Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית חום מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הית לי בעיה היום עם החום מנוע באוטו.

החום הגיע ל90 והכל היה בסדר ואז הוא התחיל לרדת וכשהגיע לכיוון ה60 נדלקה לי הנורה.

יכול להיות שזה בעיה בחיישן?

פורסם

ליאורה שלום:

זה יכול להיות הרבה דברים, כולל כפי שציינת חיישן חום מנוע שמזייף.

לידע כללי שתדעי, ברגע שאין מים במערכת החיישן לא עובד כי אין לו מים למדוד לו מעלות חום.... ועל כן לרוב במקרה שכזה שאין מים הוא מראה קר.....

תבדקי באפשרות הראשונה (ובזהירות) את גובה המים ברדיאטור ובמיכל העיבוי.

נסיעה ללא מים/כמות מספקת של מים במערכת יכול לגרום לנזק רציני במנוע...

בהצלחה.

פורסם
ליאורה שלום:

זה יכול להיות הרבה דברים, כולל כפי שציינת חיישן חום מנוע שמזייף.

לידע כללי שתדעי, ברגע שאין מים במערכת החיישן לא עובד כי אין לו מים למדוד לו מעלות חום.... ועל כן לרוב במקרה שכזה שאין מים הוא מראה קר.....

תבדקי באפשרות הראשונה (ובזהירות) את גובה המים ברדיאטור ובמיכל העיבוי.

נסיעה ללא מים/כמות מספקת של מים במערכת יכול לגרום לנזק רציני במנוע...

בהצלחה.

איזה אוטו יש לך?

פורסם
יש לי סיאט איביזה

בדקתי את המים והיה מספיק מים.

אם נורת האזהרה של חום המנוע נדלקה בזמן ששעון החום הראה 60 מעלות צלסיוס , ברור שזה לא היה בגלל חום יתר .

זוהי כנראה אזעקת שוא בגלל חיווט לא תקין של הנורה או חיישן מזייף.

בכלל, אם הרכב לא מאבד נוזל קרור את יכולה להיות רגועה בקשר לחום המנוע, כי תמיד בעקבות התחממות יתר יהיה איבוד נוזל.

• תוכן חדש...