Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמצאה בחדרה, באיזור רחוב חטיבת הנח"ל.

אם הבעלים, או מישהו שמכיר את הבעלים גולש כאן, נא לפנות בה"פ או לטלפון 0542171106

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באתר יד2 יש גם מחלקה של "הלכו לאיבוד" אתה יכול לבדוק גם שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קח לוטרינר לקריאת שבב...

חזל"ש.

זה בדיוק מה שעשיתי בסוף, והצלחתי לאתר את הבעלים, ולהשיב לו את האבידה.

תודה לכולם, אפשר לנעול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל הכבוד, אני מעריך את זה (כן, יש חלאות שאפילו את המינימום הזה של לקחת לווטרינר העירוני לבדיקת שבב לא היו עושים).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תודה לכולם, אפשר לנעול.

לפני שנועלים, צריך לציין שתי נקודות חשובות:

1. כל הכבוד על האנושיות ולקיחת הגורה הביתה, זה לא עניין של מה בכך.

2. בדר"כ, אם לא תמיד, קריאת שבב אצל הוטרינר, נעשית בחינם!

פורסם
כל הכבוד, אני מעריך את זה (כן, יש חלאות שאפילו את המינימום הזה של לקחת לווטרינר העירוני לבדיקת שבב לא היו עושים).

חלאות?!

אדם שלא מעוניין מסיבה כזו או אחרת לבזבז מזמנו הפרטי להשיב אבידה הוא חלאה?

חלאה זה אדם שמתעלל בבעלי חיים.

מי שהחליט שלא מתפקידו לאסוף כלב אבוד הביתה, להקדיש זמן וכסף לטיפול בו ולפעול למציאת בעליו הוא אולי לא יקיר עמותת תנו לחיות לחיות, אבל חלאה?

אתה רודף אחרי כל כלב או חתול רחוב שעובר ברדיוס שלך לבדוק אם הוא אבד למישהו ולהחזירו לבעליו? זה הרי מינימום....

פורסם

מצאתי פעם כלבה בוגרת מתוקה ברחוב, מבועתת. לקחתי אותה תחת חסותי, הייתה אצלי יומיים (למרות שיש לי חתולים בבית), עד שיכולתי לקחת אותה לוטרינר (היה שישי בערב). לשכנע אותה בכלל להתקרב אלי מלכתחילה עלה בהרבה נקניקים משובחים ונחישות.. כשהגעתי לוטרינר עשינו מאמצים קדחתניים כדי לאתר את השבב שכנראה שידר בצורה חלשה מדי כי עד שזיהינו שיש אחד לקח משהו כמו 40 דקות. מצאנו את הבעלים, הטלפון לא מעודכן, הלכתי לכתובת שלהם (שלא קרובה אליי בכלל). כשהגעתי לבניין שלהם וצלצלתי להם בדלת כל מה שקיבלתי היה "אויש, היא תמיד בורחת". הכלבה נכנסה לדירה שלה ואפילו תודה לא שמעתי מהבעלים, למרות שהם לא ראו את הכלבה שלהם יומיים והיה ברור היות ועומד מולם זר גמור שנעשה מאמץ על מנת להשיב את הכלבה האובדת.

עד היום אני רואה את הכלבה (המתוקה הזאת) מסתובבת ברחובות מתי שבא לה, מחרבנת איפה שבא לה. התחלתי להתעלם ממנה למרות שזה שבר לי (ולה) את הלב, ולמרות שהיא כל כך שמחה לראות אותי, כי ידעתי שאם אני אמשיך להתייחס אליה היא תמשיך לבוא אליי הבייתה וזה לא ייגמר. הבנתי בסופו של דבר שמדובר בבעלים חארות וחסרי אחריות שלא מגיע להם כלבה כזאת מדהימה, והסיבה היחידה שאני לא מתקשר ל106 כל פעם שאני מוצא אותה ברחוב (בעיר שלי הם מגישים לבעלים של כלבים משוטטים דוחות במאות שקלים, בצדק) היא כדי שהיא לא תמצא את עצמה בכלוב בתוך רכב עירייה חסרת אונים.

Fat Bastard, תגיד למנהלים שימחקו את מס' הטלפון שלך מההודעה המקורית, אין לו שימוש עכשיו וסתם חבל אם הוא ייכנס למאגרים של מספרי טלפון.

פורסם

שמנזר, כל הכבוד! עשית לי קצת שמח על הלב.

חלאות?!

אדם שלא מעוניין מסיבה כזו או אחרת לבזבז מזמנו הפרטי להשיב אבידה הוא חלאה?

לא, סתם מנייאק.

חלאה זה אדם שמתעלל בבעלי חיים.

