Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולכם! בשעה טובה ומוצלחת נכנסתי לקבע והחלטתי לפנק את עצמי ברכב חדיש יותר.

כיום אני מתנייד על ניסאן אלמרה 96 שעושה את מלאכתה נאמנה אך אני רוצה להתקדם למשהו חדיש יותר ומעוצב יותר,התקציב שעומד לרשותי הוא כ15 אלף ומפאת אהבתי העזה למכוניות צרפתיות די ננעלתי על קליאו או 206 של תחילת שנות 2000,עם זאת חייב אני להודות שהפיג'ו 406 שבה את ליבי ואני עוצר את עצמי בכוח שלא לשים על כול עלויות תחזוקה ופשוט לקנות אותה,העיצוב שלה מאוד מדבר אלי ובעיני זה אחד הרכבים היפים והנוחים בקטגוריה(אני באמת נלחם עם עצמי שלא לקנות אותה) החשש העיקרי שלי מהרכב הוא הגיר האוטומטי הידוע לשמצה,לו הייתי מוציא 406 ידנית הייתי חוטף אותה למרות המנוע הגדול והכול היא שווה את זה.

אך מאחר ורוב הסיכויים שאני לא אקנה לעצמי 406 בדקתי קליאו אחד ויצרתי קשר עם בעל 206.

על קליאו שנתון 03 עם 150 אלף ק"מ בעל הרכב רצה 13 אלף ואילו על הפג'ו שנתון 01 הוא רוצה 11 אלף. מה עדיף?

איזה דגם מוצלח יותר?

היש טעם לחפש 406 בנזין ידנית או שזה נועד לכשלון?

היש טעם לשדרג?

מודה לכם מקרב לב על העזרה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

במקרה הגרוע שיפוץ גיר עולה בסביבות 5, אתה יכול לקחת את זה בחשבון במעמד הקניה. אתה יכול לבדוק אם הרכב עבר שיפוץ או לא. לדעתי נסה לחפש. אחלה אוטו ומחיר נמוך.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

עלות שיפוץ של al4 מתקרבת יותר לעשירייה מאשר חמישיה . מנסיוני לפני שנה עם אחי שחיפש 206 כל הרכבים שמצאנו וכבר הבאנו לבדיקה יצאו עם ריגקטים בעלות של חצי מערך הרכב . אם אתה יכול למצוא רכב ידני עדיף זה יחסוך הרבה כאבי ראש בעיקר ברכבים הקטנים שמוזקים לרוב עי נהגים שהפרוטה לא מצוייה בכיסם וחוסכים באחזקה השוטפת. ובעניין ה406 אני מאמין שגם היום ניתן למצוא רכבים כאלו מאנשים מבוגרים שטופלו נכון ולא ננהגו באגרסיביות שניתן לקנות במחיר טוב ולהנות מאמינות גבוהה יחסית. בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לי יש 406 ידנית בנזין שנת 97 - רכב חלומי !

למיטב ידיעתי, גרסה ידנית בנזין קיימת עד שנת 2000 (צורה חדשה יותר), לגבי הדיזל עד 2004.

אגב, גם אני בקבע - והרכב הראשון שלי היה פונטו 96 HSD.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
עלות שיפוץ של al4 מתקרבת יותר לעשירייה מאשר חמישיה . מנסיוני לפני שנה עם אחי שחיפש 206 כל הרכבים שמצאנו וכבר הבאנו לבדיקה יצאו עם ריגקטים בעלות של חצי מערך הרכב . אם אתה יכול למצוא רכב ידני עדיף זה יחסוך הרבה כאבי ראש בעיקר ברכבים הקטנים שמוזקים לרוב עי נהגים שהפרוטה לא מצוייה בכיסם וחוסכים באחזקה השוטפת. ובעניין ה406 אני מאמין שגם היום ניתן למצוא רכבים כאלו מאנשים מבוגרים שטופלו נכון ולא ננהגו באגרסיביות שניתן לקנות במחיר טוב ולהנות מאמינות גבוהה יחסית. בהצלחה

לפני 3.5 שנים שיפצתי את הגיר שיפוץ מלא עלה לי 5

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כרגע אני לא מוצא כול זכר ל406 ידנית ביד 2 לכן אשאיר אותה בגדר חלום בינתיים.

החלטתי להתמקד ברנו קליאו B או רנו8 מגאן מהדור הראשון(שתיהן ידניות כמובן).

האם קליאו 1200 יכול לעשות את המלאכה?

האם המגאן 1.4 חסכוני בדלק?

יש דגש מיוחד שכדאי לשים על הדגמים או שפשוט למצוא את המכונית עם המצב המיטבי ולהעביר בעלות?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

דווקא יש אחת יד ראשונה 2002, אבל לא רשום מחיר וקילומטראז'. כדאי שתבדוק אותה.

• תוכן חדש...