Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות קודנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב !

יש לי את אותה הבעיה בזמן האחרון בשני רכבים,כאשר אני מקיש בקודנית את הקוד ומקבל אישור (ברכב אחד זה שני ציפצופים ובשני זה אור ירוק) אני מסובב את הסוויץ' אך הרכב לא מניע. אין קולות של הסטארטר פשוט אין תגובה לסיבוב המפתח.

זה יכול לקרות לפעמים 3-4-5 פעמים ברצף וזה קורה לעיתים קרובות.

הרכב הראשון: קיה קרניבל 2007 175000 קילומטר.

הרכב השני: שברולט אופטרה 2006 150000 קילומטר.

רציתי לדעת אם זה משהו שקשור אולי למזג אויר? (ראיתי אצל אנשים שכתבו על בעיה כזאת)

או שכבר מערכת הקודנית צריכה החלפה?

תודה לעוזרים:lol:

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

יש מצב טוב שצריך להחליף אותם, וכדאי לבדוק את זה מהר, חבל שתיתקע מחוץ לעיר ככה.

אם יש לך ביטוח מקיף, או שלא אכפת לך שיהיה קל יותר לגנוב את הרכב, תגיד למתקין שיעשה לך קיצור לקודן. (הכוונה, לעשות באיזה נקודה, שאתה מכניס פיוז או משהו, ועוקף את הקודן, ככה אם אתה נתקע רחוק מהבית, לפחות תוכל להתניע).

פורסם

וואלה רעיון גדול, פתרון חלופי במצב של תקלה

אני אמצא איזה מישהו שיוכל לארגן דבר כזה,תודה רבה :)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

פיתרון נוסף שעבד לי - החלף את הקוד לקוד בעל ספרות שונות מהקוד הקיים.

לרוב, נצבר לכלוך במגעים המשומשים, וניקוי לא תמיד עוזר (לפחות לי לא עזר), ולכן ספרות שלא היו בשימוש אמורות לפעול כרגיל

(פרט למקרה אחד - שבעיית המגעים נמצאת בכוכבית :) )

פורסם
פיתרון נוסף שעבד לי - החלף את הקוד לקוד בעל ספרות שונות מהקוד הקיים.

לרוב, נצבר לכלוך במגעים המשומשים, וניקוי לא תמיד עוזר (לפחות לי לא עזר), ולכן ספרות שלא היו בשימוש אמורות לפעול כרגיל

(פרט למקרה אחד - שבעיית המגעים נמצאת בכוכבית :) )

כפי שציינית הקוד מוקש נכון והקודנית מאמתת..היא פשוט לא נותנת פקודה למוח וזאת הבעיה :|

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...