Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מבקש דחוף חוות דעת לגבי רקסטון דיזל 7 מקומות מודל 2009.

מה היתרונות/חסרונות?

אשמח גם שתציעו חלופות בתקציב של 100,000 ש"ח (לא חובה 7 מקומות).

חשוב לי תצרוכת דלק נמוכה (בייחוד בעיר), אחזקה לא יקרה מידיי, נוחות... ושוב בתקציב של 100,000.

תודה מראש

פורסם

נהגתי ב2008 או 9 על רקסטון חדשה שהייתה לחבר.

איזה פח!

ממש הייתי מופתע מכמה גרוע יכול להיות רכב כ״כ יקר.

בולם גרוע, פונה ומתנהג גרוע.

לא נוח, גם לא המושב.

תוסיף על זה רמה בטיחותית ירודה ויוצא ששווה להתרחק.

במיוחד עם נושא צריכת הדלק חשוב לך אין לך שום סיבה לקנות ג׳מוס ענק עם מנוע 2.9 ליטר שבתוך העיר יעשה בטח באיזור 1:6.

כמו כן לרוב רכבי שטח גוררים מחירי אחזקה וטיפולים יקרים יותר ולעיתים גם מחירי ביטוח שערוריתיים.

ב100 אלף ש״ח אתה יכול לקנות מכונית מנהלים מפנקת וצעירה או משפחתית יעילה וכמעט חדשה.

יש גם רכבי שטח אחרים, מיניוואנים, סופרמיני ועוד.

פורסם
נהגתי ב2008 או 9 על רקסטון חדשה שהייתה לחבר.

איזה פח!

ממש הייתי מופתע מכמה גרוע יכול להיות רכב כ״כ יקר.

בולם גרוע, פונה ומתנהג גרוע.

לא נוח, גם לא המושב.

תוסיף על זה רמה בטיחותית ירודה ויוצא ששווה להתרחק.

במיוחד עם נושא צריכת הדלק חשוב לך אין לך שום סיבה לקנות ג׳מוס ענק עם מנוע 2.9 ליטר שבתוך העיר יעשה בטח באיזור 1:6.

כמו כן לרוב רכבי שטח גוררים מחירי אחזקה וטיפולים יקרים יותר ולעיתים גם מחירי ביטוח שערוריתיים.

ב100 אלף ש״ח אתה יכול לקנות מכונית מנהלים מפנקת וצעירה או משפחתית יעילה וכמעט חדשה.

יש גם רכבי שטח אחרים, מיניוואנים, סופרמיני ועוד.

אתה רושם כאן המון דברים שלא נכונים.

יש לאמא שלי רקסטון 2008, 7 מקומות דיזל.

המנוע הוא מנוע 2.7, לא שיא החסכון אבל תצרוכת הדלק המשולבת עומדת על 1 ל-11 לערך,

הרכב נוסע לא מעט בעיר ובפקקים של ת"א.

מחירי הביטוח ממש לא גבוהים ומחירי האחזקה סבירים לחלוטין.

להמליץ על רכב מנהלים, מיניוואן או סופר מיני (סופר מיני? הוא מדבר על 7 מקומות)- איך זה קשור לשאלה של הבחור?

אם אתה מחפש רכב 4x4 גדול ומרווח עם יכולות שטח אמיתיות זה אחלה רכב

(אצלנו זה כבר השני)

אם אתה מחפש רכב מפנק וחסכוני, אין לך כל כוונה להיכנס לשטח אולי שווה לך לבדוק מיניוואנים.

Lexus CT200H

פורסם

לכן כתבתי שמחירי הביטוח עלולים להיות שערורייתים.

הבחור כתב שלא חובה 7 מקומות וגם לא הזכיר חובה לרכב שטח.

ואני מצטער שטעיתי ב200 סמ"ק, אבל זה עדיין מנוע גדול באוטו כבד מאוד, ואפילו שהוא דיזל עדיין צריכת הדלק גבוהה.

1:11 במשולב עם נסיעת עיר מרובה זה באיזור של משפחתית 1.6 אוטומטית. לא מציאותי!

