Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתו ראשי מדינת ישראל הנוכחיים הם פושעי מלחמה שצריכים לעמוד לדין בהאג

איפה כתבתי דבר כזה?

מיניתי אותך להיות דובר שלי? או שאתה מתיימר לקרוא מחשבות?

לפני 41 דקות, - XM - כתב:

גם זו לא אנלוגיה נכונה.

כל המשחק הזה באנלוגיות הוא דבילי.

יש נתון: חטופים מוחזקים בידי חמאס.

ויש בחירה: מה עושים?

שתי אפשרויות לגיטימיות: להקריב את החטופים כדי להשמיד את המחבלים או לחתור לעסקה בכל מחיר כדי לשחרר את החטופים.

הממשלה הזו החליטה לשקר, להצהיר שרק לחץ צבאי יביא לשחרור החטופים, כי הם פוחדים להצהיר שהם מעדיפים להילחם בחמאס, על חשבון חיי החטופים.

זו הביקורת שלי: על השקרים והפחדנות של הממשלה הזו לעמוד מאחורי המעשים שלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואתה מניח שהאויב לא משקר ושהוא באמת חשב להחזיר את החטופים, או שישראל יכולה להתמודד עם כל מחיר שידרש.

לממשלה וראשי הצבא יש הרבה פשעים לעמוד עליהם לדין. באמת הממשלה המחורבנת ביותר מאז קום המדינה, אבל עדיין יש לה יותר accountability מחמאס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא כל דבר צריך להצהיר מול כל העולם, יש לזה גם משמעויות אחרות, למשל שיתחילו להוציא אותם להורג מול מצלמות (אם לא עושים את זה כבר).
מי שלא הבין בין השורות בנובמבר, כשהעסקה הראשונה נעצרה וישראל חזרה להילחם שהחטופים בעדיפות שניה מבחינת מקבלי ההחלטות פשוט חי בהכחשה.
הרי יכלו להמשיך לבצע חילופי שבויים תמורת זקנים גברים לפי מפתח אחר, בחרו לא לעשות את זה, זו כנראה הייתה טעות בלי קשר לסדרי עדיפויות, כי לנסות לחנך ארגון טרור שזה לא בסדר להשאיר אצלו נשים ולהמשיך לעשות להן כל מני דברים ולשחרר זקנים במקום זה קצת יומרני... מה שאפשר לקחת תיקחו.

מה גם שלא בטוח שסאגת החטופים הייתה נגמרת מהר יותר אם ישראל הייתה בוחרת ללכת במסלול הזה, חמאס היה יכול להחזיק אצלו "תעודות ביטוח" למשך שנים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

ואתה מניח שהאויב לא משקר ושהוא באמת חשב להחזיר את החטופים, או שישראל יכולה להתמודד עם כל מחיר שידרש.

לא כתבתי כזה דבר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הביקורת היחידה שצריכה להיות לך זה שכל ההחלטות שמקבל נתניהו הן פוליטיות. עוד ביקורת זה שהוא בכלל מקבל החלטות לבד בנושא החטופים, כפי שכתבתי כאן בעבר, אין לו זכות ומנדט לזה אחרי מה שהוא עשה בעסקת שליט. הוא לא יכול לטעון לכאן או לכאן.

זה נשמע קצת כאילו אני נוזף, או משהו. אתה יכול לבקר כל דבר, גם את מי שמפנה את הזבל ב-4:00 בבוקר, השאלה מה זה מעניין.
האם זה באמת משנה שישראל לא אומרת מה סדרי העדיפויות האמיתיים שלה? למרות שזה ברור לכל מי שעיניו בראשו?
סדרי העדיפויות הן מה שמשרת את אדון נתניהו. במקרה של החטופים הם בעדיפות שניה במקרה הטוב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, - XM - כתב:

גם זו לא אנלוגיה נכונה.

