Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיויק סדאן סאן רוף שנת 98 האוטו כשקניתי אותו היה בסדר בלי בעיות.

פתאום צצו לי 2 בעיות מטרידות מאוד ! צריכת דלק גבוה ביותר ונעילה מרכזית הלכה, אז בקשר לנעילה זה סיפור של 150 שקל בדקתי את זה ובקשר לצריכת דלק אמרו לי שיכל להיות שזה הממיר הקטליטי.

כמה עולה לסדר את זה ? דוד שלי אמר לי שלא שווה לסדר ועדיף לבטל אותו וזהו, וגם טיפול אני צריך לעשות לאוטו וטסט. רק שחורות!

גם ממיר קטליטי גם טיפול וגם טסט ועכשיו האוטו עלה ל200 אלף אז אני מאמין שהטיפול לא יהיה רגיל אלה יכלול גם טיימינג.

מה עושים עם הממיר הזה?

פורסם
יש לי הונדה סיויק סדאן סאן רוף שנת 98 האוטו כשקניתי אותו היה בסדר בלי בעיות.

פתאום צצו לי 2 בעיות מטרידות מאוד ! צריכת דלק גבוה ביותר ונעילה מרכזית הלכה, אז בקשר לנעילה זה סיפור של 150 שקל בדקתי את זה ובקשר לצריכת דלק אמרו לי שיכל להיות שזה הממיר הקטליטי.

כמה עולה לסדר את זה ? דוד שלי אמר לי שלא שווה לסדר ועדיף לבטל אותו וזהו, וגם טיפול אני צריך לעשות לאוטו וטסט. רק שחורות!

גם ממיר קטליטי גם טיפול וגם טסט ועכשיו האוטו עלה ל200 אלף אז אני מאמין שהטיפול לא יהיה רגיל אלה יכלול גם טיימינג.

מה עושים עם הממיר הזה?

לפני שאתה קובע עובדות לבעל המקצוע שתלך אליו, תעשה בדיקת 4 גזים,דרכה אפשר לדעת קצת יותר פרטים.

כנל לגביי תפקודו של הממיר הקטליטי אפשרי לבדוק דרך המכשיר.

לאחר שתעשה את הבדיקה הזו תחזור עם התוצאות וימליצו לך מה לעשות כבר.

רכב ללא ממיר קטליטי תקין אינו עובר טסט בבדיקה השנתית, ככה שלא היתי ממליץ לך "לבטל אותו"

בנוסף אם אתה "מבטל אותו" אז יהיה לך רעש בתאוצה, כי הממיר עצמו הוא בין היתר עושה השתקה מסוימת כי יש בפנים את החומר, וכשאתה שם צינור או משהו בסגנון יהיה רעש המום כזה שחסר דוד.

פורסם

כשיש בעיה בממיר קטליטי אמורה להידלק נורה כתומה בסימן (ברז מנוע) , ואל תהיה בטוח שזה יפתור לך את בעיית הצריכה...

רכב שמטפלים בו חפיף לא ישתה כמו רכב "שמפנקים" עם שמנים ברמה גבוהה, פילטרים מקוריים , וכמובן שזה גם קשור לסגנון הנהיגה שלך .

פורסם
כשיש בעיה בממיר קטליטי אמורה להידלק נורה כתומה בסימן (ברז מנוע) , ואל תהיה בטוח שזה יפתור לך את בעיית הצריכה...

רכב שמטפלים בו חפיף לא ישתה כמו רכב "שמפנקים" עם שמנים ברמה גבוהה, פילטרים מקוריים , וכמובן שזה גם קשור לסגנון הנהיגה שלך .

במודל הזה אין מנורה שמחווה על הממיר הקטליטי , כך שאפילו אם הוא פגום\סתום לא יהיה מנורת תקלה.

פורסם

יכולה להיות בעייה גם בחיישן החמצן שיושב לפני הממיר. אם הוא תקול הוא מעביר נתונים שגויים המשפיעים על יחס הדלק/אויר.

:)
  • תוכן חדש...