אני מסכים שהגזמתי עם הסופר מיני :)

באמת מי שלא צריך 7 מקומות ולא חייב עבירות שטח פשוט זורק את הכסף שלו ומסכן את חיי משפחתו (אם יורשה להגזים כדי להבהיר נקודה) כשהוא קונה רכב כזה.

פורסם

הביטוח הוא זול באופן משמעותי מכל רכב שטח אחר. הוא גם חסכוני ביחס לסגמנט. הוא מאוד נוח, אמין ויחסית לסגמנט זול לאחזקה. היתה בבעלותי ׳חיה׳ שכזו שלוש שנים ( שנת 2003) היינו נורא מרוצים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קיאה קרניבל. רכב פנטסטי. אני עדיין בוכה על זה שהפסקתי לנסוע עליה.

זה היה רכב צמוד שלי במסגרת העבודה לזמן קצר. אמינות לא בשמיים, אבל נוחות, חוויית נהיגה, צריכה של 11.5קמ"ל בממוצע וביצועים לא רעים בהחלט היו בו.

ניתן להשיג סביבות 2006-2009 בזול, לא זוכר מחיר מדויק. חשוב לבדוק את מצבו המכני של הרכב. זה רכב שאם שומרים עליו הוא מפנק לאורך שנים. אחרת, תאכל איתו הרבה חצץ.

יש לנהג מונית שאני מכיר סאניאנג רקסטון. הוא מאוד מרוצה. אבל כשעשינו השוואה הוא פזל בקנאה לכיוון הקיאה למרות שהרכב שלו חדש בשלוש שנים.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

נהגי מונית נוהגים על הרודאוס.

הקרנבל והרקסטון שני רכבים שונים.

לאחד 4X4 ואחד מינויוואן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מדהים ומקומם שבפורום של חובבי/ידעני רכב, עדיין משתמשים במילים "סאניאנג" ו"קאיה".

ואגב, הגיע הזמן שכולנו נתלחיל לכנות את SEAT סאט (עם צרה) ולא סיאט. אור לגויים...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מדהים ומקומם שבפורום של חובבי/ידעני רכב, עדיין משתמשים במילים "סאניאנג" ו"קאיה".

ואגב, הגיע הזמן שכולנו נתלחיל לכנות את SEAT סאט (עם צרה) ולא סיאט. אור לגויים...

אל תתקומם. העברית שונה מלועזית כידוע לך ויש הגהות, עיצורים ואותיות שנבלעות אצלנו או אצלם, או נהגות אחרת מכוונת המשורר המקומי. אתה אומר לבנון, בערבית זה לובנן ובחו"ל הוגים את זה ליבנון. פירנצה ופלורנס זה אותה עיר. תשאל באנגלית איפה נמצאת פירנצה ואף אחד לא יבין אותך. אז מי צודק?! אצלנו יודנאי זה הונדאי בארה"ב. סובארו אצלנו עם פתח מתחת לאלף וחולם בסוף זה סוברו עם שווא מתחת לב' ושורוק בסוף אצלם. סקודה כאן שקודה שם. קיה וקאיה, ויש עוד הרבה דוגמאות. צא מזה, חבל לחשוב שזאת טעות כי זו לא.

פורסם
אל תתקומם. העברית שונה מלועזית כידוע לך ויש הגהות' date=' עיצורים ואותיות שנבלעות אצלנו או אצלם, או נהגות אחרת מכוונת המשורר המקומי. אתה אומר לבנון, בערבית זה לובנן ובחו"ל הוגים את זה ליבנון. פירנצה ופלורנס זה אותה עיר. תשאל באנגלית איפה נמצאת פירנצה ואף אחד לא יבין אותך. אז מי צודק?! אצלנו יודנאי זה הונדאי בארה"ב. סובארו אצלנו עם פתח מתחת לאלף וחולם בסוף זה סוברו עם שווא מתחת לב' ושורוק בסוף אצלם. סקודה כאן שקודה שם. קיה וקאיה, ויש עוד הרבה דוגמאות. צא מזה, חבל לחשוב שזאת טעות כי זו לא.[/quote']

לגבי מקרים מסוימים אני מסכים, ובכל זאת, מבטאים בכל העולם קיה, וגם סאנגיונג ולא סאניאנג, מותג הקטנועים מטאייאן.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...