Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו ההודעה הראשונה שלי בפורום אז קודם כל נעים מאוד אני אור:-D

יש לי כרגע סקודה פאביה 2012 1.4 ידנית רמת גימור אמביינט עם 20K ק"מ שמורה מאוד. יש לי ג'וק לפיאט בראבו כבר זמן מה והחלטתי שאני עושה מעשה ומוכר את הסקודה וקונה בראבו.

מצאתי בראבו 2009 מגניפיקו עם 33000 ק"מ מפרטי יד ראשונה במצב טוב מאוד שמורה היטב.

המחירון של לוי יצחק אומר שהרכב שווה 63K ויד 2 אומר 72K. מהו המחיר הריאלי שהגיוני לשלם על הרכב?

ולפני שאגיע לרכישה של הבראבו, מהו המחיר הריאלי פחות או יותר לסקודה שלי? אני יודע שמדובר במיקוח אבל הייתי רוצה לשמוע מה הסדר גודל מחיר שוק של כל אחת מהמכוניות.

תודה מראש,

אור

פורסם

ברוך הבא.

ראשית, הרשה לי לברך אותך על ההחלטה הנבונה. בתור מישהו שכבר הספיק לגמוע קרוב ל-70K ק"מ על פיאט בראבו, זהו כפי הנראה הרכב בר ההשגה וההגיוני הטוב ביותר שיצא לי אי פעם לנהוג בו.

שתי המכוניות נידונו בהרחבה כאן באתר. אני ממליץ לך לבצע חיפוש שבוודאי יענה על לא מעט משאלותיך. אם לאחר מכן עדיין ישארו עניינים פתוחים, אתה מוזמן להמשיך לשאול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגבי המחירונים המצב כיום לא ברור ורק מסבך את המצב. לוי יצחק הוא המחירון שקובע בכל מה שנוגע מבחינת החוק והממסד כולל בתי משפט, חברות ביטוח, משרד התחבורה וכו'. מאחר והאינטרסים של המוכר והקונה הם מנוגדים לחלוטין (המוכר יעדיף את המחירון הגבוה והקונה את הנמוך מן הסתם) בסופו של דבר הם משמשים כיום רק סוג של התיחסות ומי שקובע את השוק הוא הקונה.

המוכר יכול לדרוש מה וכמה שבא לו אבל מי שיחליט אם זה שווה וכדאי לו זה הקונה. באופן כללי, שוק המשומשות מוצף בהרבה יותר היצע מביקוש כך שרוב העיסקאות נסגרות מתחת ואפילו בהרבה למחירון. ספציפית לגבי הפריט שאתה מצאת, בהחלט נשמע בונבוניירה ואתה פשוט צריך להחליט כמה זה באמת שווה לך. בהצלחה

פורסם

קונים לפי יש 2 כאשר הוא הנמוך מביניהם.

על פי מחירון לוי יצחק פועלות חברות הביטוח ולכן,אם מחר תרסק את המכונית שקנית ב72000,

לחשבון הבנק שלך ייכנסו 63000 שזה המחירון שלה.

אני לא חושב שיש הצדקה לשלם מחירון ואף מעבר על פיאט בת 4.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...