Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה שיש חנויות כמו ילוו שמוכרות פחית קפה מסריח ב10 שקל זה סה"כ סימן טוב, שיש לאנשים יכולת לבזבז על פינוקים והם לא חיים בצנע. נחמד שיש לך בחירה אם לבזבז או לחסוך. כשהמצב קשה ואין לאנשים פריבילגיה לבזבז, העסקים האלה ימותו ראשונים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

נשמע המון.

אנחנו 4 ומגיעים לבערך חצי.

אנחנו 7 עם הקפדה על white labels וחלוקת קניות פר קטגוריה ומוצרים בפיקוח ואפס מותגים, רואים את ה-6 מלמעלה. ההוצאה מס'1 בבית בפער.

וזה עוד עם כל מיני מוצרים שלא קניתי בכלל בשנה שחלפה - ענבים, תותים וכו'. מטורף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

שיש לאנשים יכולת לבזבז על פינוקים

אני מדבר על צרכנות נבונה. זה קצת מזכיר לי אנשים שקרסו כלכלית בתחילת הקורונה וללא הזרמת הכסף מהמדינה לא היה להם כסף לאכול. אז זה שבשגרה הם קונים פחית שתייה ב-10 שקלים לא אומר בתכלס דבר על המצב הכלכלי האמיתי של אותם אנשים. 

• רעיון גרוע 1
פורסם

בחירות קודמות בנט בילבל את המוח על הונג קונג אז עכשיו הוא מבטיח להפוך את משרתי המילואים לשייח'ים סעודים.

טוב אחי.

רק חסר שיבטיח לי טסלה חדשה כל חודש עם עמדת טעינה אלחוטית שאפשר לשים על הגג.

לפני 11 דקות, madmaxx כתב:

אני מדבר על צרכנות נבונה. זה קצת מזכיר לי אנשים שקרסו כלכלית בתחילת הקורונה וללא הזרמת הכסף מהמדינה לא היה להם כסף לאכול. אז זה שבשגרה הם קונים פחית שתייה ב-10 שקלים לא אומר בתכלס דבר על המצב הכלכלי האמיתי של אותם אנשים. 

95 אחוז בערך מהאנשים במדינה יקרסו בלי משכורת.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, stx כתב:

כמה זמן בלי משכורת?

עקרונית ההמלצה היא להחזיק סכום ששווה ערך לסך ההוצאות החודשיות לתקופה של חצי שנה.

הכי מצחיק שלא צריך לתוכניות ולא צריך הטבות כלכליות או הגרלות ריאליטי, צריך פשוט לצלול לתוך החוקים והתקנות ולחפש את הדברים המיושנים שכבר לא מתאימים לתקופה הנוכחית..

רק הבעיה היא שזה לא סקסי וזה לא מוכר לציבור שעשית משהו כי "הגשת הצעת חוק".

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אחד החורים במערכת החינוך הוא העדר חינוך כלכלי וצרכני. מה זה מעניין את בני ה-17? ההעשרה היחידה שאולי מעניינת אותם היא ה״חינוך התעבורתי״, או, אם תרצה, שיעורי ההכנה לתיאוריה. ואז מגיעים למקרה שנתקלתי בו די מזמן אבל נטבע בזכרוני, אישה שקנתה עגלה עמוסה מכל טוב הסופר, כולל לא מעט מוצרים שאני לא מעז לקנות מפאת מחירם, אבל כשהגיעה לתשלום חילקה בין 3 כרטיסי אשראי וכמה צ׳קים דחויים.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חינוך פיננסי הוא באחריות ההורים, מה המדינה קשורה לזה?

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 שעות, stx כתב:

כמה זמן בלי משכורת?

גם אם יש לך 200 אלף שקל פנויים בכספית, בסוף זה יגמר.

אין כמעט אנשים בגילאי שוק העבודה עם הכנסת דיבידנד חודשית שמכסה להם בקלות את ההוצאות.

ן

• אהבתי 1
פורסם

בנט נכנס למרוץ בנסיון להיות יותר פופוליסט מהליכוד ומבטיח דירות ולימודים ועוד פרסים למילואימניקים.

מבחינתי הוא תמיד היה ימין קיצוני מהצד המדיני, אבל לפחות התנחמתי בעובדה שהוא ימין כלכלי. אז עכשיו הוא מחקה את מיטב הליצנים הכלכליים של הקואליציה?

לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

זה הרעיון של מכרז - מגישים הצעות וזוכים.

ואם הם יראו שהם הציעו סל של 1500 שקל והפסידו בזמן שרמי לוי ימכור אחר כך את הסל ב1550, אתה יכול להיות בטוח שלשופרסל יש מספיק עורכי דין כדי לתבוע. אם רמי ימכור ב1497 הם יידעו למה הפסידו.

אם יאמינו שמישהו העביר לו מידע - שיתבעו ויפתחו הכל בבית משפט.

שמעת על מכרז תפור?

