Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, עדי-אל כתב:

הוויכוח שלי עם אנשים שהם מדברים על עסקה מדומיינת על חטופים שחמאס ישחרר בגלל שאנחנו נחמדים 

זה אדיר שאחרי מחיקה של עזה והרג של אלפי בני אדם יש אנשים בימין הישראלי שעדיין חושבים שאנחנו ״נחמדים״.

מה היה לא נחמד לדעתך? פשעי מלחמה על מלא?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

לא ברור הרציונל הזה.

מול העיניים שלך עושים משחק פוליטי בחיים של חטופים בעזה ואתה כאחד שאמון על בטחון המדינה חוץ מלמלמל בדיון שלדעתך זה לא בסדר תזרום עם זה? 

אז אתה אומר שאתה בסדר עם זה שבן גביר יהיה שר הביטחון, סמוטריץ' יהיה ראש המוסד ואולי ואטורי יהיה ראש הבש"כ? כי זה מה שאתה מתאר, יש אנשים שמרגישים אחריות וחובה להיות שם אחרת הבור יהפוך לתהום, גלנט הוא אחד כזה, והנה הרי כל מה שהוא אומר שומעים בחוץ, מה מעניין את הביביסטים הבבונים? זה מזיז למישהו בממשלה? אבל לפחות הוא שם כי הוא יודע שאם לא הוא זה יהיה סמוטריץ' או משהו כזה, אז הוא נשאר למרות שהוא לא מסכים להכל. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, עדי-אל כתב:

למעשה נתת לו את כל התנאים הנוחים בשבילו להקשיח עמדות ולהמשיך במלחמה

עכשיו אין לו שום סיבה להפסיק את הלחימה 

הבנת הנקרא שלך לקויה או שאתה מבין מה שאתה רוצה.
לקחת לו את כל הנכסים והרגת את רוב ההנהגה שלו, לכן אין לו שום אינטרס להגיע לעסקה כי אין לו כבר מה להפסיד, החטופים הם הדבר היחיד שיש לו בידיים.
גם אם תפסיק להכניס לשם אוכל ודלק, יש מצב שהם פשוט יבצעו התאבדות קולקטיבית מאשר לשחרר לך את החטופים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

גמישים למה? להיכנע ושיוציאו אותם להורג?  זה עדיף על למות מרעב או להתאבד עם חטופים?
בגדול אין להם שום דרך לצאת מזה פרט ללחתום על הסכם הפסקת לחימה עם חדל אישים שלא יעשה כלום אם הם יחזרו להתחמש, אה רגע, זה בדיוק נתניהו ומה שהוא עשה איתם לאחר כל אחד מסבבי הלחימה הקודמים מול עזה, אולי בגלל זה הוא מפחד לחתום על עסקה.

חוזר ואומר, מניהג ישראלי שמפחד להגיע איתם להסכם שיחרור חטופים כי הוא מפחד מאיזה נייר התחייבות שלא שווה את הדיו שנשפך עליו מבלבל במוח. הרי הם יפרו את ההתחייבות אחרי שבוע, רק תן הוראה להכנס לשם שוב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

ראש ממשלת ישראל או שריו מפחדים שבמקרה שרואים שהם אפילו בונים מפעל אחד לייצור רקטות הם לא יכולים לפעול שיפנו את הכסא בבקשה למישהו אחר שיתן פקודה להכנס לעזה שוב בלי לפחד ממה יגידו עלינו בעולם.

בול. הרי על זה דיברנו לפני 11 חודשים, שוכחים מחשיבת 6 באוקטובר ועוברים לחשיבת 7 באוקטובר, הבעיה היא שביבי מנסה בכל תחום ובכל דרך להחזיר אותנו ל-6 באוקטובר, כל ניהול המלחמה בעזה, בצפון, בשטחים, איראן, הכל כולל הכל, הוא רק רוצה לקנות שקט כי השקט מאפשר למצביעים שלו שאמרו שהם לא יצביעו לו לחזור להרגלים הישנים. 

