Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר לא מעט זמן יש בשוק גירים שעדיפים על הגיר הידני - הם זריזים יותר, חסכוניים יותר ומאפשרים ביצועים טובים יותר.

אף אחד לא אמר שהגיר הידני יותר טוב מהאוט'. (לפחות לא אני :)). הביצועים הם לא הנושא כאן, אלא ההנאה.

הרי בסוף רובנו (חובבי ההגה) "ילדים", שמחפשים את הצעצוע שלנו. הילדים היותר עשירים, מחפשים את הפרארי בגלל היוקר, מה שמעניין אותם זה שתהיה כמה שיותר יקרה, וכמה שיותר נדירה. הילדים היותר ספורטיביים, יחפשו ביצועים, כדי לקזז לעצמם עוד 4 מאיות מהקפה, וכאמור, יש כיום תיבות הילוכים אוטומאטיות הרבה יותר טובות מידניות. הם אלו שיעדיפו גולף GTI DSG על פני ידנית. ולמרות כל זאת, יש את אלה שמחפשים את ההנאה, את הכיף. הקליאו RS היא לא מכונת נהיגה מטורפת, אבל יש בה חן, יש בה פשטות, וכיף לשחק איתה. היא מן צעצוע לאותם ילדים שלא יכולים להרשות לעצמם פורשה. כשאני נכנס לקליאו אני רוצה לשחק עם תיבת ההילוכים, כי זה כיף. תבין, אני לא נהג טוב במיוחד, ואני לא מבקר כל שבועיים בכוכב יאיר. באמת שפחות מעניין אותי לעשות הקפה ב60 שניות, במקום ב61. מה שמעניין אותי זה להינות, וכמו כל ילד, אני נהנה מלשחק עם הגיר. אולי זו סטייה, אולי הבעיה היא אצלי. אבל מה אני מבקש? תשאירו את הפשוטות ידניות, שיהיה פה צדק חברתי, וגם שרוטים כמוני יוכלו ליהנות.

זו הנקודה שניסיתי להעביר, ואני בטוח שתסכים איתי, שבארץ, רובנו נעדיף רכב יותר כייפי, ועם מעט פחות ביצועים, מאשר לשבת בסימולטור שמעביר לי הילוכים לבד. (למשל, גולף GTI ידנית על פני DSG).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התגובות פה בפורום, בנושא של הגיר הידני, הם בד"כ של כמה ילדים שנהגו על 2 רכבים בחיים שלהם ואתה תשמע משפטים כמו: "ידני חזק יותר" או "אתה שולט יותר ברכב בידני" - שרלוונטים אולי לתקופה של לפני 10 שנים.

כשכל חברה אחרת זונחת גיר ידני ועוברת לתצורה אחרת אז יש גל של "מביני עניין" שמסבירים לנו למה זאת טעות.

אבל שאחת מחברות הרכב הטובות בעולם עושות את זה - יש בזה משום הצהרה.

כבר לא מעט זמן יש בשוק גירים שעדיפים על הגיר הידני - הם זריזים יותר, חסכוניים יותר ומאפשרים ביצועים טובים יותר.

למרות הנאמר למעלה - לי היו 2 רכבים אוטומטים בלבד - מכל הרכבים שהיו בבעלותי (והיו... הרבה) - הסיבה עד ללפני כמה שנים הייתה עליונות של הגיר הידני - והיום היא עלות יקרה מדי של התיבות האלטרנטיביות.

אז אני נוהג בידני, אבל לא הייתי מתנגד ל-DSG ברכב שלי, רק שההפרש במחיר לא יעמוד על מעל ל-10K ש"ח.

אני לא מבין עניין, לא נהגתי ביותר מ10 רכבים שונים בחיים שלי, מתוכם חמישה בדיוק אפשר להגידר כספורטיבים. לא איכפת לי מה חברות זונחות ומה לא, כי אני לא יודע מה השיקול שלהן, ואפשר רק לנחש מה פורשה או אלפא מנסות להשיג כאן.