ברקת תפר את זה במיוחד לרמי לוי. הוא גם קרא לזה הסל של המדינה, שזה בדיוק הפרסומת של רמי לוי. ורק אחרי שהעיתונאי עמרי מניב התחיל לשאול שאלות, שינו ברגע האחרון לסל של ישראל. אבל הרכב המוצרים נשאר לפי מה שמתאים לרמי.

image.thumb.png.542132d538cacbad222d32d43d48f701.png

• מעניין 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אז עכשיו הוא מחקה את מיטב הליצנים הכלכליים של הקואליציה

הוא יודע עם איזה קהל יש לו עסק...

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, gadik6 כתב:

זה באמת חמור. למה לא מורים לזמן אותם לחקירה?

תזכיר לי, מי אחראי על הנושא?

...

ציטוט

כל הדיון פה הוא על מי "אשם" בכך שלא קורה כלום לאותם חברי כנסת שפרצו לבסיס.

והתשובה היא - הפרקליטות והייעוץ המשפטי לממשלה.

ואולי זה עוד הוכחה לכך שכל התאוריות על הפרוטוקולים של זקני הפרקליטות לא שוות את הסטורג' בענן שמבוזבז עליהן?

כמו שאמרתי לך לא פעם - חכה.

אני עוד מחכה לריברייה בעזה, כמובן. אבל בכל מקרה, יש חקירה? יש (או היתה - נראה לי שקראתי שהיא הושלמה). נחקרו חברי הכנסת שפרצו לבסיסי צהל ולמעשה היו קטליזטור מרכזי בפרשה? לא. אתה זוכר כמה זמן נמשכו החקירות נגד נתניהו? וכמה שנים מתנהל המשפט? וכמה עוד הוא צפוי להתנהל?

כנראה שלא קראת טוב. משה כהן אליה הוא פרופסור למשפט חוקתי, אז לרדד את זה לרמה של "ביביסטים" או "ביבי מלך" זה קצת מגוחך. אם היית קורא, היית רואה שהוא מציע הסברים (ולא רק הוא אגב).

כל הכבוד לו. פרופסור לא יכול להיות ביביסט? גדי טאוב הוא דוקטור (פרופסור הוא יהיה רק אם הליכוד יתערב בזה ישירות כי מחקרים הוא לא מפרסם, אבל ניחא). אז מה? או גם בלי להיות ביביסט, אדם משכיל לא יכול להפיץ תאוריות קונספירטיביות בשקל וחמישים אגורות? יש כמה כאלו שקופצים לי בפיד. עם רטוריקה מהפכנית, וסלנג דבילי. אחד למשל מתעקש לתאר את האופוזיציה כ"עלווים". כי מסתבר שזה גם כבר קשר אתני דתי איכשהו. יש כל מיני. כולם מעריצים של המלך? לא. חלק די גדול כן. 

קראתי קצת גם ממה שקפץ לי של משה כהן אליה. אני משתדל לא לקרוא אנשים כמוהו מאותה הסיבה שאני לא צופה בינון מגל. יש כמה אנשים שאני קורא לפעמים שהם לא תומכי נתניהו, לא בהכרח אנשי ימין מובהקים מדי. יש להם ביקורת על טיב יחסי הכוחות בין הרשויות בישראל. אני לחלוטין מזדהה עם העקרון - לא עם היישום המוצע. אבל לאיש אין באמת אפילו ניסיון סביר להסביר למה שיחברו נגד בנימין באגס באני נתניהו. כי אין סיבה לזה. בינינו, איש ימין הוא לא מימלא.

יש גם עדויות או טענות על כך שרבים מבכירי הפרקליטות גדלים באותו "בית גידול" (מבחינת סמינרים, הכשרות וכדומה), כנ"ל חלק מראשי הצבא (לא סתם הצבא עבר להכלה ושקט בעשורים האחרונים),

זה בהחלט יכול להיות. אבל זה לא סיבה עבור איש לרדוף את ביבי.

כלומר הטיעון שלך בעד היועצת המשפטית, והשכונה שהיא עושה, זה שגם מירי רגב קקה?

אחלה, אז אם אנחנו מסכימים ש"כולם קקות", אני מעדיף לפחות את האפשרות לבחור ולהחליף את הקקות האלו.

לא, אני לא בטוח שהיועמשית היא קקה. ומשוכנע שרגב היא כן. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

נראה לי כמעט כל סל קניות שתבחרו רמי לוי יהיה הכי זול

חוץ מאושר עד ששם זה הדברים באים יותר בענק

פעם זה היה ככה. היום יש להם גם אריזות של אנשים רגילים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

חינוך פיננסי הוא באחריות ההורים, מה המדינה קשורה לזה?

אולי המדינה גם לא קשורה ללימודי מתימטיקה?

שכחת שלמדינה יש איזה מנגנון של הכנסת תוכניות לימודים חיצוניות - ומשום מה מוצעות תוכניות פוליטיות? חינוך כלכלי פחות חשוב?

אגב, כשאישתי ניהלה בית ספר קיבלה פניה מאחד הבנקים, שהציע תוכנית כזו. היא סירבה - לא בגלל התוכנית אלא בגלל המציע, דומני שיש איסור על תוכניות עם רקע מסחרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...