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

מתי שלא יהיה להם אוכל מים וחשמל הם יהיו הרבה יותר גמישים 

זו לא יותר ממשאלת לב.

יש לך תקדימים היסטוריים?

אם המצב היה הפוך זה מה שאתה היית עושה? הופך ליותר גמיש?

בכל מקרה את האוכל, המים והחשמל אתה מנתק לאזרחים, ולא לחמאס, שדאג לעצמו לגנרטורים ומלאי חירום.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

מתי שלא יהיה להם אוכל מים וחשמל הם יהיו הרבה יותר גמישים 

אתה חושב במונחים של דמוקרטיה ולא של ארגון טרור ששולט בשטח ובאנשים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בואו נעשה ניסוי מחשבתי כמו שאיינשטיין היה עושה.
נניח שאני בנאדם פרקטי, הגיוני ואני חמאסניק. רואה מה צה"ל עושה, רואה מה קורה לחברים שלי, רואה שהמנהיגים שלי תקועים באיזה חור באדמה, ויש לי הזדמנות להישאר בחיים מה אני עושה?
כמובן מניח את הנשק, מרים ידיים, הולך אל צה"ל, נכנע ומספר להם כל מה שאני יודע. אני אולי אשב בכלא כל חיי ואוכל פיתות מהמקפיא כי אסור יותר לאפות בכלא, אבל אני אחיה, המשפחה שלי תחיה ותוכל לחזור לבית שלה והילדים שלי לא ימותו באיזו הפצצה.
אני לא צריך שיאיימו עליי שיפסיקו לשלוח לי אוכל ודלק כדי להבין מה כנראה יהיה הסוף שלי נכון?

אם ככה למה חמאס ופעיליו לא עובדים לפי אותו הגיון? כי הרציונאל שלהם כנראה שונה, ואם מישהו לא מאמין שילך ל-7.10 ויראה מה הם עשו למרות שהם כנראה לקחו בחשבון מה תהיה התוצאה.

פורסם

מרוב החדשות הרעות שכחנו את החדשות הרגילות.

היום ה 1 לספטמבר ו(שוב) יש שביתה של ארגון המורים ובתי הספר התיכוניים שובתים.

למה? כרגיל כסף.

עכשיו מה ההבדל בין מנהיגות לפופוליזים זול?

מנהיגות אומרת אנחנו צריכים לשפר את מערכת החינוך. לדוגמא מה אנחנו צריכים לעשות כדי שיבואו מורים טובים וירצו להישאר. איך אנחנו מחזקים בתי ספר חלשים ועוד, יש אנשים שמבינים בזה.

ואומרים לארגוני המורים מצידנו תשבתו כל השנה, אנחנו צריכים לדאוג לתלמידים לא לכם.

פופוליזם זול זה לחכות, לריב עם ארגוני, להיכנע ללחץ תקשורתי ולהורים ואולי להתפשר פה ושם שכולם מהחינוך של דור העתיד מרוצה.

זה מוטיב שחוזר על עצמו בצורות שונות 

פורסם

מה שסמוץ' רוצה זה להכניס מורים לא מקצועיים, כאלה שלא הוכשרו לתפקיד. ובאותה הזדמנות לבצע צעדים לשבירת האיגוד המקצועי.

אתה רוצה שהילדים שלך ילמדו אצל מורים שאינם מורים?

היה ניסוי כזה (במסגרת הקיימת) - הכניסו הייטקיסטים מוכשרים לכיתות . 90% מהם ברחו תוך שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו שוב פורום קהלת. זה בכלל לא משנה אם זה טוב או לא כרגע, מה שהיה צריך לעשות זה להשאיר את הדברים כפי שהם ולפתוח את שנת הלימודים, במקום זה שוב הסוכנים של קהלת באים לפרק את המדינה מבפנים, הרי המנכ"ל של הפורום הזה בכלל שונא ומתעב את המדינה על הפינוי מגוש קטיף. 

