Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. עם קבלת המכשיר הפעלתי את אפשרות ההחשכה כאשר מקרבים את המכשיר לראש, לצורך ביצוע שיחה (ע"מ שהאוזן או כל חלק אחר לא ילחצו בטעות על מסך המגע בזמן הדיבור).

האופציה עבדה היטב והמכשיר החשיך מיידית וגם חזר לחיים כאשר השיחה כבתה או כאשר הורחק מהראש.

לאחרונה העניין כבר לא עובד; הצד השני מסיים שיחה אבל אני לא יכול לכבות היות והמסך נישאר חשוך. המצב נמשך הרבה זמן ורק לאחר מספר שניות (רבות) המסך מתעורר, אם בכלל: הוא יכול גם להיות כך במשך דקה. הענין הוא שאני מתחיל להקיש עליו כמו מפגר ולנסות להעיר אותו, ללא הצלחה. לא פעם אני כופה עליו כיבוי ומחזיר אותו לחיים ע"י הכפתור הצדדי.

ביטלתי את היישום והפעלתי מחדש, כמו גם כיבוי וגם איתחול המכשיר - ולא הצלחתי.

לישועתכם אודה מראש.

פורסם

יש לך כיסוי כלשהו או אולי אפילו מגן מסך שמסתירים את החיישן?

חיישן הקרבה נמצא ליד המצלמה למעלה, תוודא קודם כל ששום דבר לא מסתיר את החיישן, נסה לנקות את המסך, אם יש צורך תסיר את החלק העליון של מגן המסך אם יש לך ותבדוק, אין צורך לקרב את המכשיר לאוזן, פשוט תסתיר את החיישן עם האצבע, תבדוק אם יש שינוי.

פורסם

יכול להיות שישנה שכבה של שומן הנמצא על העור מעל לחיישן. נקה את החלק שמעל לחיישן עם צמר גפן ספוג במעט אלכוהול, ותראה אם יש שינוי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא הייתי רוצה לרוץ לבעיית חומרה, כי אם אין לו אחריות זה עלול להיות יקר.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

תנסה להחליף גירסת תוכנה או קרנל

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הצלחה!

הייתה עוד (!) מדבקה על המסך, לבד מזאת שאני הדבקתי (כניראה הודבקה בחנות, או יש כזה דבר "מקורי" מהמפעל?).

בקיצור - פעלתי ע"פ עצתכם, קילפתי גם אותה, ניקיתי המסך עם נוזל לניקוי מסכים והכל טוב.

תודה רבה לכולכם.

פורסם

הגיוני. למרות שזה נראה שקוף, זה מפריע לתדר בו עובדת העינית. לכן, טוב שהסיפור הגיע אל קיצו ללא מעבדות וטכנאים.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...