Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני יצביע ליכוד למרות שגם לי כבר נמאס מזה שביבי ראש ממשלה, וממש לא בא לי מצב של קואליציה עם המפלגות הערביות שהמצע שלהם לא מכיר במצבה הנוכחי של מדינת ישראל או קואליציה שתהיה מורכבת מדרעי המושחת ולפיד שכדי לשבת ביחד הולכים לסחוט מאוד אחד את השני.

זאת אומרת שאני מעדיף שאת ביבי ראש ממשלה עם קואליציה יציבה יחסית מאשר את הרצוג עם קואליציה לא יציבה. (אני לא לוקח בחשבון אופציה של ממשלת אחדות של הליכוד והעבודה - כי אני יודע שאין סיכוי שזה יקרה).

לגבי יוקר המחייה, יש לי דוקא הערכה לארדן שביטל את האגרה, לישראל כץ שהצליח להלחם באלון חסן והועדים המושחתים בנמלים (לשני אלה מפלגת העבודה דוקא מתנגדת) וגם הערכה לשר הפנים שרוצה להרחיק את המסתננים מאפריקה למרות הפסיקות של בג"צ.

לדעתי הקואליציה טובה תהיה ביבי-בנט-כחלון-ליברמן ואז כדי להכניס את המפלגה החמישית יהיה יותר קל לנהל משא ומתן קואליציוני (אם מישהו ינסה לסחוט יותר מדי - פשוט עוברים הלאה).

כאן תהיה בחירה בין לפיד לחרדים.

אם תשאלו אותי, במקרה הזה אני מעדיף את יהדות התורה.

לפיד פופוליסט (כל מי שמבין בכלכלה יודע כמה מע"מ 0 היא תכנית גרועה) ואת דרעי ממש לא בא לי לראות כשר.

יהדות התורה לפחות לא מפלגה צבועה, היא לא מנסה להראות מה שהיא לא, אין לה בושה להגיד מול כל המדינה שהיא מפלגה חרדית שמייצגת את הציבור החרדי, בניגוד לש"ס שכל היום מדברת על השכבות החלשות והקיפוח המזרחי (בעוד הם בעצמם מחנכים את הילדים שלהם במוסדות אשכנזים) ומשתמשת בסרטונים של הרב עובדיה לתעמולת בחירות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
האמת שלא התכוונתי להביע דעה, אבל אם אתה שואל אז במצב הנוכחי, אחרי ששמעתי את טיבי ובארכה מתבטאים נגד המדינה אני רואה את זה בצורה מאוד שלילית.

כשתהיה אפשרות שיהיה מדובר בנציג ערבי שלא רוצה למחוק אותנו מהמפה, לדעתי יהיה לו מקום בממשלה. דוגמאת אנט חסאכיה.

רק למען הסר ספק, אני לא טוען שצריך להצביע לבית היהודי.

ראשית, זה בלוג של מישהו מהמפלגה שמציע הצעות, לא דעתה הרשמית של המפלגה.

שנית, במאמר שהבאת כתוב בדיוק זה: "קואליצייה בראשות מפלגת העבודה תהיה חייבת לכלול מפלגות ערביות וחרדיות (אך לא אנטי-ציוניות)". מה הבעיה אם כך?

נו אז אתה רוצה שהמאבטחים ישלמו על זה?

אם הוא לא היה נוסע היו מתלוננים, אם אתה אומר שיפנו בשבילם את כל המחלקת של הסרדינים זה אני מבין.

רועי, קרא שוב את ההודעה של בגירה. הוא כלל את המאבטחים באלו שחייבים לטוס וצריכים להיות ממומנים על ידי המדינה. שאר 135 הטרמפיסטים הם אלו שצריכים לשלם לשיטתו.

אגב, קראתי שכרטיסים לטיסה לפריז הוצעו לעיתונאים ב600 דולר לכרטיס, הגיוני לטעמי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שנית, במאמר שהבאת כתוב בדיוק זה: "קואליצייה בראשות מפלגת העבודה תהיה חייבת לכלול מפלגות ערביות וחרדיות (אך לא אנטי-ציוניות)". מה הבעיה אם כך?

