Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי לא. יש מכוניות שבקליות האיתות המקוריות שלהן מושחרות.

אם האיתות ברור וחזק אף אחד לא יגיד לך כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה רכבים (לא ראיתי מעולם)הגיעו במקור עם בקליות איתות קדמיות מושחרות? תמונות התקבלו בברכה.

אין כמו קמארו עצבנית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התכוונתי לאחוריות אבל זה לא משנה, מאחורה מותר ומקדימה אסור?! זה איתות ולא משמש להאיר את הדרך.

פורסם

איזה בקליות איתות קדמיות לדעתכם יותר מתאימות/יפות על רכב לבן, כתומות,שקופות או מושחרות?

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין,

תודה רבה מראש למגיבים והמשך סופ"ש נעים לכל חבריי הפורום.

אין כמו קמארו עצבנית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי לראות את זה על הרכב אין סיכוי לדעת.

תחליט גם איזה מראה אתה מחפש. ספורטיבי? מקורי? ערסי? :lol:

היו לי בקליות מושחרות באיתותים הקדמיים ושקופות בכנפיים והורדתי אותן כי הבנתי שזה מפגר לתת לרכב שעושה מ0 ל100 בחצי שעה מראה ספורטיבי...

פורסם

מדובר בהונדה סיוויק 98 לבנה, הבקליות המקוריות כרגע הן כתומות, אני לא מעוניין בתוספות מושכות עיניים וממש בולטות, אני אוהב שינויים קוסמטיים קטנים שאדם שלא יודע שהם לא מקוריים יחשוב שהם באו ככה מהיצרן ורק אני למעשה יידע שהן לא מקוריים סתם בשביל ההרגשה והסיפוק שלי מהרכב בכל פעם שאני רואה אותו.

דבר נוסף שמושך אותי לפעמים לבצע שינויים קוסמטיים קטנים זה שאני מחפש דברים שיהיו ייחודיים רק לרכב שלי ושלא נראים עוד על הרבה רכבים בארץ.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לדעתי הבקלית המושחרת יותר מחמיאה/יפה על רכב לבן מהשקופה, אך אשמח לשמוע עוד דייעות בעניין .

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...