Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, וליברמן בנוקדים.

מה שמשנה זה לא הכמות של התגובות, אחת, שלוש או עשר, אלא העובדה שאתה ורוני הצדקתם אותן. זה מזעזע.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מה..

אנחנו כאילו הולכים במעגל.

ניסיון אחרון:

המתנחלים - לא יבגני או רוני או מנכל שלום עכשיו - קובעים בלהט שהם חיים במקום מסוכן יותר.

מישהו מהם נרצח.

אסור לתהות להם בוחרים לחיות במקום יותר מסוכן?

אסור לתהות למה אדם בוחר לא לשים חגורת בטיחות, או לבקר אדם שטוען שחגורת בטיחות מיותר כי אפשר לשים יד ולבלום?

אם אני מבין אותך נכון, אסור בתכלית האיסור לבקר את הבחירה של אדם לחיות בדרום הר חברון, ואסור לא להיות מופתע כשמישהו שם נפגע.

אתם מבין שזה אבסורדי נכון?

תראה את התגובה הוקדמת שלי. הניסיון להפוך כל ביקורת להצדקת התוצאה הוא מובן. כי אז לא צריך להתמודד עם הביקורת, ופשוט אפשר לזרוק אותה לפח. אבל זה לא רציני...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אף אחד לא הצדיק את התגובות.

רוני אמר שהם צודקים לגבי האמונות התפלות של האמא הזאת.

זה לא אומר שזה בסדר עכשיו להיכנס בה, גם אם היא מטומטמת שהחליטה לגדל ילדים במקום מסוכן.

העניין הוא שאף אחד לא יאיים עליה. היא יכולה ללכת ברחוב בשקט ואף יהודי לא יתקוף אותה כי יש לה אמונות דביליות או כי היא שונאת ערבים.

מצד שני אני כשמאלני כן צריך לפחד.

יש לא מעט יהודים שהיו מתים להרוג אותי או שהיו רוצים שאני אעלם, או פשוט לקחת לי את זכות ההצבעה.

אתה יודע שהם קיימים ולא צריך לתת יותר דוגמאות.

פורסם

יבגני למה אתה ממהר לשים עליי תוית? לא טענתי שאני ימני או שמאלני. אני מצביע שמאל כבר למעלה מ25 שנה, נע בין עבודה לעלה ירוק.

למה חשוב לך לאנדקס אותי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חשוב לאנדקס כי כפי שאתה רואה, עוסקים בכמויות. יותר מאלה, פחות מאלה, ובסופו של דבר מעדיפים את זה שמדבר יפה. בתרגום לעממית, להגיד מזדיין בתחת זה רע, להגיד שוגל בחלחולת זה טוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כי יצאת נגד דעות סמולניות, ותהיתי למה.

זה לא קשור לאינדוקס. זה קשור למה שראיתי אותך כותב כאן או במקומות אחרים בעבר, שגרם לי להיות מופתע ממה שכתבת בעמוד הקודם.

לא, רומן. אישית אני מעדיף את זה הרציונאלי, ולא בהכרח זה שמדבר יפה.

בתמונות שהדבקת, כולם כתבו בגסות. אבל שניים פשוט העלו טעון רציונאלי על בחירה מסוכנת שעשתה האם.

פורסם

עזוב כרגע רציונאליות. זה מה שאתה מעלה ברגעים כאלה? במיוחד כאשר שתיהן הרי התכוונו למה שכתבה השלישית וכולן כתבו שהגיע לה.

מטריף אותי שאתם מסוגלים להצדיק את זה בשם אותה המחנאות שאתם יוצאים כנגדה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רוני, במלוא הכבוד, מה שאתה כותב פשוט מזעזע. האמת, לא צפיתי.

יבגני - לא הייתה שם ביקורת. איחלו לאמא למות. עצם המחשבה שמישהו חושב שזה לגיטימי מחליאה.

מה שמשנה זה לא הכמות של התגובות, אחת, שלוש או עשר, אלא העובדה שאתה ורוני הצדקתם אותן. זה מזעזע.

א. דבר אחד חשוב שאני לומד מהתגובות שלך באופן עקבי, הוא שאתה נוהג לכתוב תגובות ממכשיר ה-LG G4 שלך באמצעות אפליקציית Tapatalk. בעצם, זה לא מה שלמדתי, כי הייתי צריך לגגל מה זה LG-H815 בשביל להבין שזה ה-G4, שאם חושבים על זה, זה מפגר רצח ולמה לעזאזל שהדיפולט של האפליקציה יראה את מספר הדגם ולא את שם הדגם (זה אם מורידים מהמשוואה את הטיפשות שבלהראות מאיזה דגם נשלחה ההודעה בתור דיפולט, כאילו זה מעניין מישהו).

ב. אני כאן כדי לזעזע נפשות עדינות כמו שלך. במיוחד כשאתה מסלף את דבריי בכוונה בשביל להזדעזע מהם.

ג. אף אחד לא חושב שלאחל לאמא למות זה לגיטימי, אבל אם להשתמש באנלוגיה שמגיעה מידידי רומן קוגן, אשר אמר:

בינתיים הפרטנר שלנו לשלום הפציע שוב, זאת כנראה הסיבה שהשרשור שקט.

תגיד לי בבקשה:

כאשר פלסטיני עושה משהו רע והשמאלני לא מיד קופץ להגיד שזה לא בסדר, אז השמאלני לא בסדר.

כאשר יהודי מאחל מוות בייסורים וכיוצא בזה ליהודי אחר כי הוא שמאלני או נחשד בשמאלניות, והלא שמאלני היהודי לא מיד קופץ להגיד שזה לא בסדר, אז... הכל תותים?