שורה ראשונה מהקישור הראשון:

חבר הכנסת אחמד טיבי סיפר כי יושב ראש העבודה פנה אליו ואל חבר הכנסת מוחמד ברכה כדי שיעניקו את תמיכת מפלגותיהן לקואליציה בראשותו אחרי הבחירות.

לטעמך טיבי ובארכה לא מייצגים עמדות אנטי ציוניות?

פורסם

אתה מבין את ההבדלים בין תמיכה בקואליציה מבחוץ לבין להיות כלולים בה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

בערך, אבל אתה מתייחס לתוצאה של הפניה בעוד שהפניה עצמה הייתה הצעת הצטרפות.

בשבועות האחרונים יצר הרצוג קשר עם ראשי המפלגות הערביות על מנת לבחון את צירופן לקואליציה בראשותו לאחר הבחירות. הרצוג אישר שהייתה שיחה בנושא, אולם בשני הצדדים אישרו כי המפלגות הערביות לא יצטרפו לקואליציה.

3 הפסקאות הראשונות חוזרות על עצמן בנוסח שונה. הרצוג הציע להם להצטרף לקואליציה, הם סירבו והציעו תמיכה מבחוץ תמורת תקציבים.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם
אני יצביע ליכוד למרות שגם לי כבר נמאס מזה שביבי ראש ממשלה, וממש לא בא לי מצב של קואליציה עם המפלגות הערביות שהמצע שלהם לא מכיר במצבה הנוכחי של מדינת ישראל או קואליציה שתהיה מורכבת מדרעי המושחת ולפיד שכדי לשבת ביחד הולכים לסחוט מאוד אחד את השני.

זאת אומרת שאני מעדיף שאת ביבי ראש ממשלה עם קואליציה יציבה יחסית מאשר את הרצוג עם קואליציה לא יציבה. (אני לא לוקח בחשבון אופציה של ממשלת אחדות של הליכוד והעבודה - כי אני יודע שאין סיכוי שזה יקרה).

לגבי יוקר המחייה, יש לי דוקא הערכה לארדן שביטל את האגרה, לישראל כץ שהצליח להלחם באלון חסן והועדים המושחתים בנמלים (לשני אלה מפלגת העבודה דוקא מתנגדת) וגם הערכה לשר הפנים שרוצה להרחיק את המסתננים מאפריקה למרות הפסיקות של בג"צ.

לדעתי הקואליציה טובה תהיה ביבי-בנט-כחלון-ליברמן ואז כדי להכניס את המפלגה החמישית יהיה יותר קל לנהל משא ומתן קואליציוני (אם מישהו ינסה לסחוט יותר מדי - פשוט עוברים הלאה).

כאן תהיה בחירה בין לפיד לחרדים.

אם תשאלו אותי, במקרה הזה אני מעדיף את יהדות התורה.

לפיד פופוליסט (כל מי שמבין בכלכלה יודע כמה מע"מ 0 היא תכנית גרועה) ואת דרעי ממש לא בא לי לראות כשר.

יהדות התורה לפחות לא מפלגה צבועה, היא לא מנסה להראות מה שהיא לא, אין לה בושה להגיד מול כל המדינה שהיא מפלגה חרדית שמייצגת את הציבור החרדי, בניגוד לש"ס שכל היום מדברת על השכבות החלשות והקיפוח המזרחי (בעוד הם בעצמם מחנכים את הילדים שלהם במוסדות אשכנזים) ומשתמשת בסרטונים של הרב עובדיה לתעמולת בחירות.

בראשות הליכוד (top 5) עומדים היום הפופוליסטים הגדולים ביותר של הליכוד אי פעם.

יש לך את מירי רגב שדבר חיובי אחד לא עשתה, אבל פה גדול (יש שיאמרו מלוכלך) יש לה.