עניין הביצועים הוא משני להרבה מאוד אנשים, שקונים רכבים ספורטיבים או ספורטיביים למחצה מסגמנט ההוט האץ' או דברים קרובים. אני לא חי ברינג ולא בספא, ואני לא עסוק כל היום בלבדוק כמה מהר אני יכול להגיע מאשתאול לעמק האלה. במעט הפעמים שכן יוצא לי לנהוג שלא בתוך הפקקים באיילון, אני רוצה להנות מזה. להנות מזה, זה להרגיש שאני מתפעל את האוטו ברמה שהיא קצת יותר גבוהה מללחוץ על הגז או הבלם. נכון, על הרבה דברים שהם סטנדרט בכל רכב מודרני אפשר להגיד את זה, ואנשים גם עושים את זה. נכון גם שאני, בתור מי שלא נהג ברכב שיצרו אותו לפני 2002, לא מכיר בכלל את התחושה של לנהוג ברכב של "פעם". עדיין, עצוב לי על כל רכיב שנלקח מאיתנו, הנהגים שרוצים להנות מנהיגה על שלל המרכיבים שלה, ובתוכם גם ההתעסקות עם העברת ההילוכים. זה שאתה לא מבין את זה, או לא מקבל את זה, לא הופך את כל מי שמרגיש כמוני לילד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
התגובות פה בפורום, בנושא של הגיר הידני, הם בד"כ של כמה ילדים שנהגו על 2 רכבים בחיים שלהם ואתה תשמע משפטים כמו: "ידני חזק יותר" או "אתה שולט יותר ברכב בידני" - שרלוונטים אולי לתקופה של לפני 10 שנים.

כשכל חברה אחרת זונחת גיר ידני ועוברת לתצורה אחרת אז יש גל של "מביני עניין" שמסבירים לנו למה זאת טעות.

אבל שאחת מחברות הרכב הטובות בעולם עושות את זה - יש בזה משום הצהרה.

למרות הנאמר למעלה - לי היו 2 רכבים אוטומטים בלבד - מכל הרכבים שהיו בבעלותי (והיו... הרבה) - הסיבה עד ללפני כמה שנים הייתה עליונות של הגיר הידני - והיום היא עלות יקרה מדי של התיבות האלטרנטיביות.

אז אני נוהג בידני, אבל לא הייתי מתנגד ל-DSG ברכב שלי, רק שההפרש במחיר לא יעמוד על מעל ל-10K ש"ח.

אני לא יודע אם אני שייך ל"כמה ילדים" שאתה מתכוון אליהם.

מה ההגדרה שלך לילד?

מה שבטוח שנהגתי על יותר מ 2 מכוניות. הרבה יותר...הרבה הרבה יותר...

אני בהחלט יכול להבין מדוע תיבה אוטומאטית יכולה לעשות את זה טוב ממני. זה=מהר וחסכוני יותר וגם להשאיר את הידים על ההגה.

כן, אין לי תשובה לזה. בטוח שחברות שרוצות להתהדר בנתונים מספריים הכי טובים שאפשר, ימצאו את התיבות האלה מטיבות איתן.

אני משער שגם בחיים האמיתיים אפשר לעשות הקפות מהירות יותר עם התיבה הזו. מהירות זה כיף, אין מה לדבר.

אבל, מה לעשות, אני מוצא הנאה בנהיגה עם גיר ידני. הנאה מסוג שלא קיים בתיבות האוטומאטיות. אי אפשר להתווכח על זה. אפשר לנסות לנתח מה מקור ההנאה. אולי זה הרגשת החיבור. אולי זה המעורבות בתהליך. אולי זה המחוייבות אפילו בתת מודע להקדיש סוג של מחשבה לתהליך הנהיגה. יתכן ויש גם סוג של אנכרוניזם ומציאת סיפוק במשהו מוכר. אבל כזה שהופך אותך לקצת שונה מאחרים שלא עושים את זה. יש פה גם סוג של אחריות לתהליך. אין את מי להאשים בהחלפה לא נכונה, זה רק אני. ויש עוד ועוד.

