Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן ללחוץ על הממשלה ולתת לחרדים שיחרור אוטומטי מהצבא בגיל 18.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
בתאריך 15.4.2023 בשעה 23:59, יובל .מ. כתב:
בתאריך 15.4.2023 בשעה 23:12, stx כתב:

ברור, הקים מפלגה מאפס והגיע תוך עשר שנים לראשות הממשלה.

בוא, ספר לנו על עשר השנים האחרונות שלך.

יאיר לפיד בנה לעצמו תשתית באולפן החדשות של ערוץ 12 (2 בזמנו, שהיה אפילו יותר חזק כי הוא היה היחידי מול הדינוזאורים של ערוץ 11 והחסרי יכולת של ערוץ 10), שגם לשם הגיע אחרי שאבא קימבן אותו בתור כתב במחנה (שזה בעצם הגיע אחרי שהוא שירת כטייס טנקים בחיל הים ונפגע משאיפת אבק).

הוא לא בדיוק סיפור על מישהו שגדל במעברה ובכוחות עצמו בנה אימפריה.

גם ראשות הממשלה שלו הייתה קומבינה.

קראתי את מה שכתבת וקראתי שוב את מה שאני כתבתי.

לא מצאתי שום סתירה לעובדות.

בעשר השנים האחרונות רק שני אנשים הקימו ממשלה, ביבי נתניהו ויאיר לפיד.

יאיר לפיד הקים את המפלגה שלו מאפס ומקבל תמיכה די גדולה באופן עקבי כבר כמה מערכות בחירות.

הקונסטלציה של "כחול לבן" שהשיגה תיקו עם הליכוד, רשומה אמנם על שמו ועל בני גנץ ביחד אבל אחרי הפירוק אתה יכול לקבל תחושה מה היה הכח האלקטורלי של כל אחד.

לגבי שאר הדברים שכתבת, אתה טוען שאבא פוליטיקאי מוכר מסדר לך נתיב סלול כראש ממשלה?

כי בני בגין וגלעד שרון מראים אחרת, שלא לדבר על אורן חזן ואורלי לוי.

אתה טוען שפרצוף מוכר ו/או גב כלכלי מסדרים אותך בפוליטיקה?  ארקדי גאידמק ופנינה רוזנבלום הגיעו למשהו בפוליטיקה?

בשביל להקים ממשלה הוא בנה קואליציה עם מישהו מהמחנה השני - זה לא שונה מביבי שהקים ממשלה עם חצי מכחול-לבן ואותו אבו-יאיר חיזר אחרי הערבים עד שסמוטריץ' הבהיר לו שזה לא יקרה - אז על איזה קומבינה אתה מדבר?

לגיטימי לגמרי להעדיף ראש הממשלה עם נסיון בטחוני ולהצביע למישהו אחר אבל מפה ועד הזלזול הזה בו יש מרחק גדול.

בתאריך 15.4.2023 בשעה 23:22, gadik6 כתב:

מה קרה חמוד, נעלבת בשם לפיד?

כל השיחה היא על כניסה של כהן לפוליטיקה. אם זה לא היה מובן, אז ההשוואה היא בין ההישגים של כהן לפני הכניסה לפוליטיקה להישגים של לפיד לפני כניסתו לפוליטיקה.

בהחלט.

באותה מידה זה עצבן אותי כשציפי לבני ישבה אצל ליאור שליין ב"מצב האומה" לפני בחירות 2015 ואמרה שבבחירות הבאות הם "הולכים להוריד את הזבל". זה לא מכבד אותי כצופה, זה לא מכבד מאות אלפי אזרחים שבחרו בו וזו גם לא בדיחה משהו.

יש לי שאלה אליך לגבי יוסי כהן. מה אתה יודע עליו מעבר לזה שהוא היה ראש המוסד וראיון אחד שהוא נתן לאילנה דיין?

כי אם ניסיון כראש גוף בטחוני גדול מספיק לך, אז למה הוא עדיף על גנץ או על דיכטר?

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

אז היא קצת יותר ״ממתנחלת״.

היא מקימת יקב חקלאי מצליח (כזה שמגדל ענבים, לא קונה אותם) , גיורת, עם סיפור חיים מעניין.

כיצד זה בדיוק שונה ממה שכתבתי?

מתנחלת שהקימה יקב. אתה יודע כמה אנשים הקימו יקב בגולן ויש להם סיפור חיים מעניין?

תנחש למה היא מדליקה משואה והשאר לא[רמז:כתבתי את זה בתגובה].

פורסם
לפני 3 שעות, yb כתב:

קודם כל המדינה בת 75 שנה וכן מותר לחגוג וזה לא חסר משמעות ,  יום העצמאות תמיד היה היום הכי שמח בשנה מבחינתי, אז באמת שיש על מה לא צריך כל דבר לצקצק , גם אם השנה אנחנו בלופ הזוי ועדיין...

מותר רגע לעצור ולשמוח על מה שיש,  זה טקס אחד מתוך יום חג ואם אתה כל כך סובל ממנו פשוט אל תסתכל...

