Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק 2006 דגם ls es76

שלום רציתי חוות דעת על הרכב הזה קצת תמונות שלו מבפנים

אני מעוניין לקנות רכב והייתי קרוב לקנות מאזדה לאנטיס ואז דודה שלי הציעה לי את הרכב שלה

את הסיוויק ב25,000 שקל יד שנייה קיל׳ 90,000 שזה לא הרבה בצבע שמפנייה מה אתם אומרים?

תודה רבה

פורסם

דלק חסכוני חסכוני תקנה אותה אם אתה לא קונה תגיד לי אני מעוניין בו. !!!

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

בהנחה והמחיר הזה הוא בגלל שדודה שלך מוכרת לך ולא בגלל תאונה או בעיה כלשהי ברכב אז לך על זה.

במחיר כזה, אין מה לחשוב בכלל, לא תמצא משהו טוב יותר.

מבחינת צריכת דלק, אצלי זה בסביבות 14-15 ק"מ לליטר (נסיעה לרב בכביש החוף בשעות העומס כלומר בינעירוני פקוק ושאר הזמן בתוך העיר)

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

רכב מעולה,

גם, הנתונים שציינת טובים מאוד ובפרט המחיר,

לטעמי הצורה של השנתון הזה הכי יפה טרם מתיחת הפנים,

למעשה זו היפנית היחידה ששקלתי לרכוש...

פורסם

לנו יש סיוויק 2007.

אני נהנה הרבה יותר לנסוע באלפא 164 3 ליטר סופר , ידנית....אבל זאת לא חוכמה.

הרכב אמין וטוב. לאחסכוני בכלל בדלק לפחות בתוך העיר שם אישתי נוסעת הוא בקושי מצליח להגיע ל 1 :10 ....

אני אישית לא מת על סביבת הנהג היפנית שלו. אבל המחיר שאתה מדבר עליו פשוט מגוכך כך שאין מה להתלבט יותר מיד

פורסם

ברור שזה בגלל שזאת דודה שלי , היא אמרה לי שהוא אוכל 1 על 16 אבל מזה משנה זה לא שאם אני יביא את הלאנטיס הדלק יהיה פחות יקר וכמובן שעדיף , זה רכב ראשון שיהיה לי , מישהו יודע מחירי ביטוח לנהג צעיר בערך? ואם יש תמונה של הרכב מבפנים כי לא מצאתי תמונות כאלה

• תוכן חדש...