בנימין נתניהו פופוליסט בלבד, בכל שנותיו כראש ממשלה לא הצליח להחליט החלטות חשובות. שיטתו היא דחייה דחייה ושמישהו אחר יקח אחריות על כשלונות.

את משה גפני אני יכול להעריך, אבל את ליצמן? בדרנת אותי. האיש הזה מעוניין בכסף כסף ושררה.

כחלון משחק על הקלף החברתי, כשבפועל לו ולחברתי אין שום קשר.

הצביע נגד העלאת שכר מינימום, נגד העלאת קצבת זקנה וכו'.

הבן אדם איש ליכוד, וכיאה לכזה חברתי לא מדבר אליו.

אליו כמובן אפשר לצרף את ציפי לבני, שגם היא ליכודניקית בדמה, ואכן למדה מהטובים ביותר - שמירה על כיסא, זגזוג לא זגזוג. העיקר לשמור על הכיסא.

גם פרץ זגזגן לא קטן אבל במקרה הזה, מדובר באדם מיוחד.

בכל תפקיד שלו, גם אם הוא לא קשור אליו בשיט (שר הבטחון למשל) הוא עשה את המקס. האפשרי.

על זה אני מעריך אותו.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

והנה עוד פרספקטיבה על צורת קבלת ההחלטות בשלטון - האלוף במיל' גלנט טוען \ טען שאולי יש קשר בין ההחלטה לחסל את מורנייה לבין הבחירות המתקרבות, וטען שמשהו כזה (אולי) קרה גם בסוף 2012.

כמובן שטענות כאלו הועלו על ידי אנשי ופרשני שמאל גם בעבר וגם עכשיו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפעמים יש עיתוי שהוא לא בלתי קשור לנושא הבחירות

יחי הניסוח עם השלילה הכפולה.

לא סתם הוא בחר ניסוח שיאפשר לו לרדת מהעץ, מה שהוא עשה בינתיים.

משום מה כל הפוליטיקאים שלנו הבינו שהם יכולים לבחור ניסוח עמום, לזרוק משהו לאוויר, להסביר אח"כ שהם בעצם לא התכוונו למה שהבנו, ולהמשיך הלאה, אבל מתוך ידיעה שאותו ניסוח עמום ממשיך לחיות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יבגני,

גלאנט, אם רוצה שמישהוא בכלל ייתיחס אליו, שיחזיר קודם את הקרקעות שגנב.

עזות המצח של האפס הזה פשוט מרקיעה שחקים אפילו בפוליטיקה הישראלית.

עלו על הגניבה, הוא הפסיד את הרמטכ"לות בגללה וכנראה שהרציונל שעבר לו אח"כ בראש זה "טוב, הפסדתי את הרמטכ"ל אז אין סיבה שאני אחזיר את האדמות", או משהוא דומה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה צודק לגמרי. זה פשוט מלמד עוד קצת על כמה אינטרסים שונים מנחים את מנהיגינו - גם כשהם לובשים מדים וגם כשלא. וזה משהו שצריך לזכור לפעם הבאה שנתווכח פה בשרשור "עוד מלחמה בעזה".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אגב, למי שחושב שיאיר לפיד הוא יזם את מע"מ 0 (ואני עדין מאמין שהוא חוק דבילי) מוזמן לראות מה הוא טרפד שנה לפני:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000927606

וזה לא פעם ראשונה שהם מפילים חוק כדי לקחת עליו קרדיט:

http://www.haaretz.co.il/news/politi/1.2346135

כנראה זה ככה עובד אצלם, נפיל חוקים רק כדי שאנחנו נחוקק את החוק הזה כדי לקחת עליו קרדיט.

מושחתים נמאסתם?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במקרה אתמול הייתי במפגש קטן עם יעל גרמן (לא הצבעתי ליש עתיד ולא מתכוון להצביע) והיא התייחסה לנקודה הזו. הם הפילו את החוק של סתיו שפיר כי הוא התייחס רק לזוגות להט"בים ולא לכלל האוכלוסייה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...