מוסר כפול, מישהו?

ד. למען הסר ספק, לא הצדקתי כלום.

ה. אולי פאקינג תעיף, במטותא ממך, את המשפט הספאמרי הזה מהחתימה? תודה

רוני אאוט

מייק דרופ

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי לא זכור שהצדקתי איחולים דומים, על אחת כמה וכמה העדפתי אותם על אחרים (=להצדיק, אבל יענו לא).

נכתב מהטפאטוק במכשיר ה-LG בזמן צפיה ביורו עם הטלפון (LG G4, מכשיר מעולה, סוללה חרא) וספר ("על בלימה", מאת אבירם ברקאי. ספר מדהים).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יבגני זה שאני חושב שאתה טועה בהבנת פן מסוים במציאות שלנו כאן, לא אומר שאני יוצא נגדך.

הבנתי המסויימת את המצב הלאומי לא קשורה בהכרח לדיעותי בתחומים אחרים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למה אתה מייחס להן כוונות? ומה הרגע הזה שונה מכל רגע אחר? למה זה לא בסדר לתהות עכשיו למה אנשים בוחרים לגור באזור חברון, אבל זה כן בסדר לנצל רצח של ילדה, כדי לקדם עוד תוכנית בניה בהתנחלויות, שכמובן כרוכה בעוד הוצאות ובזבוז מהכיס של כולנו?

הרי הטעונים הם תמיד אותם הטעונים; וכל ניסיון לקבל תשובה זוכה במקרה הטוב לגלגול הנושא לזה שהערבים שונאים אותנו, ולהתעלמות או מתקפות אישיות במקרה הפחות טוב. כי התשובה האמיתית היא חדה וברורה ולא נעימה: גם אם אתה הכי ביטחוניסת בעולם, ומאמין ששלום לא יהיה כאן, ההתנחלויות והחיים בהן לא רק שלא תורמים דבר לאיש מאזרחי ישראל בהקשר הזה, אלא אף מסוכנים יותר למי שבוחר לחיות שם ממקומות אחרים בארץ, וגם דורשים מכולנו לשלם מס נוסף כדי לממן אותם.

אני לא יוצא נגד מחנאות, אני חושב שהיא בלתי נמנעת.

ובטח שרציונאליות זה מה שאני מעלה, כי היא חלק מהסיבה למחנאות. שוב, ראה את ההבדל בתגובה שלי בעמוד הקודם. בעולם האנלוגיות לתאונות, שתי תגובות מתוך השלוש שהבאת, בסך הכל מסבירות, גם אם בצורה די גסה, שמי שבוחר לא לחגור לא יכול להיות מופתע מהתוצאה.

פורסם

כשהמציאות עולה על כל תסריט של פולישוק: בראשון צחי הנגבי יעשה היסטוריה ויהיה הראשון שיצליח להיות שר עלוב יותר מאשר שר ללא תיק (תפקידו הנוכחי), בראשון צחי הנגבי יהפוך ל, ואני לא ממציא את זה, "שר לענייני בזק".

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יבגני - כוונות אני מייחס מהקונטקסט, כמו גם מהייחוס שלך, של אור ושל רוני ושל פרנקוס שמסוכן לכם להסתובב ברחוב משל הייתם בחורה שוודית ששכחה את צמיד ה"אל תאנוס אותי".

לגבי מה רע בעיתוי הזה - כשיהיו לך ילדים, תבין מה רע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לי לא זכור שהצדקתי איחולים דומים, על אחת כמה וכמה העדפתי אותם על אחרים (=להצדיק, אבל יענו לא).

נכתב מהטפאטוק במכשיר ה-LG בזמן צפיה ביורו עם הטלפון (LG G4, מכשיר מעולה, סוללה חרא) וספר ("על בלימה", מאת אבירם ברקאי. ספר מדהים).

תודה על ההמלצה על הספר, אבל לא הבנת את כוונתי.

זה מוסר כפול כשאתה מתלונן ששמאלנים לא מגנים כאשר פלסטיני עושה משהו רע, אבל בעצמך לא מגנה לא-שמאלנים שמאחלים מוות לשמאלנים. במקום זאת אתה נתפס לשלוש אמירות של חילונים, ששתיים מהן סתם כתובות בחוסר טעם אבל צודקות במהות, והשלישית באמת מגעילה ת'תחת. יותר גרוע - אתה ממשיך לשייך לאנשים אחרים שלא עושים "אוי אוי אוי" למקרא התגובות הללו, כל מיני ענייני מוסר כאלו ואחרים.

יבגני - כוונות אני מייחס מהקונטקסט, כמו גם מהייחוס שלך, של אור ושל רוני ושל פרנקוס שמסוכן לכם להסתובב ברחוב משל הייתם בחורה שוודית ששכחה את צמיד ה"אל תאנוס אותי".

נו אל תהיה מצחיק. ברור שאני לא מפחד להסתובב ברחוב. אבל יודע מה, היה מעניין אותי לעשות ניסוי ולעמוד עם שלט "אני שמאלני גאה" ברחוב, בשביל לראות מה יקרה.

כלומר היה מעניין אותי אם מישהו אחר היה עושה את זה. אני לא מעיז.

בעצם אולי רק בפלורנטין או סביון.

:-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תכתוב אני שמאלני גאה בכייף - ואני אעמוד לידך,, ליתר בטחון.

אל תכתוב .. . כי זה היה מגעיל, וקצת מוזר לקרוא תגובה כזו ממך.

(בוא נגיד שהמקלד היתה מקולקלת וכך יצאה לך התשובה)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...