Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגן בסגנון LIFE PROOF לS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שאין LIFEPROOF לS3.

לא רוצה להשאיר אותו גלמוד.

אני רוצה מגן נגד מים אבק וכד', סוג של LIFE PROOF לS3.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אפשר לפרק ולהרכיב,בקלות?

איך במכות?

איפה אני משיג אותו

פורסם

500-600 שקל על מגן בארץ? נשמע הזוי

פורסם
500-600 שקל על מגן בארץ? נשמע הזוי

מגנים נגד הכל (בעיקר מים) עולים יקר, אין מה לעשות.

אם ישבר לך המסך, או שתווצר לך קורוזיה במכשיר, עדין ישמע לך הזוי 500-600 ש"ח? :roll:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
מגנים נגד הכל (בעיקר מים) עולים יקר, אין מה לעשות.

אם ישבר לך המסך, או שתווצר לך קורוזיה במכשיר, עדין ישמע לך הזוי 500-600 ש"ח? :roll:

שכנעת, איך אני משיג?

הוא פריק?

פורסם
שכנעת, איך אני משיג?

הוא פריק?

לא ניסיתי לשכנע, רק לחדד נקודה.

אני לא משתמש במגנים כאלה, כי אין לי ממש צורך. אני לא מתעסק בעבודה פיזית או במשהו שהטלפון נמצא תחת "רמת סיכון". מי שכן, לדעתי שווה לו להשקיע את הסכום.

אם אני לא טועה, אפשר להזמין ישירות דרך האתר של OtterBox, זה עולה באיזור ה-37$ (משלוח). אולי יש גם ב-Ebay או במקום אחר.

בקשר להאם פריק וכל הפרוצדורה, נסה למצוא מידע באתר שלהם או ממישהו שהיה לו את המגן הזה. לי אישית לא היה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
לא ניסיתי לשכנע, רק לחדד נקודה.

אני לא משתמש במגנים כאלה, כי אין לי ממש צורך. אני לא מתעסק בעבודה פיזית או במשהו שהטלפון נמצא תחת "רמת סיכון". מי שכן, לדעתי שווה לו להשקיע את הסכום.

אם אני לא טועה, אפשר להזמין ישירות דרך האתר של OtterBox, זה עולה באיזור ה-37$ (משלוח). אולי יש גם ב-Ebay או במקום אחר.

בקשר להאם פריק וכל הפרוצדורה, נסה למצוא מידע באתר שלהם או ממישהו שהיה לו את המגן הזה. לי אישית לא היה.

140 $ לא כולל מיסים?

• תוכן חדש...