Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט יתכן ששינוי שלטון יוביל בשינוי ליחס למיעוט, אבל זה לא אומר שהשלטון התחלף בגלל היחס למיעוט.

אני משער שאתה מתייחס לרצח המלך ב1948, ממה שאני קורא הבחור היה דיקטטור נבל שדפק את עמו בכל הזדמנות שהייתה לו, היו סיבות רבות לרצוח אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
כל ההודעה שלך מלאה בהנחות שאותן אתה קובע כעובדות בשטח ולכן אין לה שום קשר למציאות.

לא הנחות חביבי, אליבא דפלשתינים עצמם.

בעוונתיי הרבים, בתחילת המילניום כששלום עוד היה נראה אפשר ורק הנטייה של הפלשתינים להתפוצץ הפריעה, הייתי במשלחת משותפת של ישראלים-פלשתינים-ירדנים-מצרים לארה"ב כדי לקדם דו קיום.

בין הדברים ניסינו להגיע ל"הסכם" כלשהו, לא משהו רשמי, בינינו, ובכל זאת באופן תקיף הם לא הסכימו לשום נוסח שכלל מילים על סיום הסכסוך, לשאלתי למה, הם ענו חצי בתמימות, חצי כאילו זה מובן מאליו, שהם לא מכירים בקיום שלנו פה, ומבחינתם ההסכם הזה הוא זמני עד שאנחנו ניעלם מפה.

ואני לא סתם זרקתי כל מיני דברים כאלה ואחרים, 100% מיו"ש וכו', זה אחד לאחד מה שהוצע להם אז.

והקיצוני יותר מביניהם אמר שגם אחרי החתימה ימשיכו פיגועים כי אז תסתיים המלחמה על הכיבוש של 67 ותתחיל המלחמה על הכיבוש של 48.

והערה נקודתית על משהוא שכתבת:

יש גם כאלה בין הישראלים, רק שאצל הפלסטינים זאת איזה השערה, אצלנו זה כבר קרה!

זה עובדתית לא נכון, הרי אם היו מבינים את המסר לא היה הסכם חברון ולא פסגת וואי פלנטיישן נכון?

אבל בכל מקרה בוא נשווה נניח 90% מאוכלוסיית הפלשתינים שמוכנים לרצוח נשיא שלהם לעומת כמה ישראלים?

כמו שאמרתי כשהקיצוניות הופכת למיינסטרים היא כבר לא קיצוניות.

אז אתה לא נעלב, אתה משתגע :) אבל ממה?

שוב, זה מה שהיה למישהי שהייתה חברה במפלגה הזו להגיד בנושא:

אז, שוב, ממה אתה משתגע? מהסתירה בין מה שמייצגת המפלגה שאתה רוצה לראות כאחראית על הפן המדיני בממשלה, לבין מה שלימדו אותך שאמור להתפס כרע ופסול (כמו גזענות)? שוב, אם גזענות מפריע לך, אל תהיה תומך של הבית היהודי. כנל גם גם הומופוביה ושלל תופעות חביבות אחרות שהם מייצגים (ורק היום התפרסם עוד ראיון עם הומופוב אחד מהבית היהודי).

זה שזה המסר זה עניין אחד, אבל תבין את הטענה שלה, היא טוענת שזה המסר של חלק מהאנשים והיא לא מסכימה עם המסר הזה, היא טוענת שאתה כן יכול להיות ימני וליברל בלי להיות גזען

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יבגני, אני משתגע בלי קשר לדיון יש לי פתיל קצר ודברים אישיים אז זה מתווסף על הדרך.

שנינו צודקים מה הכוונה:

נכון הימין לא בדיוק נותן יד (ניקח לדוגמא את עניין ההומאים) אבל מזה ולהגיד שהם שונאים אותם לא נשמע לי נעים.

נכון לחלק יש בעיה איתם ובדרך שלהם אבל לא נראה לי הם שנאים אותם עד כדי כך.

אני אגיד לך את דעתי בעניין:

לא אכפת כל אחד והעדפות שלו אבל ללכת ולעשות מצעדים במיוחד בירושלים שיש ליד שכונות חרדיות

בשביל מה? מה זה נותן זו התגרות מוחלטת.

וניטש, המלך באמת היה מניאק אבל לא נשמע לי הגיוני שבדיוק אחרי שרצחו אותו הפסיקו להגן על היהודים.

ופה אנ מוסר לך ממקור ראשון שהיה חי אז.

רועי

פורסם
וניטש, המלך באמת היה מניאק אבל לא נשמע לי הגיוני שבדיוק אחרי שרצחו אותו הפסיקו להגן על היהודים.

ופה אנ מוסר לך ממקור ראשון שהיה חי אז.

מצטער, אבל ההגיון שלך הוא לא תבחין הסטורי.

בתקופת רבין הושקעו משאבים חסרי תקדים בסגירת פערים בין האוכלוסיה היהודית לערבית ישראלית. זה נפסק לאחר הרצח.

האם רצח רבין נבע מהיחס שלו לערביי ישראל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נו אבל זו מכבסת מילים. אם הייתי כותב שהם "לא אוהבים אותם" או "לא סובלניים" כלפיהם, אז זה היה יותר טוב?

