Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטי הלאנסר: קנייה מטריידאין רשמי-טרם ראיתי את הרכב. יד1 -55k ק"מ.45k ש"ח. טסט עד יוני 2013.

פרטי הקורולה: קנייה מאדם פרטי. יד2- 64k ק"מ. 43k ש"ח. טסט עד ינואר 2014. חיישני רוורס.

כרגע אני יכול להניח ששני הרכבים תקינים עד לביצוע בדיקה.

אני יודע שקורולה הרבה יותר טוב מלנסר מבחינת השוק שלו אבל אני מחפש רכב שיישאר איתי בלי להימכר ככה ששוק פחות חשוב לי.

אני יודע שקורולה בעל צריכת דלק קצת טובה יותר מלאנסר אם כי אני כנראה אעשה לא יותר מ-15k ק"מ בשנה. ידוע לי ששתיהן נחשבות אמינות וקורלה אפילו יותר.

אבל קורולה יקרה ביחס למתחרות באותו שנתון-נראה לי תמוה לשלם מעל 40k ש"ח על רכב בן 9 כשאני יכול לקנות באותו מחיר רכב בן 5-6

מה דעתכם?

תודה

• תוכן חדש...