Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך פיאט 500?

lital731
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עדיין מחפשת רכב..

דיי נדלקתי על פיאט 500 שנת 2010 כזאת..השאלה היא איך פיאט?

הבנתי שאלה מכוניות לא ממש אמינות עם לא מעט בעיות בגיר.

מצד שני אני ממש אוהבת את העיצוב ובמיוחד את הגודל..

בנוסף, אם מישהו יודע לגבי צריכת דלק אשמח לשמוע..

תודה

פורסם

מנסיון אישי ומקריאה כאן, סתם אגדות.

המכוניות של פיאט אמינות כמו כל רכב אחר. זה לא אומר שהן חפות מתקלות אבל לא יותר מכל יצרן אחר.

אצלי ברכב, שעבר יותר מ40000 ק"מ לא היתה שום תקלה ויש בו את אותו הגיר הרובוטי שיש ב500.

לגבי החסכון יענו לך במדויק אלו שיש להם את אותו מנוע (אצלי המנוע שונה) אבל בכללי הן חסכוניות מאוד, כמו רוב הקטנות. צריכה של סביב ליטר ל15 ק"מ מחוץ לעיר ואפילו יותר.

פורסם

אם אנחנו מדברים על ה 1.25 צריכה ממוצעת של17.5,המנוע עצמו ותיק ואמין,הגיר ממוצע באמינותו,חשוב ללחוץ על הבלם בזמן עמידה ברמזור או פקק,אחרת זה שוחק את המצמד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דיי נדלקתי על פיאט 500 שנת 2010 כזאת..השאלה היא איך פיאט?

הבנתי שאלה מכוניות לא ממש אמינות עם לא מעט בעיות בגיר.

מצד אחד זה פשוט מעצבן אותי לקרוא דברים כאלה. מצד שני, קשה לי שלא לחוש רחמים כלפי אותם אלה שנאלצים בלית ברירה לאכול את הלוקשים שכל אותם "מבינים" ו"יודעי דבר" שהכי קרוב שהגיעו לפיאט היה לעמוד ליד אחת ברמזור האכילו אותם.

אם בא לך לשמוע את דעתו של מישהו שהחזיק לא פחות מ-3 פיאט 500, תמשיכי לקרוא הלאה:

היה לי את הרכב הזה מהעבודה, עם מנוע 1.2 ותיבת הילוכים ידנית. בחישוב מאוד גס, גמעתי במצטבר על שלושתן באיזור 60,000 ק"מ.

זאת שהיתה עם הקילומטראז' הגבוה ביותר הוחזרה לאלבר עם קרוב ל-70K ק"מ, כשהתקלה היחידה שהיתה לה משך כל זמן שהותה אצלי היתה מצבר ששבק ותקע אותי באורח בלתי צפוי.

חוץ מזה - רכב בובה: מלא שיק, כיף להיות בו, חסכוני למדי (כ-12.5 ק"מ/ל', ובהתחשב באופי הנהיגה שלי זוהי צריכה פשוט מצויינת), מרווח באופן מפתיע, אם כי חשוב לזכור שזהו לא רכב בעל יומרות ספורטיביות או יכולות דינאמיות מופלאות.

מצד שני, בהתחשב בדרישות שלך, ספק אם הפרטמטרים הללו באמת כאלה חשובים עבורך.

תנוחת הנהיגה במקרים מסויימים עלולה להיות גבולית. אני דווקא הסתדרתי איתה לא רע בכלל (אני 183 ס"מ). מה שכן, המושב חסר תמיכה צדית וזה קצת מעצבן.

בשורה התחתונה: בחירה מצויינת ומלאת אופי. קיבלת ממני את ברכת הדרך.

נ.ב.: עכשיו כשאני חושב על זה, יש לי ברזומה עוד 500 ידנית ששכחתי לספור. שכרתי אותה לפני כארבעה חודשים ברומא למשך יום אחד. למרות שהקילומטראז' שלה נשק ל-100,000 וניכר עליה שעבר עליה לא מעט, היא היתה בסדר גמור והכל הרגיש עדיין מוצק ובמקום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי- רכב יפה וייחודי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לרכב שתרכשי תישאר מן הסתם שנה לאחריות היבואן.

לכן נושא האמינות צריך להטריד אותך פחות.

בכללי כמו שנאמר נושא האמינות וצריכת הדלק טובים.

נקודה למחשה זהו המרחב מאחור ותא המטען.

רכב שגורם לך ולאחרים לחייך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...