, אף אחד לא היה מתקרב לאוטו, הרכב היה שם שנה שלמה ללא סריטה

מהרגע שעברתי לגור באזור יוקרתי בצפון תל אביב, הרכב חוטף על בסיס יומי , דלתות, פגושים ומה שלא תרצו...

דווקא אנשים שיש להם הרבה כסף לא יודעים לתת כבוד לרכוש של אחרים, כי בשבילם עוד 100 אלף , פחות 100 אלף , פשוט לא משחק תפקיד !

נ.ב. אני מצלם את הרכב עם מצלמת אינטרנט מהחלון.

תקראו לי פנאט אם אתם רוצים :-)

הכל תלוי באנשים ובשכונה... גם אני חשבתי שאצלי בטוח עד שגנבו ממני טאסה ממש מתחת לאף! בשבת בצהרים. לאור יום!

וזה בסדר...גם אני מצלם לעיתים את האוטו שלי מהחלון...:wink:

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...