אני אוהב את זה ונהנה מזה וזה עדיין חוקי, לא על חשבון אף אחד אחר. וזה גובר ב 99.9% מהזמן על שבריר שניה שתיבה אוטומאטית משובחת יודעת לתת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני לא חושב שגיר ידני יעלם מהעולם לחלוטין, אבל הוא כנראה יעלם מהמיינסטרים. כל עוד אנשים נהנים מלנהוג על ידני, יהיו יצרנים קטנים וסדנאות למיניהן שיתנו להם את זה. זה כנראה יהיה יקר יותר ולא נפוץ, אבל קיים, בדיוק כמו שאנשים עדיין רוכבים על סוסים, מציירים, הולכים להופעות וכו'. כי זה כיף.

emotion of motion

פורסם

אני לא עברתי על כול התגובות אבל לא מדובר פה על מעבר למכוניות אוטומטיות.

מצמד כפול מעביר יותר מהר הילוכים מאשר בן אדם אז מכוניות ספורט חדישות מגיעות עם מצמד כפול, אין פה שום כוונה שמישהו יתן למחשב להעביר הילוכים.

העברת ההילוכים מתבצעת עם הידיות מאחורי ההגה

אייל

פורסם
הגיעה ועוד איך הגיעה - הרבה משפחתיות בארץ לא מוצעות כלל עם גיר ידני (וזה הסגמנט העממי האמיתי), ובעיני רבים גיר ידני הלך בדרכם של קרבורטור ורדיו טייפ.

שכחתי בטעות מילה די חשובה. התכוונתי לכתוב:

יחד עם זאת, ראוי לציין כי האוטומטיזציה טרם הגיעה באותה הרמה לסגמנט העממי באירופה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

גם שם כבר נמכר יותר מכוניות עם גיר רובוטי/אוטומטי מאשר עם גיר ידני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ה2 סנט שלי, אחרי ידניות בלבד {לרוב} אני לא יודע אם הייתי מעדיף את שלי ידנית כרגע, כשהמכונית שלך ממש מהירה העברת ההילוך דרך הפדלים מידית ובועטת כמו שאף גיר ידני לא מסוגל לשחזר ..שלא לדבר שבשיא ההאצה ניתקע לך השלישי ...גם לא ממש יש זמן להוריד יד אחת מההגה ב5 שנ מינוס שלוקח לאוטו לרוץ ל100...

גם התחושה וגם הסאונד היא "פורמולה 1" לעניים -

תוסיף לזה צריכת דלק חסכונית יותר,נוחות בעיר ונתוני האצה מהירים יותר-וזה סוגר את הארון על הגיר הידני לפחות באוטו שלי.

פורסם
אף אחד לא אמר שהגיר הידני יותר טוב מהאוט'. (לפחות לא אני :)). הביצועים הם לא הנושא כאן, אלא ההנאה.

הרי בסוף רובנו (חובבי ההגה) "ילדים", שמחפשים את הצעצוע שלנו. הילדים היותר עשירים, מחפשים את הפרארי בגלל היוקר, מה שמעניין אותם זה שתהיה כמה שיותר יקרה, וכמה שיותר נדירה. הילדים היותר ספורטיביים, יחפשו ביצועים, כדי לקזז לעצמם עוד 4 מאיות מהקפה, וכאמור, יש כיום תיבות הילוכים אוטומאטיות הרבה יותר טובות מידניות. הם אלו שיעדיפו גולף GTI DSG על פני ידנית. ולמרות כל זאת, יש את אלה שמחפשים את ההנאה, את הכיף. הקליאו RS היא לא מכונת נהיגה מטורפת, אבל יש בה חן, יש בה פשטות, וכיף לשחק איתה. היא מן צעצוע לאותם ילדים שלא יכולים להרשות לעצמם פורשה. כשאני נכנס לקליאו אני רוצה לשחק עם תיבת ההילוכים, כי זה כיף. תבין, אני לא נהג טוב במיוחד, ואני לא מבקר כל שבועיים בכוכב יאיר. באמת שפחות מעניין אותי לעשות הקפה ב60 שניות, במקום ב61. מה שמעניין אותי זה להינות, וכמו כל ילד, אני נהנה מלשחק עם הגיר. אולי זו סטייה, אולי הבעיה היא אצלי. אבל מה אני מבקש? תשאירו את הפשוטות ידניות, שיהיה פה צדק חברתי, וגם שרוטים כמוני יוכלו ליהנות.

