Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי טויוטה קורולה רובוטית שנת ייצור 2007 , 75000 קמ עד היום.

1. באחד הנסיעות נזלה לי כמות גדולה של שמן, פינית את הרכב למוסך על גרר. התברר שהתקלה במחזיר שמן בין מנוע לגיר. התיקון עלה 1800 ש"ח ביחד עם טיפול 15 אלף רגיל. מכונאי שתיקן אמר לי שכשהוא הלך לקנות חלפים (גומיה של מחזיר שמן) אמרו לו שזאת תקלה מאוד מאוד נדירה , עד כדי כך שעד עכשיו זה לא קרה לאף רכב רובוטי של טויוטה מ2007 ועד 2013.

ממה נגרמה התקלה?? יכול להיות שבגלל כמות השמן ששממלאים במנוע? מכונאי שלי ממלא כמעט עד מקסימום...

2. בעקבות קריאה חוזרת על מרימי שמשות פניתי למוסך מורשה (מת"מ חיפה) על מנת לתאם זמן הגעה , נאמר לי שיש עוד קריאה חוזרת על החלפת מצמד. לא מצאתי שום הודעה בעיתונות/אינטרנט על החלפת מצמד בקורולה רובוטית. מישהו מכיר למה ? מישהו יודע אם זה מצמד חדש - מצד כפול ? בכלל פרטים ?? עוד למישהו אמרו להגיע על מנת להחליף ?

פורסם

על נושא 2 לא ידוע לי כלום בנושא ריקול כלשהו. בגיר הרובוטי של טויוטה המצמד הוא מצמד יחיד. האם מדובר בתיבה של 5 הילוכים או 6? התיבה של 6 הילוכים שונה במבנה שלה מהתיבה של הדור הקודם לפי מה שנאמר לי במוסך מורשה טויוטה.

פורסם

הי,

מתי אמרו לך שיש קריאה להחלפת מצמד??

עם איזה מוסך דיברת?

יש לי קורולה רובוטית (5 הילוכים) שעלתה על הכביש באוגוסט 2008 ולא התקשרו אלי.

תודה!:)

פורסם

מדובר בתיבה עם 5 הילוכים.

התקשרתי למוסך מת"מ מוטורס שבחיפה על מנת לתאם הגעה , בגלל שיש ריקול על מרימי שמשות. נאמר לי בטלפון שיש ריקול על מצמד , אבל ללא הודעה במכתב. מהמוסך היו צריכים להתקשר........

פורסם

דיברתי עכשיו עם טויוטה SOS חדרה, הם אמרו לי שהריקול היחיד שהם מודעים אליו הוא לגבי מרים השמשה.

אשמח אם תוכל לעדכן אותי במידה וייבוצע לך בפועל ריקול למצמד.

פורסם
דיברתי עכשיו עם טויוטה SOS חדרה, הם אמרו לי שהריקול היחיד שהם מודעים אליו הוא לגבי מרים השמשה.

אשמח אם תוכל לעדכן אותי במידה וייבוצע לך בפועל ריקול למצמד.

עושים לי השבוע ביום רביעי.... תתקשר למת"מ מוטורס חיפה 04-8550550

פורסם

מתן מתי בדיוק שווקה בארץ קורולה רובוטית עם 6 הילוכים ? לא מוכר לי העניין הזה.

גם ככה היא שווקה תקופה קצרה יחסית עם הגיר הרובוטי (משהו כמו שנה וחצי), אז באמצע עוד החליפו גיר ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

misterb, הגיר הרובוטי בעל 6 הילוכים נכנס בשנת 2009 לדגמים כגון קורולה ויאריס (וגם אוריס למיטב זכרוני). כבר כשרכשתי את היאריס באוגוסט עם גיר רובוטי של 6 הילוכים שווקה גם קורולה באותו גיר בדיוק.

בערך אחרי שנה וחצי התיבה הוחלפה לאוטומטית רציפה.

פורסם
misterb, הגיר הרובוטי בעל 6 הילוכים נכנס בשנת 2009 לדגמים כגון קורולה ויאריס (וגם אוריס למיטב זכרוני). כבר כשרכשתי את היאריס באוגוסט עם גיר רובוטי של 6 הילוכים שווקה גם קורולה באותו גיר בדיוק.

בערך אחרי שנה וחצי התיבה הוחלפה לאוטומטית רציפה.

מתן לדעתי אתה טועה, הקורולה לא קיבלה רובוטית 6 הילוכים, רק היאריס.

http://www.toyota-mtm.co.il/%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D.htm

דיברנו על זה בעבר מסתבר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=374630

הגיר 6 הילוכים רובוטי שווק בעולם עם מנוע של 130 כ"ס במקום 124. לא הגיע לארץ..

http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=9&current_lang=1&id=2063&machine_news=1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...