Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

יובל משתתף פה בדיון ולא רגב. והוא זה שמכנה את רגב וחבריה בשלל שמות גנאי. והוא גם זה שממשיך להציף את הססמאות האלו.

אני אומר שלא מעניין את רגב מערכת המשפט אם היא בסדר או לא, אם ומה צריך לתקן. 

זה פשוט מתאים לאינטרס שלה 

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

כן מעניין, לא מעניין, 

את דף המסרים של המפלגה היא חייבת לדקלם. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

תחתוך להם כל זכות שקיימת ותוך כמה זמן הם ישתלבו לבד.

אני מדבר מבחינה סוציולוגית.

ברור לי שאם נחתוך כל זכות שקיימת הם ישתלבו, אבל אני לא יודע איך הם ישתלבו סוציולוגית..

לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

מצד אחד נכון, עדיף הכרעה.

יש צד אחד בלבד, הכרעה בתיקים שלו. מבחינתי שיצא זכאי. העיקר שלא נשאר "האם הוא נוכל או לא".

לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

יש כנסת ויש חקיקה. אין בעיה לחוקק חוק שעבירות פרוטקשן מחייבות מעצר מינימלי של 3 חודשים לצרכי חקירה שבסיומן יוגש כתב אישום שאם בית המשפט ימצא שיש בו בסיס סביר ללא דחייה על הסף יחייב מעצר עד תום ההליכים.

מעניין, סיקרנת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 49 דקות, DareDevil כתב:

ברור לי שאם נחתוך כל זכות שקיימת הם ישתלבו, אבל אני לא יודע איך הם ישתלבו סוציולוגית.

למה בכלל צריך להתחבר סוציולוגית?

לפני שעתיים, ברווז כתב:

כן מעניין, לא מעניין, 

את דף המסרים של המפלגה היא חייבת לדקלם. 

הדעות של יובל, שלי ושל כל אחד אחר לא צריכה להיות מושפעת מדף המסרים של המפלגה.

זה שהם רוכבים על נושאים חשובים כי זה מתאים להם זה לא משנה לי

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

בדיוק כפי שמשתלבים עולים חדשים. לא צריך להמציא חוקים חדשים, חוק שירות חובה קיים לכלל האוכלוסייה היהודית, ונגמרו התירוצים. אין לנו צבא מקצועי, אלא צבא העם. שירות בצבא הוא חובה אזרחית בדיוק כמו תשלומי מס הכנסה, ארנונה, חשמל ומים. מי שלא משלם, סופג סנקציות. כך בדיוק צריך לפעול גם כאן.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

בדיוק כפי שמשתלבים עולים חדשים. לא צריך להמציא חוקים חדשים, חוק שירות חובה קיים לכלל האוכלוסייה היהודית, ונגמרו התירוצים. אין לנו צבא מקצועי, אלא צבא העם. שירות בצבא הוא חובה אזרחית בדיוק כמו תשלומי מס הכנסה, ארנונה, חשמל ומים. מי שלא משלם, סופג סנקציות. כך בדיוק צריך לפעול גם כאן.

זה נכון כשרוצים לגייס. אין פה שום כוונה כזאת. 

מספרים לנו סיפור אבל לדעתי הסיפור הזה נכתב מזמן.

אי אפשר לתת חנינה כאשר יש הליכים משפטיים. זה מאתר בית הנשיא.

הכל כבר מוכן. אנחנו האזרחים רק תפאורה. אנחנו לא באמת מעניינים מישהו.

Screenshot_20251201_195210_Chrome.jpg

Screenshot_20251201_195240_Chrome.jpg

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

למה בכלל צריך להתחבר סוציולוגית?

אני אענה לך בשאלה, מה המשמעות של "עם"?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

ברור לי שאם נחתוך כל זכות שקיימת הם ישתלבו, אבל אני לא יודע איך הם ישתלבו סוציולוגית..

ישתלבו מעולה. ברגע שאדם דתי שהוא לא כבול, ובעיקר תלוי, בראשי הכת החרדית, הוא משתלב לא רע בכלל וכאשר אני אומר דתי במקרה זה הכוונה למישהו שהוא מחובר יותר לעולם החרדי ומשם הגיע אבל הוא לא חי בתוך גבולות הכת הזו. אלו האנשים לדוגמה שאתה רואה בעזר מציון, באיחוד הצלה, בתחומי המדע והרפואה ובתחום העסקים. 

