Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מצאתי ביד 2 רכב פיאט פונטו שנת 2006 ידנית , 1.3 146 אלף ק״מ

יד שניה , בעלות קודמת לא צויין .. המחיר המבוקש 16,500 , הוא רושם שהוא החליף ברקסים חדשים .. טסט לעוד חודש 4.2013

האם הוא אמור להתחייב בבדיקה או שהוא לא חייב ואם הוא לא מסכים לא לעשות לרכב בדיקה ?

תודה.. אני נהג חדש רכב ראשון שלי והפעם אני מתייעץ איתכם פעם קודמת הלכתי על רכב שנת 2001 פורד פיאסטה , 174 אלף קילומטר ויצא שעשיתי בדיקה ושילמתי עליה לבד . ויצא שהרכב עם המון בעיות נזילות שמן / בעיות במערכת אצתה ועוד ..

האם כדאי ? תודה .. ופגיעה בשסי

אשמח לעצה בקשר לפיאט פונטו . תודה

פורסם

אף מוכר לא חייב להתחייב,אבל הוא עשה בדיקה לפני,והרכב ללא תאונות,הוא יכול להתחייב על שילדה למשל,מנוע וגיר תלוי מה,הרי כסתחים תמיד יהיו.

תסכם איתו שבמידה ויש בעיה רצינית שיחזיר חלק מהכסף של הבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא לא חייב להתחייב על כלום וסה"כ אתה צריך להסתכל על הרכב ולראות אם הוא נראה לך, ורק אז לקחת לבדיקה.

לגבי בעלות קודמת - מציע להציץ ברישיון, רוב הספייסים האלה שירתו בהשכרה או ליסינג ושווה לדעת, כי זה מבחינתך עוד 2000-3000 ש"ח פחות במחירון וחבל לשלם כסף סתם.

פורסם

אוקיי תודה ..

בנתיים ירדתי מהרכב זה( פיאט פונטו ) אני החלטתי ללכת בתקציב נמוך יותר ואיכותי יותר , מצאתי פולקווגן ידני 1.4 דגם המתקדם יותר שכחתי את שמו 75כ״ס פולו ידנית גם .. 1.4 יד שניה , 2001 160 אלף קילומטר מה אתם אומרים ? טסט עד 8.2013 .. תודה

מחיר מחירון : 17,400 , הוא רוצה עליו 14,500 ש״ח . מה אתם אומרים ? כדאי ??

• תוכן חדש...