זו הנקודה שניסיתי להעביר, ואני בטוח שתסכים איתי, שבארץ, רובנו נעדיף רכב יותר כייפי, ועם מעט פחות ביצועים, מאשר לשבת בסימולטור שמעביר לי הילוכים לבד. (למשל, גולף GTI ידנית על פני DSG).

אני לא מבין עניין, לא נהגתי ביותר מ10 רכבים שונים בחיים שלי, מתוכם חמישה בדיוק אפשר להגידר כספורטיבים. לא איכפת לי מה חברות זונחות ומה לא, כי אני לא יודע מה השיקול שלהן, ואפשר רק לנחש מה פורשה או אלפא מנסות להשיג כאן.

עניין הביצועים הוא משני להרבה מאוד אנשים, שקונים רכבים ספורטיבים או ספורטיביים למחצה מסגמנט ההוט האץ' או דברים קרובים. אני לא חי ברינג ולא בספא, ואני לא עסוק כל היום בלבדוק כמה מהר אני יכול להגיע מאשתאול לעמק האלה. במעט הפעמים שכן יוצא לי לנהוג שלא בתוך הפקקים באיילון, אני רוצה להנות מזה. להנות מזה, זה להרגיש שאני מתפעל את האוטו ברמה שהיא קצת יותר גבוהה מללחוץ על הגז או הבלם. נכון, על הרבה דברים שהם סטנדרט בכל רכב מודרני אפשר להגיד את זה, ואנשים גם עושים את זה. נכון גם שאני, בתור מי שלא נהג ברכב שיצרו אותו לפני 2002, לא מכיר בכלל את התחושה של לנהוג ברכב של "פעם". עדיין, עצוב לי על כל רכיב שנלקח מאיתנו, הנהגים שרוצים להנות מנהיגה על שלל המרכיבים שלה, ובתוכם גם ההתעסקות עם העברת ההילוכים. זה שאתה לא מבין את זה, או לא מקבל את זה, לא הופך את כל מי שמרגיש כמוני לילד.

אני לא יודע אם אני שייך ל"כמה ילדים" שאתה מתכוון אליהם.

מה ההגדרה שלך לילד?

מה שבטוח שנהגתי על יותר מ 2 מכוניות. הרבה יותר...הרבה הרבה יותר...

אני בהחלט יכול להבין מדוע תיבה אוטומאטית יכולה לעשות את זה טוב ממני. זה=מהר וחסכוני יותר וגם להשאיר את הידים על ההגה.

כן, אין לי תשובה לזה. בטוח שחברות שרוצות להתהדר בנתונים מספריים הכי טובים שאפשר, ימצאו את התיבות האלה מטיבות איתן.

אני משער שגם בחיים האמיתיים אפשר לעשות הקפות מהירות יותר עם התיבה הזו. מהירות זה כיף, אין מה לדבר.

אבל, מה לעשות, אני מוצא הנאה בנהיגה עם גיר ידני. הנאה מסוג שלא קיים בתיבות האוטומאטיות. אי אפשר להתווכח על זה. אפשר לנסות לנתח מה מקור ההנאה. אולי זה הרגשת החיבור. אולי זה המעורבות בתהליך. אולי זה המחוייבות אפילו בתת מודע להקדיש סוג של מחשבה לתהליך הנהיגה. יתכן ויש גם סוג של אנכרוניזם ומציאת סיפוק במשהו מוכר. אבל כזה שהופך אותך לקצת שונה מאחרים שלא עושים את זה. יש פה גם סוג של אחריות לתהליך. אין את מי להאשים בהחלפה לא נכונה, זה רק אני. ויש עוד ועוד.

אני אוהב את זה ונהנה מזה וזה עדיין חוקי, לא על חשבון אף אחד אחר. וזה גובר ב 99.9% מהזמן על שבריר שניה שתיבה אוטומאטית משובחת יודעת לתת.

שמח על תגובותיכם,

המבחן של הנהיגה ספורטיבית היא התוצאה. שכאן התיבות דוגמת ה-DSG מציגות עליונות מול התיבה הידנית.