לגבי אלו שמפיצים את השמועות על החטופים, אלו חלאות המין האנושי, לא אוהבי המדינה ולא אוהבי אדם, פשוט חלאות המין האנושי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, ch28566 כתב:

אז אתה אומר שאתה בסדר עם זה שבן גביר יהיה שר הביטחון, סמוטריץ' יהיה ראש המוסד ואולי ואטורי יהיה ראש הבש"כ? כי זה מה שאתה מתאר, יש אנשים שמרגישים אחריות וחובה להיות שם אחרת הבור יהפוך לתהום, גלנט הוא אחד כזה, והנה הרי כל מה שהוא אומר שומעים בחוץ, מה מעניין את הביביסטים הבבונים? זה מזיז למישהו בממשלה? אבל לפחות הוא שם כי הוא יודע שאם לא הוא זה יהיה סמוטריץ' או משהו כזה, אז הוא נשאר למרות שהוא לא מסכים להכל. 

אה?

מבחינתי אחד כזה שמרגיש חובה להיות שם אבל שותק כשעושים פוליטיקה על חשבון החיים של הילדים שלנו צריך להיות בכלא ביחד עם שאר האפסים אם הוא לא עושה כלום בנידון חוץ מלצקצק. גלנט היחיד שאומר משהו, אבל איך זה שרק הוא אם זה כזה שקוף? מאיפה המידע הזה מגיע, שכל מערכת הביטחון אומרת x וביבי אומר y? עוד הדלפה של "בכיר"? 

אז יש שתי אפשרויות, או שכולם שם חראות ולא אכפת לאף אחד חוץ מהמשרה והתחת שלו, או שזה לא כזה שחור ולבן כמו שהתקשורת מתווכת לנו את זה, שיש איש אחד שמונע עסקה שוב ושוב כי אם ישובו חטופים בחיים תתפרק הממשלה ולא יסדרו לו את האיטום בגג.

הממשלה לא התפרקה למרות שכל יומיים איזה טיפש תורן מאיים לפרק אותה. זו טענה חסרת בסיס.

היא לא תתפרק גם אם צה"ל יסוג מציר פילדלפי כמו שהיא לא התפרקה כשנרצחו ונחטפו 1400 ישראלים.

ביבי יודע את זה טוב, הוא הקיף עצמו באפסים לקקנים בדיוק כדי למנוע דברים כאלה. כל מי שיעיז לדבר על פירוק הממשלה ישלחו בו את המפחידה ההיא או ליצן תקיפה אחר ומכונת הרעל מיד תכריז עליו כבוגד של הסמול בנט סטייל.

אז למה אין עסקה? שוב, התשובה הכי פשוטה היא הכי הגיונית. כי אין עם מי לעשות עסקה.

רק מה, במקום לבוא לציבור ולהגיד את האמת "נכשלנו", נעשה מהלימון לימונדה וננצל את זה לצרכי תעמולה. 

אתם ממשיכים לאכול את הספינים של ביבי כל פעם מחדש ואז מתפלאים שהוא נבחר שוב ושוב. כנראה הוא גילה את נוסחת הפלא. מזל שהוא בן 80 ולא צעיר יותר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

מה שסמוץ' רוצה זה להכניס מורים לא מקצועיים, כאלה שלא הוכשרו לתפקיד. ובאותה הזדמנות לבצע צעדים לשבירת האיגוד המקצועי.

אתה רוצה שהילדים שלך ילמדו אצל מורים שאינם מורים?

היה ניסוי כזה (במסגרת הקיימת) - הכניסו הייטקיסטים מוכשרים לכיתות . 90% מהם ברחו תוך שנה.

לא לגמרי נכון.

מדובר על מכסה מוגדרת ומדובר על טאלנטים.

הבת שלי למדה מתימטיקה אצל אחד כזה שעשה את זה בהתנדבות אחרי 3 שנים של מורי הארגון. בחצי שנה השלים איתם חומר של 3 שנים.

מורים צריכים לקבל תנאים טובים אבל צריכים גם להיות ראויים להם. בטל את מוסד הקביעות ותעלה את השכר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...