Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי מוגדר אצלי כיום חופשי.

קרי, ימי העבודה הם רק בימי חול.

כך נקבע בחוזה העסקה. כך היה כחצי שנה.

כרגע יש מנהל חדש הדורש מידי פעם להגיע גם ביום חופשי.

הודעה על כך יכולה להתקבל גם בהתרעה של כמה שעות, ביום חמישי.

מה זכויותיי?

פורסם
מה רשום בחוזה? לא עובדים ביום שישי או שיש סיכוי לעבודה בשישי? שישי אופציה? משלמים שעות נוספות?

עבודה של 5 ימים בשבוע. עד לפני 2-3 חודש לא העלו אפשרות של הגעה בימי שישי. עד שהתחלפה ההנהלה.

באתי כמה פעמים כי התאפשר לי, גם זה תוך הבעת מחאה שאני לא אמור לבוא כלל בימי שישי ורק כדי לעזור למעסיק וכ"ו (בתקופה האחרונה כוונתי, לאחר התחלפות ההנהלה). כרגע יש לי תוכניות ולא חושב שזה ראוי לשנות סדרי עולם כאשר בחמישי בצהריים פתאום "נזכרו" שצריך לבוא בשישי.

שאלתי באם אני אסרב ואעמוד על כך, האם החוק לטובתי?

פורסם

תעלה לפה את כל הכתוב בסעיף של שעות וימי עבודה מהחוזה שלך.

אצלי כתוב למשל ימים א-ה משעה 8-17, אבל בהמשך כתוב שבנוסף אני יעמוד לרשות המעסיק בכל שעה אחרת (למשל כונן).

אז אצלי זה סוג של בסדר בגלל התפקיד שלי בחברה, השאלה מה התפקיד שלך ומה כתוב בחוזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תעלה לפה את כל הכתוב בסעיף של שעות וימי עבודה מהחוזה שלך.

אצלי כתוב למשל ימים א-ה משעה 8-17, אבל בהמשך כתוב שבנוסף אני יעמוד לרשות המעסיק בכל שעה אחרת (למשל כונן).

אז אצלי זה סוג של בסדר בגלל התפקיד שלי בחברה, השאלה מה התפקיד שלך ומה כתוב בחוזה.

אין לי את החוזה עלי. אני התקבלתי לעבודה בתנאי שיום שישי לא עובדים. שהעבודה היא רק 5 ימים.

לכן גם חצי שנה ומעלה לא היה אפילו בטעות מצב שקוראים לי בשישי.

לפני כחודשיים זה הפך למנהג, כאשר כל פעם ישנה בעיה מודיעים לי כמו שכתבתי גם בחמישי שצריך לבוא למחרת.

כמובן שאת אף אחד לא מעניינות התוכניות שלי וכ"ו.

פורסם

בכל הכבוד למשתתפי פורום רכב, כדאי שתבדוק זאת במקום המתמחה בזכויות עובדים:

http://www.workrights.co.il/

http://www.kavlaoved.org.il/

כאשר יש הרעת תנאים, עובד יכול להתפטר אך לקבל זכויותיו כאילו פוטר.

השאלה היא האם אתה מוכן להישאר במקום העבודה שלך בתנאים החדשים.

פורסם

הוא עובד חצי שנה. מפוטר או מתפטר זה אותו הדבר.

יש לך את האופציה לעבוד את ימי השישי כשצריך או להגיד לא מתאים לי ואז או שיוותרו לך או שתלך הביתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם נאמר במפורש שאתה לא עובד ביום שישי, לאחר הזהרה, תהיה זכאי להתפטר בדין מפוטר, מכוח הפרת חוזה עבודה. אם אינך רוצה ללכת כל כך רחוק עם זה, אם באותו השבוע עברת 43 שעות עבודה שבועיות, אתה זכאי לעבוד בתעריף שעות נוספות.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...