מדינת ישראל אפשרה לכת הזו להתקיים ולגדול והנה, הגולם כבר כמעט קם על יוצרו. לצערי, זה תקף גם לחלק מבני הציונות הדתית, גם שם יש תסמינים של כת. 

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הם משולבים יפה מאד סוציולוגית, פשוט הם הצליחו למצב את עצמם בclass גבוה יותר ממך.

הם אמנם מתבדלים מקבוצות אחרות אבל הם מעורבים יפה מאוד בכל מה שקשור לקבלת החלטות שמשפיעות על כלל החברה.

שלא ישתלבו, שישארו כמו שהם, למי אכפת? העיקר שימלאו את החובות האזרחיות שלהם כמו כולם.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, asix כתב:

זה נכון כשרוצים לגייס. אין פה שום כוונה כזאת. 

מספרים לנו סיפור אבל לדעתי הסיפור הזה נכתב מזמן.

אי אפשר לתת חנינה כאשר יש הליכים משפטיים. זה מאתר בית הנשיא.

הכל כבר מוכן. אנחנו האזרחים רק תפאורה. אנחנו לא באמת מעניינים מישהו.

Screenshot_20251201_195210_Chrome.jpg

Screenshot_20251201_195240_Chrome.jpg

מילות המפתח הן "על פי המדיניות הנהוגה" ו "ככלל".

כמו שלמדנו עם הממשלה הנוכחית לא מעניין מה המדיניות הנהוגה ולכל כלל יש יוצא מן הכלל.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

מילות המפתח הן "על פי המדיניות הנהוגה" ו "ככלל".

בדיוק וחצי. 

בלימודיי, מורה השרטוט שלי הסביר לגבי משהו ספציפי, ש"זה לא נהוג". לא זוכר בעקבות מה, שאלה שעלתה כנראה.

הגעתי לנקודה שקצת תקעה אותי. 

החלטתי, שזה שזה לא נהוג, זה לא אומר שזה אסור. כמובן שחטפתי צעקות... ובצדק :lol:.

עכשיו תדמיינו מה הממשלה תעשה מזה. 

זה שזה לא נהוג, ולא אמור, וכלל, סבבה- הממשלה הזו ידועה ככזו שמתעלמת מכל הכללים והדברים הנהוגים וממציאה לעצמה חדשים על הדרך כדי שיתאימו לה. 

ההוכחה? הוגשה בקשת חנינה, בניגוד מוחלט ל"כלל" ולמדיניות הנהוגה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוגשה בקשת חנינה בעיקר כדי שאנשים ידברו על זה ולא על הבעיות האמיתיות של המדינה, שתכף אנחנו נכנסים לסיבוב נוסף בצפון שעלול להלחיץ את איראן להצטרף ואנשים שטחנו מילואים בשנתיים האחרונות יצטרכו להמשיך להיטחן עוד יותר.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יותר כמו כדי שלא ידברו על הדחת היועמ"שית. זה יותר מסוכן לממשלה מבחינה ציבורית. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

ביבי עושה את מה שהוא עושה הכי טוב, קובע את סדר היום ומציף את המערכת כך שכבר לא יהיה ניתן להתייחס ברצינות לשום נושא. היינו אמורים עדיין להתעסק עכשיו ב-7 בואקטובר ועד כמה שאין לממשלה הזו זכות מוסרית להמשיך לכהן, איפה זה ואיפה אנחנו. לא סתם הוא נתן הוראה להמשיך עם המהפכה המשפטית ובתקשורת, זה בדיוק רעש הרקע שהוא רוצה כדי להחזיר עוד מצביעים הביתה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 שעות, פינדר כתב:

לא יודע למי תצביע בסוף. אבל מבחינת האמירות, אתה פשוט מדקלם את הססמאות של הביביסטים.

image.png.251c852c9b1a0df7444ce0bcae56e804.png

שוב אתה רץ ל"סיסמאות של ביביסטים", כי זה קל לך.

אני מנסה תמיד להיות אובייקטיבי. כשהם יעשו משהו טוב, אפרגן. כשלא - לא אפרגן.