אז עברנו עכשיו לכיף, הנאה. אז הנאה זה עניין סובייקטיבי. אני מאוד נהנה מנהיגה - אתם נראה שנהנים להחליף הילוכים.

בתיבות החדשות אתה עדיין יכול לשלוט על מצב ההילוכים ב-MODE ידני, אבל רוב הסיכויים שתוותר על זה די מהר - כי התיבה תעשה את זה יותר טוב ממך.

אני נוהג כ-30K ק"מ בשנה עכשיו, עד כה נהגתי יותר, היו שנים שעשיתי יותר מכפול מזה.

היו בבעלותי כ-10 רכבים עד כה - מתוכם רק 2 עם גיר אוטומטי (אחד אוטומטי רגיל ואחד רציף) - כרגע הרכב שלי ידני.

אני חושב שברגע שתנהגו ברכב עם תיבה אוטומטית ראוייה לפרק זמן שייתן לכם להתרגל אליה, אתם תרגישו שתחזרו לידני - שבאמת מקומה של התיבה הזאת הולך ונעלם.

בעבר- התיבה האוטומטית הייתה פשרה של נוחות - זה היה נוח אבל היית משלם על זה במחיר רכישה יקר, עלות אחזקה יקרה יותר, אובדן כוח, ביצועים ירודים יותר ותצרוכת דלק גבוהה יותר. אז התיבה הידנית הפכה לתיבה של ה"מבינים" וה"ספורטיבית".

כיום המצב קצת שונה, אבל לדעתי לחלק מהאנשים עוד נשאר בראש קישור בין תיבה ידנית לביצועים וכו' - ולכן אתם חושבים שיש לכם יותר שליטה או זה יותר כיף, לא יודע מה...

זכותו של כל אחד לבחור מה שהוא רוצה.

אני רוצה DSG - לא היה לי כסף, קניתי ידני.

פורסם

חברות הרכב פועלות למען רווח - אם פחות פחות אנשים קונים מכוניות ידניות, לא שווה לפתח ולמכור דגם כזה.

פורשה באופן ספציפי פעלו בעבר לא פעם כנגד "הרוח של החברה" ויללות חובבי הרכב ולרוב גרפו קופה רצינית ועדיין שמרו על המוניטין.

קנאי המותג צעקו במקהלה עם יציאת ה-924/944 (שחלקה מנוע וגיר עם אאודי 100), אולם אלו היו הצלחות מסחריות גדולות.

הצעקות המשיכו מס' שנים לאחר מכן עם ה-928, שמכרה לא רע בכלל יחסית לקטגוריה ולמחיר.

כשהחיפושית, אהם ה-911, עברה למנועים מקוררי מים, כולם יללו שהנה הלכה הרוח האגדית של פורשה-סבא. היום כמעט אף אחד לא זוכר שקירור אוויר היה אחד מסימני ההיכר של הקררה.

כשהם הוציאו את הקייאן, אמרו שהם הורסים את השם שלהם - הם עשו מיליארדים.

עכשיו הם מיישרים קו עם כל השאר - הגה חשמלי וגיר רובוטי. ה-911 הופכת להיות יותר ויותר GT מכובדת ופחות גרזן מושחז, אבל כנראה שזה לא יעצור את הרוב המוחלט של הקונים.

פורסם
גם שם כבר נמכר יותר מכוניות עם גיר רובוטי/אוטומטי מאשר עם גיר ידני

באירופה מכוניות עם גיר ידני הם הרוב ביחס מאוד גדול.

מכוניות ספורטיביות נמכרות עם מצמד כפול בשביל העברה ידנית מהירה יותר.

האמריקאים לא נכנסו לקטע של העברת הילוכים עם הידיות מאחורי ההגה אז יש מכוניות ספורטיביות שנמכרות באירופה עם מצמד כפול ובארהב עם ידני רגיל .

אייל

פורסם
שמח על תגובותיכם,

המבחן של הנהיגה ספורטיבית היא התוצאה. שכאן התיבות דוגמת ה-DSG מציגות עליונות מול התיבה הידנית.