אם כבר, אז אדם חטף אדם מביתו וזרק אותו לכלוב אריות שעומדים לאכול אותו, כוחות הביטחון הבינו ששום פיתיון לא יעזור, ומיד אחרי שהאריה יאכל את הפיתיון הוא יאכל את האדם בכלוב, ואולי יצליח גם לפרוץ את הכלוב ולאכול את כוחות הביטחון ואנשים תמימים נוספים, לכן הם שפכו בנזין ושרפו את האריה עם החטוף.

מי רצח אותו?

רק שפה הוא בכלוב ליד האריה.

צהל בטח לא רצח אותם והם נהרגו אבל דמם ב100% באחריות החמאס.

הוא לא רצח אותם אבל כמי שמחזיק בהם הוא אחראי לשלומם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני לא כול כך רואה מה "הרווחנו" מההמתנה עד לעסקה הנוכחית שנראת לי דומה עד כדי זהה לאחרות - בבוטומליין.

סתם מושכים את הזמן על חשבון חיי חטופים, חיילים, כלכלה, דעה עולמית וכו'.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה האיומים להחזיר את לבנון לעידן האבן של גלנט?

פורסם (נערך)

כמו שאולמרט הצהיר במלחמת לבנון השנייה (כשכיפת ברזל עוד הייתה בחיתולים) - אין פתרון ללבנון.

הצבא לא ערוך למתקפה רב חזיתית. מסתמן שהוא אפילו לא ערוך למתקפה חד חזיתית עם חיזבאללה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני אניח שיש לנו תמיכה וסיוע מממשלת לבנון וזו הסיבה שלבנון לא בתקופת האבן עכשיו.

למרות שעם רופסיהו אי אפשר לדעת.

בעקבות כל הסרטונים על הצפון, מישהו יכול לשער בנפשו האם מצב כזה היה יכול לקרות ביו"ש ביישובים היהודיים?

זוכרים מי התבכיין לפני חצי שנה על אזרח סוג ב'?

מעניין כמה נמוך בדרג הזה נמצאים צמודי הגבול בצפון ובדרום...

בחורבן בית שני הקנאים קראו לאדום לטובת בזיזת ושחיטת המתנגדים להם בירושלים, משום מה נראה לי שההסטוריה חוזרת על עצמה.

Peugeot  5008 2023 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, ALÞћÃ כתב:

כמו שאולמרט הצהיר במלחמת לבנון השנייה (כשכיפת ברזל עוד הייתה בחיתולים) - אין פתרון ללבנון.

הצבא לא ערוך למתקפה רב חזיתית. מסתמן שהוא אפילו לא ערוך למתקפה חד חזיתית עם חיזבאללה.

אם זה היה נכון מזמן לא היינו פה.

פורסם
לפני 9 דקות, ALÞћÃ כתב:

הצבא יכול להתמודד עם זה. הבעיה זה העורף.

השאלה היא אם אנחנו מוכנים לקבל מצב של הפגזות יותר קשות מהצפון באיזורים מאוכלסים בצפיפות כמו המפרץ ואפילו תל אביב.

פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

הצבא יכול להתמודד עם זה. הבעיה זה העורף.

השאלה היא אם אנחנו מוכנים לקבל מצב של הפגזות יותר קשות מהצפון באיזורים מאוכלסים בצפיפות כמו המפרץ ואפילו תל אביב.

מוכנים או לא, זה ייכפה עלינו בסופו של דבר, בין אם עוד שבוע או עוד עשור, ואז נהיה בנקודת פתיחה הרבה יותר קשה. עדיף שאנחנו ניזום את זה. הבעיה היא שכל מנהיג שייזום תקיפה ייקרא ״מחרחר מלחמה״ על ידי התקשורת ורבים אחרים (למשל חברי פורום פה). כמו-כן לא יהיה אשראי בינלאומי.

• אהבתי 1
פורסם

אתה נמצא כבר במצב שהם יזמו אז אין לך את הבעיה הזו.

נסראללה בטח כבר תולש שערות מהזקן מרוב ייאוש. מה שהוא לא מננסה אנחנו לא מגיבים.

• תוכן חדש...