Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים ברכב שלי שחוקים לגמרי (מצופרת תמונה) וזה מתבטא בזה שהרכב ממש לא אוחז בסיבובים וכול פניה מלווה בהחלקה.

לכן אני שוקל להחליף אותם בייחד לפני החורף המקרב.

השאלה שלי היא כזאת - המידה של הצמיג זה :

195/45R15

איזה צמיג כדאי לקנות (איזה סוג, איזה חברה) ?, איפה כדאי לקנות (הכי זול) ? וכמה צריך לעלות החלפת 4 צמיגים כאלו ?

האור בלם האחורי שלי ( המנורה הזאת שלמעלה בחלון האחורי) לא עובד והוא גם דיי מכוער, רציתי להחליף אותו במשהו יפה אולי משהו שבנוי מנורות LED , מישהו יודע איפה ניתן לקנות כזה דבר ?

כמה בערך צריך לעלות לי צביעת פסי קישוט + ידיות (בצבע הרכב) + בניית ספויילר אחורי מיוחד ? אני יודע ששוקי דרימס קאר מתמחה בעבודות כאלו אבל רציתי לדעת בערך את המחיר של כזה דבר לפני שאני פונה אליו.

נ.ב

הרכב הוא קליאו RSI

מצורפת תמונה שלא הכי מראה את מצב הצמיג אבל זה מה יש:

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/k/i/l/l/e/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409121654539261/200409171946221724/DSC00096_2.jpg

תודה לעוזרים.

פורסם

מישהו ?? אפחד לא עוזר :roll:

דרך אגב הציע לי חבר מהפורום לקנות ממנו צמיגים

TOYO PROXES T1S

שהם בני חודשיים אצלו, הוא טוען שהם קצת שחוקים בצדדים.

מה אתם אומרים ? כדאי לקנות צמיגים משומשים בכלל ? איך הצמיגים האלו בכלל ?

תודה לעוזרים.

פורסם

בסדר, אשמח לשמוע עד דעות.

מחר אם יהיה לי זמן אני יעשה סיבוב בפנצ'ריות באזור ויברר מחיר של צמיגים כאלו חדשים , אם מישהו יודע כמה אמורים לעלות סט כזה של צמיגים אני יודה לו.

ובקשר לצביעת פסי קישוט , צביעת מראות, גבות, צביעת ספוילר - שמעתי ממישהו עם RSI שהוא עשה ב 800 אצל שוקי.

פורסם

צמיגים טובים :

יוקוהמה A539 , AVS

מישלן פיילוט EXALTO (כמו הנוכחיים על הרכב שלך)

DUNLOP SP9000 , או DUNLOP SP01 ובעצם כמעט כל סדרת ה SP.

GOODYEAR EAGLE F1

ברידג'סטון פוטנזה

פירלי P6000

זה רשימה קצרה, סביר מאוד להניח שאת הצמטיגים הטובים באמת אין במידה הזו. אתה יכול להיכנס לאתרים כמו tiretrack.com ולמצוא שם סוגים שונים לפי קטגוריות.

פורסם

אוקי, תודהה רבה על התשובה המפורטת.

התקשרתי לכמה פנצריוות ואפחד לא מוכר צמיגים של TOYO או של מישלין לפחות את הדגמים שאני מחפש.

אם מישהו יכול לתת לי מספר טלפון של פנצ'ריה טובה שהוא מכיר שמוכרים צמיגים כאלו אני יודה לו מאוד.

עדיף כמה שיותר קרוב לאזור מגוריי :)

פורסם

1. תרשה לי להוסיף עוד קצת צמיגים לרשימה כמו היוקו AVS, הקונטי ספורט קונטקט, טויו פרוקסס (צמיג נפלא), גודייר איגלF1 והרשימה עוד ארוכה משום שהמידה היא כזו שיש צמיגים באמת טובים.

2. צמיג לא קונים משומש נ ק ו ד ה.

3. תבדוק לפני קניית הצמיג את תאריך ייצורו.

4.כדי לקנות צמיגים כמו כל דבר אחר בחיים סקר שוק לא יזיק. פתח דפי זהב עד שלא התקשרת ל 20 פנצ'ריות לא עשית סקר שוק. כעיקרון המקום הזול ביותר שאני מכיר הוא אנטון ביפו. תעשה חיפוש תמצא את הטלפון.

5. אם אתה יודע שאת כל מלאכת הצביעה (מראות, גבות, ספוליר) מבצע שוקי, לא יותר פשוט לטלפן אליו ולשאול כמה עולה העבודה במקום לשאול בפורום אם מישהו שמע או יודע כמה עולה...

בהצלחה

• תוכן חדש...