הם (הבית היהודית ואחרים בציונות הדתית, אם כי לא כולם) מתייחסים לכל מי שלא בדיוק זהה להם כסוג ב' וזה עולה פעם אחר פעם, במגוון הזדמנויות שונות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה לא נכון אני לא דתי והרבה חברים שלי מצביעים הבית היהודי ואף אחד מהם לא מתייחס אלי כסוג ב', למרות שאני חילוני מאוד.

תילך לכל הישובים ביהודה ושמרון ואתה לא זהה כדבריך לאנשים האלו הם לא יקבלו אותך יפה?

וניטש כן רצחו אותו בגלל כ להברדק שהוא עשה אוסלו ושמוסלו וכן זה יחס אחר כלפי ערבים, לא רצחו אותו מאהבה.

ורצחו את מלך תימן לא רק בגלל זהוא היה מניאק.

רועי

פורסם

רועי, לא רק עניין האמונה הדתית הפרסונלית שלך קובע, וגם לא רק כמות החיוכים שתגרוף, כשתעבור באיזו התנחלות ביו"ש.

אני באמת לא יודע מה הסיבה לחיבתך היתרה למפלגה דתית שרוצה להקים כאן מדינת הלכה, גם אם באמצעים ידידותיים למשתמש לכאורה, כשאתה מכריז על עצמך כ"חילוני מאוד".

המפלגה הזו היא מפלגה סקטוריאלית נטו, שמאמינה בקידום חזון של סקטור ספציפי אחד, על חשבון כל שאר האזרחים, או תוך השינויים שלהם (ואני לא יודע מה יותר גרוע). אתה גם קצת מבלבל בין מי שמצביע למפלגה לבין מה שהמפלגה מייצגת, או האג'נדה שחבריה מקדמים. תקרא שוב את מה שאני כותב. יש גם חילוניים שמצביעים לבית היהודי, או מתמודדים מטעמה לכנסת. הם לא מחפשים להיות דתיים ולא בהכרח רוצים לחיות במדינת הלכה. אז מה בדיוק מחבר אותם לעולם הערכים הדתי של מפלגה? מה הבית היהודי מוכרת להם חוץ מהמון סטטוסים של רונן שובל \ שולי מועלם \ נפתלי בנט \ איילת שקד, שמסתמכים בכמה שהם שונאים ערבים? איזה מסרים פוזיטיביים הם מעברים או העבירו אי פעם? ולזה מצטרפים מסרים קצת יותר מעומעמים על יחסם להומואים או לאחרים, כי זה בכל זאת קצת פחות פופולארי מלשנוא ערבים בישראל.

אגב, אמיר וnitch, אם אתם עדיין עוקבים, השתכנעתי ואני ככל הנראה הולך להצביע לעבודה גם כן. אולי עדיף להיות חכם בכל זאת :)

פורסם

עוקב ושמח לשמוע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יבגניפ, יום מעניין יש לי היום. התעלפתי פעם ראשונה בחיים ושכנעתי אותך פעם ראשונה בחיים.

זהו, אני הולך לבקש מהאישה לעשות רביעייה עם זוג תאומות, יום המזל שלי.

וברצינות, מקווה בשביל כולנו שההצבעה לעבודה תעזור, מקווה שלא חצינו כבר את קו פרשת המים הדמוגרפי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התלבטתי בינם לבין יש עתיד אבל באמת עדיף לתת את הקל לזאת שיש לה יותר סיכוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יבגניפ, יום מעניין יש לי היום. התעלפתי פעם ראשונה בחיים ושכנעתי אותך פעם ראשונה בחיים.

זהו, אני הולך לבקש מהאישה לעשות רביעייה עם זוג תאומות, יום המזל שלי.

וברצינות, מקווה בשביל כולנו שההצבעה לעבודה תעזור, מקווה שלא חצינו כבר את קו פרשת המים הדמוגרפי.

:) מקווה שאתה מרגיש בסדר עכשיו :)

אהבתי את זה שהם הצליחו לבנות נבחרת צעירה ורעננה יחסית. וכן, אני מאוד מקווה שהם באמת יצליחו להזיז דברים.

פורסם

אני כנראה גם איתם.

אני לא מבין את נחום ברנע בטור שלו היום בידיעות. הוא מספק את אותם "בטחוניסטים" ישנים כאילו העבודה חייבת למלא צ'קליסט של מגזרים.

אולי די? אולי הרבה מעדיפים את סתיו שפיר על פני גנרל כלשהו? וזה לא שאין להם...

בכל מקרה בהצלחה למדינה...כשקוראים על התקדמות הקמת עיר לחרדים (ואני זוכר שאמרו על בית שמש שלא תוכל להתקיים ללא חילונים/לא חרדים שישלמו מיסים) רק מתייאשים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני מתלבט.

עקרונית, הייתי מצביע לעבודה.

אני רק לא מבין איך לבלוע את הצפרדע של שנתיים ראשות ממשלה ביידיי ציפי לבני. :conf:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יבגניפ, תודה. עושה רושם שהכל בסדר.

בגירה, לא בטוח שתהיה רוטציה איתה, אם לא יקבלו מספיק קולות אולי תהיה רוטציה עם ליברמן.

לא, לא רציני אולי לפני חודש וחצי זה היה הגיוני, עכשיו ליברמן יצטרך להילחם באחוז החסימה שהוא העלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ליברמן היום החמיא לעבודה על הרשימה הטובה שהם הרכיבו...ליברמן!:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...