Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הייתי בקורס הוצאת רישיונות מרוץ של מסלולים (שהיה אחלה אגב), ועכשיו אני רוצה להוסיף השלמות ענפיות.

ביום חמישי הקרוב מתקיים קורס נוסף שלאחריו ניתן לבצע את ההשלמה הענפית.

האם ללכת להשלמת ראלי עבירות או להשלמת ספורט עממי? מה לדעתכם יהיה יותר ריאלי לשנתיים הקרובות?

נ.ב.

מישהו מגיע?

יהיה מגניב לפגוש חברים שם,בפעם האחרונה היינו קבוצה לא קטנה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אם היית באחד הקורסים האחרונים אז אתה אמור להחזיק כבר באחת ההשלמות.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
שלום חברים,

הייתי בקורס הוצאת רישיונות מרוץ של מסלולים (שהיה אחלה אגב), ועכשיו אני רוצה להוסיף השלמות ענפיות.

ביום חמישי הקרוב מתקיים קורס נוסף שלאחריו ניתן לבצע את ההשלמה הענפית.

האם ללכת להשלמת ראלי עבירות או להשלמת ספורט עממי? מה לדעתכם יהיה יותר ריאלי לשנתיים הקרובות?

נ.ב.

מישהו מגיע?

יהיה מגניב לפגוש חברים שם,בפעם האחרונה היינו קבוצה לא קטנה.

מה סוג הרישון שי לך כבר מהם ?

אני בירתי עכשב על הקורסים שמה ואמרולי שזה עיוני ולמי שאין רישיון אוסים שלטה ברכב

לפי דעתי אישית לא מספיק לעבירות עיוני לפי דעתי וליטר הסוגי נהיגה השונים שאיתנסתי כבר בכמה בעבר

אבל אם אתה רוצה לאוצי רישיון ספורט עממי? למה לא דרך כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461702

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=465282

ואני עומר אם אין כלי לאיתחרות אולי לא שווה לאוצי ואבנתי בסחה שלי אם מישאו שבגדי ראלי זה יקר וגם החזקת רכב ראלי

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• תוכן חדש...