Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם ילכו להכלה גלנט מפיל את ממשלת נתניהו. זו הערכה שלי. אבל כמובן זה ניחוש...

לפני 44 דקות, פינדר כתב:

רק מעלה את האפשרות שהם אולצו לספק מידע

ברור.

זה בוודאות היה תנאי של החמאס כדי שיצאו לעבוד בישראל.

ואני בטוח במיליון אחוז שהשב"כ ידע.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, yaniv572 כתב:

אתה מדבר פה על מצור של חודשים כאשר שבועיים (!!!) אחרי שטבחו כאן באזרחים על ימין ועל שמאל, הממשלה הרופסת הזו מאפשרת סיוע הומניטרי. שבועיים.

אני מזכיר לך שאתה דיברת על הרעיון העקרוני של לעקור אידיאולוגיה, לא האם כן או לא יעשו את זה.

הטענה שאי אפשר לעקור אידיאולוגיה היא לא נכונה. אפשר גם אפשר ובטח שאפשר לנתק אותו ממוקדי כוח.

אידיאולוגיות רצחניות, בהנתן מספיק זמן, קורסות לתוך עצמן (ויקינגים, מונגולים, קומוניזם ועוד), אבל יותר טוב להרוג אותן.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 9 דקות, falou כתב:

אני מזכיר לך שאתה דיברת על הרעיון העקרוני של לעקור אידיאולוגיה, לא האם כן או לא יעשו את זה.

הטענה שאי אפשר לעקור אידיאולוגיה היא לא נכונה. אפשר גם אפשר ובטח שאפשר לנתק אותו ממוקדי כוח.

אידיאולוגיות רצחניות, בהנתן מספיק זמן, קורסות לתוך עצמן (ויקינגים, מונגולים, קומוניזם ועוד), אבל יותר טוב להרוג אותן.

ואני עדיין חושב שבעידן הזה, לא תוכל להרוג את הרעיון שנקרא חמאס.

הכל ישאר מתועד לעשור הבא, שמתי לי תזכורת.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

וזאת הבעיה.

ישראל מגיבה. יורים טילי נט, מגיבים, יורים מרגמות, מגיבים.

אפס יוזמה.

אם לא היו חטופים גם על מבצע בעזה היו מוותרים.

זה שוב בגלל האפס.

https://www.ynet.co.il/news/article/s1mi4pxft

לפני 54 דקות, פריג'י כתב:

אם ילכו להכלה גלנט מפיל את ממשלת נתניהו. זו הערכה שלי. אבל כמובן זה ניחוש.

גלנט לדעתי מחכה לרגע האמת.

ביבי בכל הזדמנות משפיל אותו.

פורסם
לפני 5 דקות, asix כתב:

זה שוב בגלל האפס.

https://www.ynet.co.il/news/article/s1mi4pxft

גלנט לדעתי מחכה לרגע האמת.

ביבי בכל הזדמנות משפיל אותו.

ביבי הזה לוזר.

אפס תחכום, אפס יוזמה, אפס חתירה למגע, אפס הפתעה.

אין לי מושג איפה כל ההכשרה שלו מסיירת מטכל נעלמה.

• אהבתי 4
פורסם (נערך)

ביבי שוב מפחד. והפעם כנראה גם יש לחץ אמריקאי לא להתחיל במלחמה בצפון, לא יודע.

אין לי מושג. אני לא יודע אם ישראל בכלל מסוגלת לנצח את חיזבאללה. לצערי אני לא כזה בטוח בזה. ב-2006 הצבא לא הרשים נגדם, ומאז מי שמהם שרד צבר ניסיון קרב שאין לחיילי החובה של צהל, וגם לא לחלק מהמילואמניקים. אבל לצד השני, מאמין שרובינו כרגע עם תחושה שללא השמדת החיזבאללה, זה עניין של זמן עד שישובים בגליל אכן יכבשו ויהיה שם טבח עוד יותר גרוע ממה שראינו בעוטף עזה.