כל דבר אפשר לרוקן מתוכן בציניות, כמו להגיד מה זה כדורגל? כולה 22 מטומטמים שרצים אחרי כדור... יש בזה יותר מזה...

כנראה לא הובנתי. 

אין לי בעיה עם טקס החגיגות לציון שנת המדינה. זה סבבה.

יש לי בעיה עם השיח סביב מדליקי המשואות. זה מקבל במה שלדעתי מיותרת. אקט הדלקת המשואות,בעיני, הוא חסר משמעות ולא שווה את הוויכוח לגבי מי מדליק אותם.

וכן, אני לא צופה בטקס.

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

איך זה קשור אליה?

היא לא הזמינה אותו...

לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

מתנחלת שהקימה יקב. אתה יודע כמה אנשים הקימו יקב בגולן ויש להם סיפור חיים מעניין?

שהם גם נשים?

כמה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני שעה, falou כתב:

שהם גם נשים?

כמה?

גם מתנחלות וגם נשים?

או רק נשים?

https://www.hashulchan.co.il/נשים-משפיעות-בעולם-היין/

אחת הרבה יותר ראויה [בעייני]

https://www.maariv.co.il/business/consumerism/Article-942965

להבא- www.google.co.il

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • מעניין 1
פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

אז היא קצת יותר ״ממתנחלת״.

היא מקימת יקב חקלאי מצליח (כזה שמגדל ענבים, לא קונה אותם) , גיורת, עם סיפור חיים מעניין.

הם (היא ובעלה) גם גזענים, אבל זה כבר בגדר הנורמה פה..

IMG_6614.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

הם (היא ובעלה) גם גזענים, אבל זה כבר בגדר הנורמה פה..

IMG_6614.jpeg

אם לא עקבת אחרי ההודעות שלו עד כה, מה שחשוב זה שהיא יהודיה דתיה ומתנחלת. 

פורסם

מה רע בעבודה עברית*?

יש לה משפחה ששיתפה פעולה עם הנאצים. למדה מהטובים ביותר.

*ותאילנדית. העיקר לא ערבים.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עלתה מחשבה ונראה לי הכי טוב פה, אם פשעי אנטישמיות קורים בחו"ל ואומרים לנו שהמקרים רק עולים, ולכן לא כדאי להגר לחו"ל בגללם, מה קורה עם הפיגועים בארץ ולמה לא מתייחסים אליהם כפשעי אנטישמיות?

אם כך, המקום הכי בטוח עם מיעוט מקרי אנטישמיות הוא באופן פרדוקסאלי לא מדינת ישראל.

עוד מחשבה שעברה לי בראש בעקבות היום הזה, אם המהפכה המזרחית שקורית בארץ, למה לא מצרפים את פשעי הפרעות לתוך התוכן שנלמד בבתי הספר או בכלל מזכירים את זה ביום השואה?

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

מה רע בעבודה עברית*?

שנשענת על דשנים, חומרי הדברה ומיכון חקלאי מחו"ל?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

איך זה קשור אליה?

היא לא הזמינה אותו.

בטוח? זה היה ביקור מאורגן ע"י המועצה האזורית, היא לא ביררה את מי היא הולכת לארח? יש לי ספק. ואים כן ביררה, לא שמה לב שהם דורשים להכיר בהישגים צבאיים של גרמניה הנאצית וכינו אנדרטת השואה בברלין כ"אנדרטת הבושה"? היא מצטלמת עם כל המבקרים? בתמונה ורד בן-סעדון ויואכים קוס, נציג מפלגת AfD בפרלמנט האירופי. גם את מירי רגב היא לא הזמינה?

בן-סעדון ויואכים קוס.png

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

שנשענת על דשנים, חומרי הדברה ומיכון חקלאי מחו"ל?

אל תשכח את כל ההטבות שיש פה בגלל שזה התנחלות, למשל אדמה יותר זולה ואין לך טרור חקלאי באותה כמות כמו בצפון עם שילוב של אבטחה של חיילי צה"ל.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 35 דקות, DareDevil כתב:

אם המהפכה המזרחית שקורית בארץ

איזה מהפכה מזרחית? כמיזרחי אני לא מבין איך אמורה להתנהל מהפכה כנגד האליטות האשכנזיות שבראש המהפכה יש את מלך האליטות האשכנזיות והיחידים שמרוויחים הם חרדים ודתיים לאומיים.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 2 דקות, motizkn כתב:

איזה מהפכה מזרחית? כמיזרחי אני לא מבין איך אמורה להתנהל מהפכה כנגד האליטות האשכנזיות שבראש המהפכה יש את מלך האליטות האשכנזיות והיחידים שמרוויחים הם חרדים ודתיים לאומיים.

היא לא קורית כי יש מישהו שהוא מזרחי בתפקיד מפתח, כן? או יותר נכון היא לא צריכה להיות מהפכה שדורשת מנהיג שעומד בראשה.

זה קורה כי זה הרוב שקיים במדינה (או לפחות זה מה שאני מרגיש).

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...