Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בין המכתב לבין סרבנות שום קשר, בכל מח שאינו ביביסטי. נקודה, סוף פסוק. 

הבאג נמצא בפרטים הקטנים. 

לחיילי צה"ל על מדים, אסור להתראיין ולהביע דיעות בתקשורת. 

תפרשו את זה איך שאתם רוצים- אם זה חל או לא על אנשי מילואים, אם זו הבעת דיעה או עמדה פוליטית, זה כבר הכל פרשנות. 

כך, כך או כך- מבחינתי מדובר על הבעת עמדה מוסרית ודיעה אישית משותפת למספר גדול של אנשים. לא יותר מזה. בלי קשר לגבי האם אני מסכים איתם או חולק עליהם, בשום צורה ודרך. 

כמובן שזה תחמושת לכל מיני אינטרסנטים, להשתמש בזה כ"סרבנות", "0מולנות" והשד יודע מה עוד. כי זה לא בריא ל[מספר כינויים מעניינים צונזרו באופן עצמוני] שהוא ראש ממשלת ה-7 באוקטובר. זה הכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

אם היו כותבים מכתב דומה על גיוס חרדים שזה פשיסטי ונגד היהדות או מה שזה לא יהיה וכל המטרה היא פוליטית, זה לא אותו הדבר?

״בעת הזאת אי גיוס חרדים משרת רק אינטרסים פוליטיים צרים של הממשלה ומסכן את בטחון המדינה ופוגע בצורה לא שיוויונית בנו ובשאר המגזרים... ״

מה הבעיה לחתום על דבר כזה?

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 43 דקות, SlowRide כתב:

אם היו מפרסמים שחתמו על מכתב שכתוב בו שהם מסרבים להמשיך לשרת אם המדינה תחייב בכח חרדים להתגייס, זה לא פוליטיזציה?

לא.

זאת השתמטות.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 16 דקות, ברווז כתב:

לחיילי צה"ל על מדים, אסור להתראיין ולהביע דיעות בתקשורת. 

תפרשו את זה איך שאתם רוצים- אם זה חל או לא על אנשי מילואים, אם זו הבעת דיעה או עמדה פוליטית, זה כבר הכל פרשנות. 

אין לזה שום פרשנות. אתה חייל צה"ל כל עוד אתה על מדים. רגע אחרי שפשטת את המדים אתה אזרח.

פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

אין לזה שום פרשנות. אתה חייל צה"ל כל עוד אתה על מדים. רגע אחרי שפשטת את המדים אתה אזרח.

אז תזדהה בתור דוקטור/מהנדס/טייס אלעל/מה שאתה עושה ביום יום, לא בתור טייס קרב.

לפני 22 דקות, פינדר כתב:

״בעת הזאת אי גיוס חרדים משרת רק אינטרסים פוליטיים צרים של הממשלה ומסכן את בטחון המדינה ופוגע בצורה לא שיוויונית בנו ובשאר המגזרים... ״

שגם זה לא משהו שלובש מדים אמור לדבר עליו.

בתור לובש מדים אתה אמור לקבל פקודה ולבצע, זהו. כל עוד זה לא בלתי חוקי בעליל, תקבל ותעשה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

אז תזדהה בתור דוקטור/מהנדס/טייס אלעל/מה שאתה עושה ביום יום, לא בתור טייס קרב.

מי אתה כדי להגיד לו איך להזדהות? קיים איסור לאנשי מילואים להזדהות עם דרגה ותפקידם במילואים? זכותו להזדהות איך שהוא רוצה גם בתור טייס קרב. בדיוק כמו כל מיני פאנליסטים עם דעות פוליטיות שונות באולפנים אשר אתמול השתחררו ממילואים מזדהים עם הדרגה ותפקידם במילואים.

פורסם
לפני 14 דקות, mikyl כתב:

מי אתה כדי להגיד לו איך להזדהות? קיים איסור לאנשי מילואים להזדהות עם דרגה ותפקידם במילואים? זכותו להזדהות איך שהוא רוצה גם בתור טייס קרב. בדיוק כמו כל מיני פאנליסטים עם דעות פוליטיות שונות באולפנים אשר אתמול השתחררו ממילואים מזדהים עם הדרגה ותפקידם במילואים.

אולי מתישהו תשתחרר מהפוזיציה. אולי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אם אתה חותם על זה כחייל או כקבוצה של חיילים זה בעיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 43 דקות, mikyl כתב:

זכותו להזדהות איך שהוא רוצה גם בתור טייס קרב.

לא אם זה אסור לפי חוקי הצבא. 

אני זוכר את החוק הספציפי הזה אישית, כי ניצלתי אותו כדי שלא יראיינו אותי לאיפה שהוא... לא זוכר כבר. משהו מקומי בעירי. תפסו אותי בדרך הביתה, רצו לראיין אותי- אמרתי להם שאסור לי כי אני על מדים :LOL:

אני רק לא זוכר את הניסוח שלו כבר. מישהו יכול למצוא את החוק המדובר בבקשה ולהעלות אותו? 

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

כמובן שזה תחמושת לכל מיני אינטרסנטים, להשתמש בזה כ"סרבנות", "0מולנות" והשד יודע מה עוד. כי זה לא בריא ל[מספר כינויים מעניינים צונזרו באופן עצמוני] שהוא ראש ממשלת ה-7 באוקטובר. זה הכל.

לא עברה שעה, וכבר הוכחתי את הנקודה:

image.png

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 39 דקות, mikyl כתב:

הפאנליסטים האלה לא מתראיינים על מדים ובדרך כלל גם מברברים על התחום שלהם בעיקר ולא על פרשנויות פוליטיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

לא אם זה אסור לפי חוקי הצבא.

אסור לאיש מילאום שלא נמצע בשירות פעיל באותו רגע להזדהות בתור איש מילואים? אסור לגולנצ'יק בגיל 25 שבאותו רגע לא מגויס להזדהות בתור מילואימניק של גולני? או לאנשים ששירתו באותה פלוגה בגולני ויש להם קבוצה להזדהות בתור אנשי מילואים/מילואים בעבר של  גולני?

פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

זה אתה אומר לי? 😆

כן.

אף פעם לא זיגזגתי בניגוד אלייך.

Just now, mikyl כתב:

אסור לאיש מילאום שלא נמצע בשירות פעיל באותו רגע להזדהות בתור איש מילואים? אסור לגולנצ'יק בגיל 25 שבאותו רגע לא מגויס להזדהות בתור מילואימניק של גולני? או לאנשים ששירתו באותה פלוגה בגולני ויש להם קבוצה להזדהות בתור אנשי מילואים/מילואים בעבר של  גולני?

"בבוקר תקפתי בעזה בערב הפגנתי".

ממש לא פעיל.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אף פעם לא זיגזגתי בניגוד אלייך.

1. תראה לי איפה ומתי זגזגתי.

2. נכון, אתה תמיד מדבר מהפוזיציה.

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

"בבוקר תקפתי בעזה בערב הפגנתי".

ממש לא פעיל.

יש לך בעיות עם הבנת הנקרא? לך תקרא עוד פעם מה שאני כתבתי.

לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

הפאנליסטים האלה לא מתראיינים על מדים ובדרך כלל גם מברברים על התחום שלהם בעיקר ולא על פרשנויות פוליטיות.

גם אתה לא ראית שכתבתי "לא על מדים"? והם כן מדברים על נושאים פוליטיים, הרבה פעמים לפי השתייכות לפורום/קבוצה/מקום מגורים אפשר לדעת מראש מה הם יגידו. 

• תוכן חדש...