אז עברנו עכשיו לכיף, הנאה. אז הנאה זה עניין סובייקטיבי. אני מאוד נהנה מנהיגה - אתם נראה שנהנים להחליף הילוכים.

בתיבות החדשות אתה עדיין יכול לשלוט על מצב ההילוכים ב-MODE ידני, אבל רוב הסיכויים שתוותר על זה די מהר - כי התיבה תעשה את זה יותר טוב ממך.

אני נוהג כ-30K ק"מ בשנה עכשיו, עד כה נהגתי יותר, היו שנים שעשיתי יותר מכפול מזה.

היו בבעלותי כ-10 רכבים עד כה - מתוכם רק 2 עם גיר אוטומטי (אחד אוטומטי רגיל ואחד רציף) - כרגע הרכב שלי ידני.

אני חושב שברגע שתנהגו ברכב עם תיבה אוטומטית ראוייה לפרק זמן שייתן לכם להתרגל אליה, אתם תרגישו שתחזרו לידני - שבאמת מקומה של התיבה הזאת הולך ונעלם.

בעבר- התיבה האוטומטית הייתה פשרה של נוחות - זה היה נוח אבל היית משלם על זה במחיר רכישה יקר, עלות אחזקה יקרה יותר, אובדן כוח, ביצועים ירודים יותר ותצרוכת דלק גבוהה יותר. אז התיבה הידנית הפכה לתיבה של ה"מבינים" וה"ספורטיבית".

כיום המצב קצת שונה, אבל לדעתי לחלק מהאנשים עוד נשאר בראש קישור בין תיבה ידנית לביצועים וכו' - ולכן אתם חושבים שיש לכם יותר שליטה או זה יותר כיף, לא יודע מה...

זכותו של כל אחד לבחור מה שהוא רוצה.

אני רוצה DSG - לא היה לי כסף, קניתי ידני.

nakamchi, עשית ציטוט לשלוש תגובות, ולא קראת אף אחת מהן באמת.

זו לא תחרות מי יותר גבר ומבין במכוניות. ואם בעינך זה כן - אז נצחת, אתה מבין יותר מכולנו, ואנחנו ילדים שנהנים להעביר הילוכים, בעוד שאתה היחיד שנהנה מנהיגה וגם שולט ויודע ממה אמורים להנות, ולכן מדבר אלינו מלמעלה למטה (הו, אנחנו עוד נבין יום אחד... אולי... אם ניסע במספיק רכבים אוטומטיים).

אף אחד לא התווכח איתך על היעילות של האוטומטית, ניסו להסביר לך שזה לא הפקטור הכי חשוב בשביל אנשים מסויימים, כי מי שנהנה מנהיגה, לפעמים נהנה לא רק מהביצועים שאצלך הם במרכז הבמה, אלא מהתפעול, וברגע שלוקחים לך עוד חלק מהתפעול, לוקחים גם חלק מההנאה. נשבע לך שבתור בן אדם עם קואורדינציה לא מדהימה, ברור לי שעם תיבה אוטומטית אני יכול להגיע לביצועים יותר טובים. נשבע לך גם שזה לא מעניין אותי.

אני לא מכיר אותך, אבל מרוב שאתה מנסה להוכיח לנו בצורה די מתנשאת כמה אנחנו לא מבינים, זה גובל בדיסוננס קוגניטיבי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מצטער אם אני נשמע לך מתנשא - אני מבטיח לך שהדבר האחרון שאפשר להגיד עליי זה שאני מתנשא.

מבטיח לך שקראתי את כל התגובות.

הטענה שלי היא - שלדעתי - ההנאה מהנהיגה אינה מגיעה מגיר כזה או אחר.

ברכב עם גיר DSG אתה יכול גם לשלוט בעברת ההילוכים - למעשה, הדבר היחידי שאין לך זה דוושת הקלאץ' שנשלטת על ידי הרכב.

זכותך לחשוב אחרת.

יש כאלו שמבחינתם הנאה מנהיגה היא לנהוג על 80 קמ"ש באיילון ולמוש מוזיקה בפול ווליום ויש כאלו שזה משהו אחר.

אם החלפת ההילוכים נותנת לך הרגשה טובה - אוקיי.

• תוכן חדש...