Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll: שלום חברים

לאחר התלבטות ארוכה אני מוצא את הסקודה סופרב כעונה על דרישות המשפחה ואני לא חשוב:-D,,וכמובן אני מאוד מתלבט לגביי גיר DSG ובעיותיו,, חרשתי את האינטרנט וגם חבר שיש לו וחוץ מהחלפת מוח לגיר נסע 100000קמ ודיי מבסוט :wink:

אז מה דעתכם פשוט יש לי משהו חם על הפרק :shock:

פורסם

איזה מנוע? איזו רמת גימור?

בעקרון רכב גדול ומרווח, חומרים איכותיים, נראה לטעמי בסדר גמור, המנוע הקטן(1.8) זריז מאוד והרכב נוסע מעולה, ברמת הגימור הבכירה הרכב מגיעה מאובזר בכל טוב(ריפודי עור, גימור עץ, ג'אנטים 17, קסנון ובחלק מהדגמים גם סאן רוף). הרכב שציינת הוא מהשנים הבעיתיות עם הגיר אז תבדוק אם הוא כבר תוקן. אם כן, סע לשלום. אם לא, ייתכן ותצטרך בקרוב לתקן.

בהצלחה.

פורסם

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב?

בדוק באיזה חודש עלה הרכב לכביש ב-2010 ולפי זה תדע מתי מסתיימות להן 5 שנות האחריות לגיר (מן הסתם זה ינוע בין שנה ו-8 לשניים ו-8 חודשים). לפי זמן הבעלות המתוכנן ראה אם מתאים לך.

בנוסף, בדוק היסטוריית טיפולים במוסך והאם הוחלף גיר/קלאצ'ים וכו' ומתי. יש רכבים שהוחלפו מכלולים גם יותר מפעם אחת, קח זאת בחשבון.

נשמח לעדכונים.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
איזה מנוע? איזו רמת גימור?

בעקרון רכב גדול ומרווח, חומרים איכותיים, נראה לטעמי בסדר גמור, המנוע הקטן(1.8) זריז מאוד והרכב נוסע מעולה, ברמת הגימור הבכירה הרכב מגיעה מאובזר בכל טוב(ריפודי עור, גימור עץ, ג'אנטים 17, קסנון ובחלק מהדגמים גם סאן רוף). הרכב שציינת הוא מהשנים הבעיתיות עם הגיר אז תבדוק אם הוא כבר תוקן. אם כן, סע לשלום. אם לא, ייתכן ותצטרך בקרוב לתקן.

בהצלחה.

מנוע 1800 אלגנס ונאמר לי שכבר הוחלף קלאץ ,,הרכב עם 53000 קמ נראה יפה:arrow:

פורסם
כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב?

בדוק באיזה חודש עלה הרכב לכביש ב-2010 ולפי זה תדע מתי מסתיימות להן 5 שנות האחריות לגיר (מן הסתם זה ינוע בין שנה ו-8 לשניים ו-8 חודשים). לפי זמן הבעלות המתוכנן ראה אם מתאים לך.

בנוסף, בדוק היסטוריית טיפולים במוסך והאם הוחלף גיר/קלאצ'ים וכו' ומתי. יש רכבים שהוחלפו מכלולים גם יותר מפעם אחת, קח זאת בחשבון.

נשמח לעדכונים.

הרכב עלה בפברואר 2010 והבנתי שהאחריות היא עד 2015 ,,טיפולים נעשו במוסך מורשה כל 15000 קמ

• תוכן חדש...