כל זה שברקע יש את ה7.10 שמחייב אותם ללכת הביתה בבחירות, אז לא אצביע להם.

בלי קשר אליהם, כן, השופטים שלנו זבל. חלשים במקרה הטוב, ומושחתים במקרה הרע. תבחר אתה מה דעתך עליהם.

מקרה טרי:

11 שנות מאסר לפלסטיני שאנס חיילת צעירה בחוף בבת ים: "מעשים אכזריים"

בית המשפט ציין בגזר הדין כי "כמחצית השעה הייתה המתלוננת נתונה במאבק עם הנאשם במטרה להציל את עצמה, גופה, נפשה וכבודה ממעשה אינוס שביצע הוא בה, תוך גרימת חבלות בגופה ושימוש בכוח. מעשי הנאשם מגלים מידה גבוהה של אכזריות ואלימות פיזית ומינית..

"הנאשם היה אדיש לחלוטין לכאבים ולחבלות שנגרמו למתלוננת ולזעקותיה כי יחדל ממעשיו, תוך שמנע ממנה להזעיק עזרה. הנאשם ניצל את פערי הכוחות הפיזיים בינו לבין המתלוננת והפך אותה לקורבן למימוש יצריו המיניים המעוותים".
עוד כתב השופט יוסי טופף בשם ההרכב כי "הפגיעה במתלוננת היא בין היתר פגיעה חברתית, ולכן חשוב להעביר מסר ציבורי לפיו כאשר מתרחשת פגיעה מסוג זה של 'אונס בשדה', בית המשפט יחמיר בעונש. מטרתו של העונש המוטל על מי שביצע עבירות חמורות כגון אלו הינה בין היתר להעביר מסר המגן על האוטונומיה של האישה על גופה ועל כבודה, כדי שיהיה בו לעודד נשים לבוא ולהתלונן בעבירות מסוג זה, על אף הקשיים הרבים הכרוכים בכך"..

כשאתה קורא את זה, אתה מזדעזע. אתה בטוח שהשופט ייתן את העונש המקסימלי.
חיפוש מהיר בגוגל מראה כי העונש המקסימלי על אונס הוא 16 שנה. הפרקליטות ביקשה 15, השופט נתן 11, שכנראה יחתך אחרי ערעור ועוד קצת אחרי קיצור.
זה שופט שהוא אדם רע מבחינתי, אולי אתה אדם שמוכן לקבל שקרים בתור "נסיבות מקלות", אני לא.
אם הנאנסת הייתה מהמשפחה שלו, המחבל (כי בוא, זה חלק מהטרור שהם מפעילים נגדנו, פשוט מיני) היה מקבל 20 שנה כי היו מוצאים איך להאשים אותו בנסיבות מחמירות.

בדיוק כמו הרפורמה של החלב - טוב מאוד שעושים אותה, חבל מאוד שזה כשוחד בחירות. נקודה לרעתו של סמוטריץ.
כנ"ל על הפטור ממיסים על יבוא עד 150 דולר.
אם הייתי כמוך הייתי תוקף את הרפורמה עצמה בגלל הממשלה, למרות שהיא טובה לנו.

אבל שוב, כל כך ננעלתם (אתה ושאר החברים פה) על "רק לא ביבי", שאתם מוכנים לבלוע צפרדעים גדולות מדי כדי לשלוח אותו הביתה/לכלא. לי זה לא יורד בגרון אין מה לעשות.
לפני 34 דקות, madmaxx כתב:

ביבי עושה את מה שהוא עושה הכי טוב, קובע את סדר היום ומציף את המערכת כך שכבר לא יהיה ניתן להתייחס ברצינות לשום נושא. היינו אמורים עדיין להתעסק עכשיו ב-7 בואקטובר ועד כמה שאין לממשלה הזו זכות מוסרית להמשיך לכהן, איפה זה ואיפה אנחנו. לא סתם הוא נתן הוראה להמשיך עם המהפכה המשפטית ובתקשורת, זה בדיוק רעש הרקע שהוא רוצה כדי להחזיר עוד מצביעים הביתה. 

ואתם נופלים בפח שלו פעם אחר פעם כדי לעזור לו לשלוח אותם אליו.

• תוכן חדש...