Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשרשור ישן הייתה לי בעיה של פעפוע מים במיכל העודפים, מים נעלמו מהמיכל וכל שבועיים בערך מילאתי קצת למיכל עודפים.

בין שאר ההצעות הלכתי מהקל לכבד - הציעו לי להחליף פקק רדיאטור והחלפתי.

בנתיים עבר בערך חודש וחצי ורמת המים נשארת קבועה והעניין נראה שהסתדר.

אגב, לא קשור לשאלה - מוסכניק כלשהוא הציע לי להחליף את הפקק ל 1.1 במקום 0.9, כמובן שמקריאה רבה בפורום הבנתי שזה מתכון לאסון, הפקק החדש הוא גם 0.9.

בקיצור, לאחרונה עשיתי סדר ומצאתי את הפקק הישן לזרוק אותו ושמתי לב למשהו מעניין.

בפקק החדש היה מין בליטה/גומיה במרכז שנראה שלא קיים בפקק הישן.

אני לא בטוח אם לפקק הישן היה מלכתחילה את החלק הזה, אם כן אז המסקנה המתבקשת היא שהחלק הזה נפל לתוך הרדיאטור.

השאלה שלי האם אני צודק, האם זה מסוכן והאם כדאי להחליף את המים שוב (הוחלף לפני חצי שנה בערך) ולשטוף את המערכת עם צינור גינה.

אני גם לא זוכר אם הפתח ריקון של הרדיאטור הוא גדול או קטן, האם יאפשר יציאה של החלק הזה באם הוא נמצא שם.

IMG_1068.jpg

• תוכן חדש...