אה שכחתי! לחלול יש יומהולדת היום. מה מאחלים לאבי האומה? שיצא לפנסיה ויהנה ממלא סיגרים ושמפניה ורודה בלעדינו?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לאחר כל תקרית נ"ט או לפחות לחלקם חיזבאללה מפרסם תיעוד של הירי, גם עכשיו פרסמו, מה שקורה שם זה פשוט חוסר מקצועיות של החיילים שלנו בעמדות, רפיסות מוחלטת, הם יושבים כצאן לטבח כשממש מולם עומדים מחבלים לוקחים תזמן לכוון עליהם טילי קורנט, כשהם גלויים לחלוטין, אני לא מומחה שטח אבל מדוע לא מבחינים בהם? אין צלפים? אין תצפית? אין מפקדים? כשאומרים צה"ל הוא הצבא החזק ביותר במידל איסט אני באמת לא מבין למה לעזעזל הם מתכוונים. 

פורסם
לפני 36 דקות, יבגניפ כתב:

מה מאחלים לאבי האומה? שיצא לפנסיה ויהנה ממלא סיגרים ושמפניה ורודה בלעדינו?

שיעשן את עצמו לדעת.

לפני 36 דקות, יבגניפ כתב:

ביבי שוב מפחד. והפעם כנראה גם יש לחץ אמריקאי לא להתחיל במלחמה בצפון, לא יודע.

והפעם ביידן נתן לו חבל הצלחה וגב לפחד.

תמיד אמרתי שביבי אלוף בדיבורים ואפס במעשים. שוב הוכיח כמה המשפט נכון והינה עוד הצדקה לרזומה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

לא רואה שום צורך להתקשר למישהו ולשאול איך הוא מתמודד. מבחינתי זאת שאלה טיפשית מאלה ששואלים עיתונאים. חברים מחו"ל זה סיפור שונה, כי הם שומעים שכאן מלחמה. אבל גם הם לא שואלים "איך אני מתמודד", אלא אם הכל איתי בסדר.

לא, זה דבר חברי ואנושי לעשות. גם אם אין לך 'איך לעזור'. עצם העובדה שהאדם שאתה מדבר איתו יודע שיש מי שאכפת לו, אוזן קשבת, וסתם סביבה תומכת, זה כבר עוזר לחוסן הנפשי ולהתמודדות בימים כאלו.

פורסם
לפני 10 דקות, Mikelt89 כתב:

מה שקורה שם זה פשוט חוסר מקצועיות של החיילים שלנו בעמדות

מה?

הם מכירים כול עמדה ועמדה. 

מה אתה רוצה שהם יעשו? יש לקורנטים טווח של קילומטרים. תחשב בבקשה כמה שטח צריך להיות סרוק...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, MostlyWicked כתב:

מכניסים סיוע הומניטרי לעזה. הכניסה הקרקעית לא מגיעה גם אחרי שבועיים. אין פעולה משמעותית נגד חיזבאללה מעבר לתקיפה פה ושם, למרות חיילים הרוגים בגבול הצפון. בינתיים נראה שהמציאות מתנקזת לנבואה שלי מה-7/10.

אני לא חושב שזה נובע מתוך רפיסות הפעם. לדעתי זה נובע מתוך אסטרטגיה ארוכת טווח שאין לנו ידע לגביה כרגע. אבל ימים יגידו.

פורסם

מודה שלא קראתי את כל ההודעות (קשה לעמוד בקצב) אבל למי שכותב שכל ערביי ישראל רוצים בהשמדתנו אני רוצה להזכיר שבין חיילי צה"ל שנפלו במלחמה הזאת יש גם ערבים ישראלים, בין סיפורי הגבורה קראתי גם סיפורים של חיילים ואזרחים ערבים ישראלים כולל נהג הסעות בדואי שהגיע מיוזמתו ותוך סיכון גדול לחלץ אנשים מהמסיבה ברעים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...