Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט איזה משפחתית לקנות בתקציב של 50K אני צריך מקום ל -3 כיסאות ילדים מאחורה!

מה עדיף רנו מגאן 2009 או מיצובישי לנסר 2008 ?

האם קילומטרז' זה פרמטר עקרוני לעומת שנתון?

ומה לגבי עלות אחזקה?

פורסם
שלום

אני מתלבט איזה משפחתית לקנות בתקציב של 50K אני צריך מקום ל -3 כיסאות ילדים מאחורה!

מה עדיף רנו מגאן 2009 או מיצובישי לנסר 2008 ?

האם קילומטרז' זה פרמטר עקרוני לעומת שנתון?

ומה לגבי עלות אחזקה?

מגאן רחבה יותר ותהיה קצת חסכונית יותר מלנסר

לנסר נחשבת לאמינה הרבה יותר

פורסם

תקנה סניק!

הוא יהיה חלש ופחות חסכוני (גם הלאנסר לא מבריקה בתחום הזה, בעצם באף תחום), אבל הוא יושיב 3 כסאות דיי בנוחות,גם המחירים זולים ומבחינה מכנית זהה למגאן.

פורסם

בלי קשר לכאן או לכאן.

הלנסר די ממוצעת וקצת חסכונית, מה שכולם שוכחים או לא יודעים זה שללאנסר יש מיכל קטן מאוד,

ולכן יש אשליה שהרכב זולל, אם אני לא טועה, 35 ליטר בלבד.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לאחר התלבטויות רבות, החלטתי על המגאן.

הרכב בטיחותי יותר, חסכוני יותר, מרווח יותר.

לגבי אמינות, ראיתי חילוקי דעות אבל רובם על שנתונים מוקדמים.

מה עוד ששמעתי המלצות על שנתונים 2007 ומעלה, עשיתי מחקר מעמיק ושנתון 2009 נחשב הכי משודרג ואמין בסדרה.

הייתי ממליץ לך לפנות לקרסו טרייד אין כי יתכן שעדיין נותנים 3 שנות אחריות על הרכב אבל תברר על אילו מכלולים.

בקיצור, רמו מגאן!

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

שלום tomash,

למגאן יש מושב אחורי מרווח יחסית כך שרוב הסיכויים הם ששלושת המושבים יכנסו טוב יותר במגאן ולא בלאנסר. כמובן, שבמקרים האלו אין ברירה אלא להגיע לרכב המיועד עם שלושת המושבים ולנסות להרכיב אותם, כיוון שכל מושב בנוי אחרת ותופס מקום אחר.

קילומטראז' של רכב הוא פרמטר חשוב בקביעת מחירו אבל הוא אינו בהכרח מעיד על מצבו המכאני של הרכב או על עלויות האחזקה העתידיות של הרכב. יש לבדוק כל מקרה לגופו וכל רכב בהתאם למצבו המכאני והקוסמטי.

אגב, שים לב שבתקציבך תוכל לרכוש מיצובישי לאנסר מודל 2009, שהיא כבר מהדור החדש של הלנסר (דומה מאוד לזה שנמכר עד היום). בדגמי 2009 המושב האחורי מרווח קצת יותר מהמושב האחורי של דגמי 2008.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...