מי שהחליט שלא מתפקידו לאסוף כלב אבוד הביתה, להקדיש זמן וכסף לטיפול בו ולפעול למציאת בעליו הוא אולי לא יקיר עמותת תנו לחיות לחיות, אבל חלאה?

לא. סתם מנייאק.

אתה רודף אחרי כל כלב או חתול רחוב שעובר ברדיוס שלך לבדוק אם הוא אבד למישהו ולהחזירו לבעליו? זה הרי מינימום....

זה לא השירשור המתאים לזה. אתה פותח פה תיבת פנדורה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי בסוף, והצלחתי לאתר את הבעלים, ולהשיב לו את האבידה.

כיף לשמוע סוף טוב לסיפורים מהסוג הזה.

כל הכבוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואיך תקרא לבעלים שלא מנע מכלבו ללכת לאיבוד? אולי הוא החלאה?

כלבים הולכים לאיבוד, לפעמים בגלל רשלנות של הבעלים, ולפעמים בגלל צירוף מקרים.

לפעמים מוצא אותם אדם עם גישה לכלבים, זמן פוני ומספיק אכפתיות כדי לנסות למצוא את הבעלים.

לפעמים הוא עם המון אכפתיות ויעשה הכל כדי למצוא את הבעלים גם אם זה יעלה לו לא מעט.

אבל,

לא כולם אוהבים כלבים

לא כולם יודעים, יכולים או רוצים לאסוף כלב הביתה, בין שאבד ובין שהוא כלב רחוב.

זה לא הופך למניאקים ובטח שלא לחלאות, בדיוק כמו שאדם אינו חלאה בגלל שהוא לא תורם את כל הכסף שהוא מרוויח לאגרוני צדקה, קם בבוקר ועוסק כל היום בהתנדבות ואוכל רק לחם ואורז כדי לתרום את היתר לנזקקים.

כל אחד עושה למען אחרים במידה ובתחום שהוא רואה לנכון, והועבדה שאחרים עושים יותר לא הופכת אותו לאדם רע.

פורסם
ואיך תקרא לבעלים שלא מנע מכלבו ללכת לאיבוד? אולי הוא החלאה?

נכון, הוא יותר גרוע מחלאה.

כלבים הולכים לאיבוד, לפעמים בגלל רשלנות של הבעלים, ולפעמים בגלל צירוף מקרים.

אין דבר כזה, "צירוף מקרים". רשלנות, אין לה מקום בעניין הזה. אין שום תירוץ לכך שכלב הולך לאיבוד. נקודה.

לפעמים מוצא אותם אדם עם גישה לכלבים, זמן פוני ומספיק אכפתיות כדי לנסות למצוא את הבעלים.

לפעמים הוא עם המון אכפתיות ויעשה הכל כדי למצוא את הבעלים גם אם זה יעלה לו לא מעט.

אבל,

לא כולם אוהבים כלבים

מי שלא, חסר לו משהו בחיים.

לא כולם יודעים, יכולים או רוצים לאסוף כלב הביתה, בין שאבד ובין שהוא כלב רחוב.

כמו שאמרתי, מנייאקים.

זה לא הופך למניאקים ובטח שלא לחלאות,

דווקא כן. בוא ונצא מנקודת הנחה שאדם זקן הלך לאיבוד. כמה אנשים יעזרו לו לדעתך? יציעו לו לשבת לרגע ולתת לו כוס תה בכזה מזג אוויר, או כל עזרה אחרת?

עכשיו קח את מספר האנשים שיסכימו לעזור, ומתוכם- כמה יסכימו לעזור לכלב שהלך לאיבוד?

אז יודע מה, אלו שלא יסכימו לעזור לכלב, הם לא רק חולרות ומנייאקים, אלא גם צבועים.

בדיוק כמו שאדם אינו חלאה בגלל שהוא לא תורם את כל הכסף שהוא מרוויח לאגרוני צדקה, קם בבוקר ועוסק כל היום בהתנדבות ואוכל רק לחם ואורז כדי לתרום את היתר לנזקקים.

כל אחד עושה למען אחרים במידה ובתחום שהוא רואה לנכון, והועבדה שאחרים עושים יותר לא הופכת אותו לאדם רע.

ברוב המקרים, יש מן ההיגיון בדבריך. בכל מה שקשור בעזרה לבעלי חיים, אני לחלוטין לא מסכים אתך. אין מספיק אנשים שעוזרים לחיות, וכל מי שלא עוזר במצב כזה, הוא דפקט\נבלה\חולרה. מחק את המיותר.

בוא לא נפתח את זה יותר. אין לי כח לעוד שירשור של אוהבי חיות נגד מטומטמים.:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...